Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @rextr hocam ; Google Play Türk'lere açılıyor! link.
  • @-w K- , teşekkürler :)
    @arslanrecep , evet cuma günü açıldı. Son iki gündür onla uğraşıyorum.
  • Lütfen ücretsiz yapın ya adroid deki arkadaslarım ücretsiz oynuyor bende ögrenciyim kredi kartım yok satın alamıyorum bari kod filan verebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunda eksik olan araçlarıda bekliyoruz .
    Lada , Ferrari , Nissan Navara , tuk tuk gibi değişik araçlarda olursa süper olur
     Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 8 Mayıs 2014; 10:41:11 >

• teşekkürler
  • Deneyeyim:)

• Android için format attığımızda oyun save'lerimizin kaybolmaması için uygulayabileceğimiz bi yöntem var mı / bulundu mu?
  • @gurkooo , güzel liste
    @unLuckyCoder , bir sonraki sürümde google+ üzerinden kaydetme özelliği eklemeye çalışacağım. (uğraşıyorum). Şimdilik helium backup gibi 3.parti uygulamalar kullanıyor backup alanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

@gurkooo , güzel liste
    @unLuckyCoder , bir sonraki sürümde google+ üzerinden kaydetme özelliği eklemeye çalışacağım. (uğraşıyorum). Şimdilik helium backup gibi 3.parti uygulamalar kullanıyor backup alanlar.

iosta neden ücretli kart kullanmiyorum
  • Hocam bence oyundaki en iyi araba Lancer Evo X.Para biriktirip Audi S5 ve Evo'yu açtım fakat evo daha atik ve motor sesi süper

Bu arada hocam lütfen Allah aşkına şu aracı modelleyin ve gerçek motor sesini koyun.300.000 olsa bile biriktirim gerçekten.

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

Hocam bence oyundaki en iyi araba Lancer Evo X.Para biriktirip Audi S5 ve Evo'yu açtım fakat evo daha atik ve motor sesi süper

Bu arada hocam lütfen Allah aşkına şu aracı modelleyin ve gerçek motor sesini koyun.300.000 olsa bile biriktirim gerçekten.

Lfa da iyidir ama önce Citroen gt yi ekleyecek bence

• quote:

Orijinalden alıntı: MAGNATECH

quote:

Hocam bence oyundaki en iyi araba Lancer Evo X.Para biriktirip Audi S5 ve Evo'yu açtım fakat evo daha atik ve motor sesi süper

LFA'yı tercih ederim.O motor sesi...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MAGNATECH

quote:

LFA'yı tercih ederim.O motor sesi...

Belki de bize küçük sürprizler yapar her ikisini de ekler oyuna

• En son eklenen AUDI yerine bu Araç olsa daha iyi olur. (Replace)

• Mini cooper olsa çok iyi olur bence.
  • Merhaba oyununuzu cok severek ve begenerek oynuyoruz.fakat mutevaziliginiz ve insanlarin dusunduklerini uygulamaya calismaniz beni mutlu edip bi kac biseyde ben eklemek istiyorum. Gercek hayatta bir 2.0 tsi scirocco modifiye edilmis haliyle s5i veya bmwyi gecebilir veya sciroccoyu ben cok seviyorum ama yavas oldugu icin oynayamiyorum yani oyuna modifiye parcalari ile daha cok guc verilmeli arabalara.fazla jant secenekleri ile + guc verebilirsiniz veya baska parcalar cikartarak. renk cesitliligi artirirsaniz ve araba hizli olunca ekranda nereye makasa giricegimizi goremeden patliyoruz hizli arabalarda daha ileri yolu gosterebilirseniz cok iyi olur ilginize cok tesekkur ederim guzel bi oyun oynattiginiz icin tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thequrs

Merhaba oyununuzu cok severek ve begenerek oynuyoruz.fakat mutevaziliginiz ve insanlarin dusunduklerini uygulamaya calismaniz beni mutlu edip bi kac biseyde ben eklemek istiyorum. Gercek hayatta bir 2.0 tsi scirocco modifiye edilmis haliyle s5i veya bmwyi gecebilir veya sciroccoyu ben cok seviyorum ama yavas oldugu icin oynayamiyorum yani oyuna modifiye parcalari ile daha cok guc verilmeli arabalara.fazla jant secenekleri ile + guc verebilirsiniz veya baska parcalar cikartarak. renk cesitliligi artirirsaniz ve araba hizli olunca ekranda nereye makasa giricegimizi goremeden patliyoruz hizli arabalarda daha ileri yolu gosterebilirseniz cok iyi olur ilginize cok tesekkur ederim guzel bi oyun oynattiginiz icin tesekkurler.

Bunun için Kamera açısı eklenmesi çözüm olabilir.

Örnek olarak göstermek gerekirse sağdaki kamera açısı ile daha ilerisi görülmektedir.
    Dikkate alırsanız daha iyi skorlar çıkar

• App Store'da ücretsiz olmasını bekliyoruz hocam. Oyun çok iyi bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkooo

quote:

Orijinalden alıntı: Thequrs

Merhaba oyununuzu cok severek ve begenerek oynuyoruz.fakat mutevaziliginiz ve insanlarin dusunduklerini uygulamaya calismaniz beni mutlu edip bi kac biseyde ben eklemek istiyorum. Gercek hayatta bir 2.0 tsi scirocco modifiye edilmis haliyle s5i veya bmwyi gecebilir veya sciroccoyu ben cok seviyorum ama yavas oldugu icin oynayamiyorum yani oyuna modifiye parcalari ile daha cok guc verilmeli arabalara.fazla jant secenekleri ile + guc verebilirsiniz veya baska parcalar cikartarak. renk cesitliligi artirirsaniz ve araba hizli olunca ekranda nereye makasa giricegimizi goremeden patliyoruz hizli arabalarda daha ileri yolu gosterebilirseniz cok iyi olur ilginize cok tesekkur ederim guzel bi oyun oynattiginiz icin tesekkurler.

Bunun için Kamera açısı eklenmesi çözüm olabilir.

Örnek olarak göstermek gerekirse sağdaki kamera açısı ile daha ilerisi görülmektedir.
    Dikkate alırsanız daha iyi skorlar çıkar
    Evet kesinlikle bahsettigim olay tamamen bu.Hızlandıktan sonra hangi şeridin boş olup girecegimizi göremiyoruz bu yüzden yanlış şeride girip sıkışıp kaza yapıyoruz.bu yüzden sizin gösterdiginiz gibi kamera açısı şart.soner bey oyunu ile bizim düşüncelerimizi birleştiren bi insan bunada bi çözüm bulucaktır. ve dedigim diğer konularıda dikkate alması umuduyla.

• Teşekkürler öneriler için.

Kamera açısı aslında dediğiniz kadar olmasa da hıza göre ayarlanıyor. Aşağıdaki resimleri indirip, ileri geri yaparak bakarsanız farkı görebilirsiniz. Hatta bu özelliği yine bu forumdan bir arkadaşın önerisi ile eklemiştim. Belki bir miktar daha artırabilirim ancak oyunu çok da kolaylaştırmak istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.