Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni araçlar konusunda her güncellemede 1 2 araç ekliyosunuz oyunda fazla araç olucak yeni araçları bence yeni modeller olarak yapın mesela bugünün şartlarında f30 kasa bmw a4 hızlı araçlarda ferrari f458 gibi olabilir
  • benim bir sorunum var. cihaza format attıktan sonra sıfırdan başladı o kadar araba boşa mi gitti :( clash of clans gibi bir sistem olamaz mi game center üzerinden kaldığı yerden devam etse mesela. soğudum bian da :( Tır'ı alacaktım

saygılar
  • App Store'da paralı . Google playda ücretsiz bunun nedeni ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarsLife

App Store'da paralı . Google playda ücretsiz bunun nedeni ne ?

sayfaları biraz okursanız defalarca cevabı var bunun
  • Sen vereydin iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rextr kullanıcısına yanıt
    Oyunu tesadüfen indirdim. Oyunun yaratıcısının Türk olduğunu görünce sevinmiştim. Ama açıkçası bu kadar başarılı bir oyun çıkacağını tahmin bile etmemiştim.

Oynadıkça keşke dedim şu arkadaşa bir ulaşsam da tebrik etsem. Ama nasıl olacağını bilemiyordum, kısmet burada çıktın karşıma...

SENİNLE GURUR DUYUYORUZ. ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN.

Youtube'da, Facebook'da yabancıların oyunla ilgili paylaşımlarını görünce sanki oyunu kendim yapmış gibi seviniyorum.

Bu işlerden pek anlamam ama inşallah çok para kazanmışsındır. Buradaki yaşı genç arkadaşlarımız da inşallah seni örnek alırlar.

Tekrardan söyleyeyim; SENİNLE GURUR DUYUYORUM
  • Tebrikler hocam ipod touch 4 cihazim var daha dogrusu bizim ufakligin elinde oyuncak oldu gecen androidli bir cihazda oynadim oyunu cok hosuma gitti ve cihazima da indirdim simdi benim elimde oyuncak oldu ama tavsiyem mesela aracla hangi hizda olursam olayim yandan bariyerlere carpinca oyun sonlanmiyor bence o zaman da oyun sonlanmali ve daha ilgi cekici araclari da katarsaniz daha iyi olur bir de yolda giden araclardan ornegin ambulans daha hizli gidebilir emeginize saglik iyi calismalar dilerim

• @Fettahozturk , yeni modelden kastın 2014 kasa ise bir tanesi öyle olacak.
    @burcink , malesef bahsettiğin özellik henüz yok, o yüzden iTunes üzerinden yedek almanızı tavsiye ederim. Clash of Clans gibi multiplayer oyunlar save dosyalarını kendi serverlarında tutuyor bildiğim kadarıyla.
    @pearlkere2, çok teşekkürler.
    @CeLLaT_1905 , bariyere çarpınca oyunu özellikle bitirmiyorum, çünkü öbür türlü sinir bozuyor ve stres yaptırıyordu. Ambulansı hızlandırma önerini not aldım. Tşk.
    Teşekkürler cevap icin baştan başlıcaz ozaman :)

saygılar
    Soner bey iphone güncellemesi mart ortası demiştiniz tam olarak ne zaman gelecek ve yeni araçlar nedir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lprytk

quote:

Orijinalden alıntı: WarsLife

App Store'da paralı . Google playda ücretsiz bunun nedeni ne ?

sayfaları biraz okursanız defalarca cevabı var bunun

68 sayfayı tek tek gözden geçirmek insan için baya sıkıntı getirir fakat siz de haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnondraX

bazıları iç kamera gelirse oyundaki zevk artar demiş. buna ben de katılıyorum. içten kamera gelirse oyunun zevki artacaktır.

http://www.youtube.com/watch?v=zIGM7out9ow

böyle bir oyun var. belki biliyorsundur. senin oyununun fizik kuralları çok daha gelişmiş duruyor buna göre. oyununa iç kamera eklemeyi düşünüyor musun?

NOT: kusura bakmayın dh tüp e bastım ama nedense bir tepki vermedi. link şeklinde koydum.

hocam pc de 'City car driving' oyunu oynamak daha iyi. Fakat, soner kardeşim demişti, iç kamera dan pek güzel olmadı.

