Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Just Smile

kornadan önümüzdeki araçlar etkilenip yol verecek mi? bir de mevcut selektörün böyle bir işlevi var mı oynarken pek anlayamadım doğrusu?

Korna, selektör ile aynı tuş olacak, istenirse açılıp kapanabilecek. Hatta selektör tuşu da tamamen kapatlılabilecek. Bu tuşa basınca araçlar size yol verecek. (Zaten yol veriyorlardı ama tepki sürelerini biraz daha kısalttım)
  • Ben oyunu satın aldım oynuyorum çok güzel.
    Oyun iOS'ta daha iyi bana göre.

Birde merak ettiğim bir soru var. Bu oyuna otobüs ekleyebilir misin acaba?

Mesela Travego , Setra gibi otobüsleri eklemen çok zor olur mu ? :)

Cevap verirsen sevinirim, kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otobüs olursa 3 canlı olmalı :)
  • @NH_RAN , fizik motorunu kısa araçlar için optimize ettim, otobüs gibi uzun araçlarda pek hoş davranmayacaktır :) Ayrıca sürmesi zor olacağı için büyük bir hevesle alınanan otobüs bir kaç oyun sonra kenara atılacaktır. Kısacası uğraştığıma pek değmez diye düşünüyorum.
  • ÖNERIR MISINIZ?

• serbest mod çok kullanışsız kaldı bence serbest modda zaten puan yok trafik yoğunluğunu ayarlayabilsek güzel olurdu gibi sanki
  • rextr kullanıcısına yanıt
    Soner abi app store daha yeni geldi duty driver taxi die similasyon oyunu onu indirip oynar mısınız taksi seçeneği var audi onu alıp yol soruyo city ve higway die higwhayı seçin 3 şerit yol yolda araçlar böyle keyif yok denemenizi isterim bide sizin oyununuzdan kat kat kalitesiz bir oyun o kadar keyif veriyorsa sizin ki tamamdır bence içten kamera işi bitiriyoruz bide oyunun ne gazı gaz ne freni fren yolda ki araçlar boş gidiyor sizin ki zirve deneyin bence
  • üşengeçlikten sanal hesaba 5 lira atıp indiremedim oyunu ehe yokmu bi kullanmadığınız hesap girip ****
  • Fazla kod yokmuydu?

• @fallofahero , serbest mod yerine başka birşeyler koymak benim de aklımda var. Çift yön zaman karşı olabilir, ya da başka birşey.
    @Fettahozturk , evet fena değilmiş :)
  • Kardeş oyun çıktığından beri zirveleri oynuyo ben yazarken 1 numarada yine. Bu güne kadar ne kadar para kazandın bu oyundan belki diğer arkadaşlarda gaza gelip bişiler yapmaya çalışır

• rextr kullanıcısına yanıt
    Hocam güncellemeyi bekliyoruz durumlar nedir
  • @eser3424 , nazarın değdi herhalde :P
    @Litheart , az kaldı son rötuşlar sonra testler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

@eser3424 , nazarın değdi herhalde :P
    @Litheart , az kaldı son rötuşlar sonra testler.

Androidteki gibi ne kadar indirildigini soylese bi tahmin yaparizda o da yokki :)

• Benim bir sorum bir tane önerim var.

Öncelikle şuan ki en sonda olan araç güzel, eğlenceli midir yoksa yeni güncelleme ile gelecek olan araçlar için beklememi mi tavsiye edersin?

Öneri olarak da Tuş ile oynadığımda yön tuşları çok küçük gelmeye başladı. Ayarlardan tuşu seçtiğimizde o tuşların boyutunuda ayarlama şansımız olsa fena olmaz yani Tuşu seçtik sonra yanda bir seçenek daha çıkacak Tuş boyutu 1-2-3 gibi.

• Neden ios da paralıda android de ücretsiz ?

• Şu anda sonsuz modda rekor denemesi yapmak için en son araç mantıklı, çünkü 2 hak veriyor. Ancak bu araç biraz yavaş o yüzden zamana karşıda iyi değil. Zamana karşı mod için en sondan bir öncekini alabilirsiniz ya da biraz daha bekleyip yeni gelecek aracı alabilirsiniz. Biraz tuzlu ama oyunun en hızlı aracı olacak.

Güncellemede yön tuşlarının büyüklüğü ile ilgili düzenleme yaptım. Telefonlarda tuşlar daha büyük, tabletlerde daha küçük olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 28 Mart 2014; 20:44:51 >
  • Sayın soner kara artık şu güncelleme şu gün çıkıcak de, inan her gün heyecanla appstore girip hayal kırıklığına uğramak kadar can alıcı birşey yok :) insan sabırsızlanıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pancol61 -- 29 Mart 2014; 0:50:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pancol61

Sayın soner kara artık şu güncelleme şu gün çıkıcak de, inan her gün heyecanla appstore girip hayal kırıklığına uğramak kadar can alıcı birşey yok :) insan sabırsızlanıyor :)

Ufak tefek problemler hep çıktığı için kesin bir tarih vermesi zor. Bu sefer nedense çok uzadı. Yaşlanıyorum herhalde :)
  • bluetoothla 2 telefon arasında yarış gibi birşey olursa güzel olur

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.