Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kornayı kapatan var mı? nasıl kapatılıyor ?

düzenleme: buldum. menüdeki ayarlardan değilde oyun içinde ayarlardan kapatabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallofahero -- 19 Nisan 2014; 10:09:48 >
  • Elinize sa?lyk güzel oyun daha önce oynamy?tym sizi burda görünce garip oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta reklamlardan iyi kazanıyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T 800

Usta reklamlardan iyi kazanıyor musun ?

Napacan len?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fallofahero kullanıcısına yanıt
    Bende de korna açılmıyor. Kornayı nasıl açıyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Steteskop , teşekkürler.
    @ÜlkücüHareket , Korna, selektör tuşu ile aynı tuş.
  • 1.9 için da Citroen gt istiyoruz göz önünde bulundurursanız sevinirim

• Çok uçuk bir arabaymış ilk kez görüyorum :)
  • appstore da oyun içi satış normal indirmeyi katladımı
    seçimler profesyonelce
  • bluetooth özelliği gelecek mi acaba gelirse oyun bluetoothlu oyunlar listesinde yabancı forumlarda paylaşılır ve indirilme rekoru kırar.
  • rextr kullanıcısına yanıt
    valla Soner bu oyunu ove ove bitiremiuordum ama bu son gincellemede oynanis cok bozmus. yapay zeka cildirmis.
    onceden dort seridin tikandigi nadir olur, araclarda nadiren serit degistirirdi. simdi zirt pirt yol tikaniyor. araclar surekli serit degistiriyor. hatta ikisi ucu ayni anda degistirip duruyor seridini. cok keyifsiz olmus bence. umarim ilk guncellemeyle eski haline dondurursun. basarilarinin devamini dilerim.

• @javaprof , ilerde evet.
    @LETHALDOZE , yapay zekanın şerit değiştirmesiyle ilgili bir değişiklik yapmadım. Her araç %20 ihtimalle şerit değiştiriyordu, şimdi de öyle. Tabi teorik olarak tüm araçların aynı anda şerit değiştirme ihtimalleri var. Sana da büyük ihtimalle böyle bir an denk geldi. Biraz daha test edip tekrar dönebilir misin? Eğer hala öyleyse, Everyplay ile bir replay kaydedip gönderebilir misin? Tşk.
  • rextr kullanıcısına yanıt
    tabiki oynuyorum suanda ama bi anlik tesaduf degil. ozellikle gece modunda cok oluyor. bide cok karanlik hala gece modu :)

• Cok tesekkur ediyorum...

• Peki ben yine de şerit değiştime ihtimallerini biraz daha düşürürüm. Gece modunu akşam karanlıkta oynamanı tavsiye ederim :)
  • 24 sayfa olmuş ne zamandır okuyacaktım vakit bugünmüş
    grafiklerde dış kaynak kullanımı ve hobi olarak başlanması ortak noktamız.
    en çok dikkatimi çeken ücretli olmasına eleştiri çok olmuş sembolik ücret için, bir Türk oyunu hakkını vererek trend olmuş, her bir cihaza indirmek yerine söz söyleyenleri kınıyorum. başında EA yazsa 5$ verirsiniz ama

oyunu ön plana atan, kattığı fark, kod kalitesi ve kurgu kalitesi. grafiklerde mobil için yeterli hatta iyi düzeyde olunca öne çıkışı kaçınılmaz. asıl trendini bundan sonra yapacaktır. 2016-2017 gibi 100milyonu geçecektir.

tavsiyem TR-2 ile yeni türev bir çıkış yapman. güncellemeler için daha fazla vakit kaybetmek gereksiz zaruri olmadıkça. artık en kötü donanım bile 2012 nin eniyisi gibiyken, kamera seçim butonu ve multi mod. traffic racer-2 ile gelmeli derim. Optimizasyon odaklı kurgu düşüncesini gelişen donanımlar sayesinde görsellik odaklıya kaydırarak dünyanın en iyisini yapmanı dilerim.

undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmwhyundai -- 26 Nisan 2014; 0:22:04 >

• @bmwhyundai , teşekkürler. Büyük ihtimalle öyle yapacağım.
  • uc dort gundur oynuyorum dedigim gibi fazla serit degistiriyor araclar ve 4 seridin doldugu trafigin tikandigi cok oluyor. rekor denemesi falan hayal. audiyi aldik ama en son kac yapiyor goremedik daha herturlu alaninda tek ve cok iyi oyun. emegine saglik

• Peki şerit değiştirme ihtimalini biraz daha düşüreceğim. Fakat yine de 1.8 sürümünde trafikte hiçbir fark olmadığını belirteyim.

Audi zamana karşı 473K videosu: (cemil bey'e buradan saygılar, kendisi dünya'nın en iyi Traffic Racer oyuncusudur :)
    https://everyplay.com/videos/4721152
  • Selam
    Oyununuzu bir ara begenerek oynuyodum gercekten cok iyi ve de emek sarfedilmis
    . Benim merak ettigim ise uygulamanin size maddi getirisi. Tabiki paylasip paylasmamak sizin elinizde ama benim gibi diger gelistiricilere ilham olmasi acisindan paylasabilirsiniz.
    Bu arada Android icin %0 vergi(hizmet ihraci) oduyor olmaniz gerekiyor diye biliyorum?(tabi Trdeysiniz ,kanunlar degismediyse)

Tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.