@Soner kara, bende yazılım işindeyim.Öğrenciyim henüz.Oyunlarla büyümüş olsamda; ben oyun sektörünü ciddi manada düşünmüyorum. e-ticaret siteleri, veya oyun dışında farklı mobil uygulamalar düşünüyorum. app store'daki 'üretkenlik' gibi, projelerim var.Gerçekten sizi tebrik ediyorum harika çalışmaya imza atmışsınız.

Hocam indirme sayınız kaç? Toplam geliriniz kaç? özelden de yazabilirsiniz.Android'e neden ücretsiz? .apk kolay indiriliyor diye mi? ben iOs kullanırım pek bilmiyorum.Ve, android kullanıcıları ile ios kullanıcıları arasındaki, oyun içi satın alım sayı farkları kaç?

Teşekkürler, selametle

• üstad yeni iphone 5s aldım. normalde telefonu elime almayı bile sevmem ama şansa bu konuya rastladım ve oyunu içimizden birinin yaptığını görünce ücretini ödeyip bu oyunu almaya karar verdim. İyi olsun kötü olsun destekciyim. Ellerine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: AnondraX

bazıları iç kamera gelirse oyundaki zevk artar demiş. buna ben de katılıyorum. içten kamera gelirse oyunun zevki artacaktır.

http://www.youtube.com/watch?v=zIGM7out9ow

böyle bir oyun var. belki biliyorsundur. senin oyununun fizik kuralları çok daha gelişmiş duruyor buna göre. oyununa iç kamera eklemeyi düşünüyor musun?

NOT: kusura bakmayın dh tüp e bastım ama nedense bir tepki vermedi. link şeklinde koydum.

hocam pc de 'City car driving' oyunu oynamak daha iyi. Fakat, soner kardeşim demişti, iç kamera dan pek güzel olmadı.

@Soner kara, bende yazılım işindeyim.Öğrenciyim henüz.Oyunlarla büyümüş olsamda; ben oyun sektörünü ciddi manada düşünmüyorum. e-ticaret siteleri, veya oyun dışında farklı mobil uygulamalar düşünüyorum. app store'daki 'üretkenlik' gibi, projelerim var.Gerçekten sizi tebrik ediyorum harika çalışmaya imza atmışsınız.

Hocam indirme sayınız kaç? Toplam geliriniz kaç? özelden de yazabilirsiniz.Android'e neden ücretsiz? .apk kolay indiriliyor diye mi? ben iOs kullanırım pek bilmiyorum.Ve, android kullanıcıları ile ios kullanıcıları arasındaki, oyun içi satın alım sayı farkları kaç?

Teşekkürler, selametle

benim de direksiyon alacak param olmadığı için, bu tarz bir oyunu telefon sensörüyle oynamayı isterdim açıkçası.

• ben bir öneri yapmak istiyorum oyunda girintili cıkıntılı yerler olmasını isterdim. yağmur yağması filan araba kayması gipi olabilir. AMA KESİNLİKLE Bir direksiyon görünüşü olması gerek. yollarıda biraz genişletirseniz gayet iyi olur nası 4 şeritli yollar var onlar gipi.
  • @Pancol61 , mart sonunu bulacak gibi. Artık 3 ayrı platformu (iOS, android, WP8) aynı anda yürüttüğüm için işler iyice zorlaştı.
    @Muhammet , teşekkürler. Google Play'de ücretli satış yapamadığımız için iOS'daki gibi uygulama içi satış da yok. Tek gelir kaynağı reklamlar. Önceki sayfaları okumadığınız anlaşıldı :) rakam vermesem daha iyi.
    @GrounD_ZerO , teşekkürler.
    @besiktask1997 , bu tip büyük değişiklikler sonraki oyunlar için inşallah :)
  • öncelikle tebrikler hangi araçlar gelecek neler eklenecek
  • Oyun appstore'da ücretsiz olma ihtimali var mı ?
  • @Çam ağacı , iki yeni araç, korna, analog kontrol (slider), iOS7 controller desteği, vs. Yakında tüm listeyi paylaşacağım.
    @WarsLife , bu konuda net bir şey diyemem.
    kornadan önümüzdeki araçlar etkilenip yol verecek mi? bir de mevcut selektörün böyle bir işlevi var mı oynarken pek anlayamadım doğrusu?
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.