Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @danGerfuLL , hızlanma otomatikken selektör hizasından itibaren aşağıdan herhangi bir yere dokunmak yeterli.
    @Can# , güncelleme için henüz erken. Daha önce de dediğim gibi araya WP8 sürümü girdi. (Bu arada hala bekleyen varsa WP8 sürümü çıktı)
    @NH_RAN , teşekkürler.
    @AnondraX , iç kamera denemeleri yaptım ancak çok memnun kalmadığım için askıya aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 20 Şubat 2014; 19:48:30 >
  • rextr kullanıcısına yanıt
    iç kamera denemelerinden bir kaç fotoğraf yayınlarsan bizlerde yorumumuzu yapalım
  • aynen ic kameradan nasil gorunuyor merak ettim simdi
  • Usta oyununuzu yeni gördüm şimdi indireyim diyordum ama sağolsun paralı yaptığınız için indiremedim Iphone 4 e .....

Asphalt ve Fifa 14 gibi 2 oyun bedava iken bu oyunun paralı olması sıkandal..
  • Sorun da o zaten ben hep o hizanin ustune basiyorum. Ozellikle ekranda sag ust orta ve sol ust ortaya basip arac fren yapmayinca carpiyorum dolayisiyla tum konsantrasyonum gidiyor.

Her neyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım M5 içim rahat
  • @rextr ben apple store da mobil uygulama yayınlama yayınlamak istiyorum.Ama apple ya da ipad im yok.Bu sorun olur mu?Ve mağaza ile ilgili bilgi verebilir misin?
  • @Fettahozturk , şu anda görüntü koyamam çünkü hepsini geri aldım. Kamera zemine yaklaşınca trafikteki araçlar çok kötü görünüyordu. (Tekerleri dönmüyor, düşük poligon vs vs) Ayrıca görüş açısı arttığı için ekrana daha çok cisim çizmek gerekiyor bu da performansı etkiliyor. Kısaca tam istediğim gibi olmadı.

@danGerfuLL, peki düzeltmeye çalışacağım.

@macros5 , geliştirme yapmak için macOS'a ihtiyacın var. En ucuzundan bir Mac mini alabilirsin. Test için en az bir cihaz iyi olur ancak zorunlu değil.
    Soner abim güncellemere bakarsak oyunun bu kadar kısa güncellemede çok kaliteli hale geldi bunun sende farkındasındır. dananın kuyruğu kopsun artık başlamış iş bitmiş iştir:) biraz daha zaman harcarsan oyuna farklı boyutlara taşıyabilirsin kamera seçeneği gelmeli yukardan da güzel ama otobüsün tırın önünde giden araçlar görünmüyor can sıkıyor bence biraz daha çalışsan abim kaput kamera aracın arkasından kamera seçeneği eklesen f30 bmw audi a5 gibi araçlar eklesen sonra zaten zamanla oyunda büyük gelişmeler gelir diğer araçların görüntüsü olsun yeni yollar 5 şerit otoban yolu bunlar olur yani en son multiplayer getirirsin oyun tarihinde zirvesin abi allah işini ras getirsin
  • harbiden selektör ayarlardan kapanabilse isteyen kullansa istemeyen kullanmasa kullanmayanlar için otomatik hızlanmada ekranın tüm sağı sağ için tüm solu sol için tüm orta fren için olsa 10 numara olucak bende bu konuda sıkıntı yaşıyorum açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

@Fettahozturk , şu anda görüntü koyamam çünkü hepsini geri aldım. Kamera zemine yaklaşınca trafikteki araçlar çok kötü görünüyordu. (Tekerleri dönmüyor, düşük poligon vs vs) Ayrıca görüş açısı arttığı için ekrana daha çok cisim çizmek gerekiyor bu da performansı etkiliyor. Kısaca tam istediğim gibi olmadı.

@danGerfuLL, peki düzeltmeye çalışacağım.

@macros5 , geliştirme yapmak için macOS'a ihtiyacın var. En ucuzundan bir Mac mini alabilirsin. Test için en az bir cihaz iyi olur ancak zorunlu değil.

Merhaba,

Sanırım yanlış anlaşıldım. Belirttiğim sadece bir görüş, hata değil. Üslubumda bir yanlış anlaşılma varsa kusura bakmayın.

Teşekkür ederim oyun için.

Bilgi için teşekkürler.Ben virtualbox ile kurmayı deniycem.Şimdilik amatörce birşeyler yapmaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macros5 -- 24 Şubat 2014; 17:49:36 >
  • @Fettahozturk , eyv, tek sıkıntı zaman zaten :)

@danGerfuLL , yanlış anlaşılma yok, nereden çıkardın :) fallofahero'nun da dediği gibi basılabilir alanı büyütürsem problem çözülmüş olacak sanırım.

Bu arada 's l o w' nickli bir oyuncu çift-yön modunda frensiz 531K yapmış. Paylaşmadan edemeyeceğim.
    https://everyplay.com/videos/3304312

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 25 Şubat 2014; 0:55:41 >
  • 78 kombo yapmış.

• Yüklüyorum deneyip yorumlarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gerçekten güzel ufak ince detaylar oyuna sempati duymamı sağlıyor. Mesela Subaruda gördüğüm vites geçişinde egzozdan çıkan alev gibi, tofaş olması gibi, yol seçiminde " yollar " değilde " MEKAN " yazması gibi :). Kimi arkadaşlar neden ücretli diye yakınıyor ama reklamsız kaymak gibi oynuyoruz 2 tl nedirki ?

Soner bey oyun windowsphone da mükemmel çalışıyor elinize sağlık. Lumia 820 kullanıyorum anlık takılma, oyundan atma hiç olmadı. Mart ortası gibi güncelleme olabilir demiştiniz yetişecek mi acaba ? Birde bu güncelleme bayağı farklılık yapacak mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waeder -- 25 Şubat 2014; 23:13:38 >
  • Baydar94 B kullanıcısına yanıt
    Fifa 14 ücretsiz demişsin de indirip inceledin mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @waeder, teşekkürler. Güncellemede iki araç haricinde hata düzeltmeler ve bir kaç ufak yenilik olacak.
    Yeni araçları söyler misin? Aklıma gelmişken c180 sağ eksozunu kaldırır mısınız normalde de sadece sol da tek egsoz soner abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fettahozturk

Yeni araçları söyler misin? Aklıma gelmişken c180 sağ eksozunu kaldırır mısınız normalde de sadece sol da tek egsoz soner abi

O aslında c180 değil, c350 çakması :) Sebebi ise aracın biraz daha üst sınıf olmasını istedim yoksa ortalara koymam gerekirdi. Yeni araçları yakında açıklayacağım. Biri orta sınıf, diğeri m3'ten hızlı olacak.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.