Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rextr

Teşekkürler öneriler için.

Kamera açısı aslında dediğiniz kadar olmasa da hıza göre ayarlanıyor. Aşağıdaki resimleri indirip, ileri geri yaparak bakarsanız farkı görebilirsiniz. Hatta bu özelliği yine bu forumdan bir arkadaşın önerisi ile eklemiştim. Belki bir miktar daha artırabilirim ancak oyunu çok da kolaylaştırmak istemiyorum.

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

oyuna lexus lfa, citroen gt, ferrari modena ekleme fikrine ne diyorsun bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: MAGNATECH
    oyuna lexus lfa, citroen gt, ferrari modena ekleme fikrine ne diyorsun bakalım

Daha vakti var, liste uzun diyorum :)
  • Hocam oyununuzu satın aldım güzel vakit geçiriliyor teşekkür ediyorum. Eklemek istediğim bir kaç öneri var, oyun çok rutin; arada bir arabanın kusura bakmayın Türk trafik ağzı ile "göt atması" ve yollara viraj eklenmesi ( varsa bilmiyorum şuan daha yeni başladım oyuna ) hoş olabilirdi.
  • Bana göre düzeltilmesi gerekenleri belirtmek isterim (WP sürümü) Bikaç öneri elbet.

- Mavi ve siyah renkler çok koyu duruyor. ( renk tonunun açılması veya alternatif renkler eklenmesi gerekir)
    - Tofaş Şahin motor sesi çok berbat geliyor kulağa, yani bi süre sonra kafa ağrıtıyor ( 15 binlik audi motor sesi gibi olsa )
    -Honda cıvıc , Şahin, 106 , e30 , s2000 bu araçlar süper özellikle 106
    -Kamyon, jeep, kamyonet , otomobil mevcut. Eklenmesi gerekenler Fiat doblo , ww caddy türünde 1 araç , Hyundai starex, h100 türünde panelvan minibüs 1 araç.
    -Trafik araçlarına bi iş makinesi eklenebilir.
    -Murat 124(lada) eklenmeli mutlaka Hem türkler hem ruslar açısından oyun daha ilgi çekici olur ,sonuçta tüm dünyanın sevip oynadığı oyun olduğundan her kitleye hitap eden araçların olması iyidir.

* Eklenen araçların polygonları ortalama nedir ?

Kendimce düşüncelerimi belirtmek istedim Teşekkürler.

• @Nz9, @gurkooo. Öneriler için teşekkürler. Poligon sayısı yaklaşık olarak 3500.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkooo

Bana göre düzeltilmesi gerekenleri belirtmek isterim (WP sürümü) Bikaç öneri elbet.

- Mavi ve siyah renkler çok koyu duruyor. ( renk tonunun açılması veya alternatif renkler eklenmesi gerekir)
    - Tofaş Şahin motor sesi çok berbat geliyor kulağa, yani bi süre sonra kafa ağrıtıyor ( 15 binlik audi motor sesi gibi olsa )
    -Kamyon, jeep, kamyonet , otomobil mevcut. Eklenmesi gerekenler Fiat doblo , ww caddy türünde 1 araç , Hyundai starex, h100 türünde panelvan minibüs 1 araç.
    -Murat 124(lada) eklenmeli mutlaka Hem türkler hem ruslar açısından oyun daha ilgi çekici olur ,sonuçta tüm dünyanın sevip oynadığı oyun olduğundan her kitleye hitap eden araçların olması iyidir.

Murat 124 demişsin parantez içinde lada yazmışsın murat 124 nasıl lada oluyor acaba :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MAGNATECH

quote:

Orijinalden alıntı: gurkooo

Bana göre düzeltilmesi gerekenleri belirtmek isterim (WP sürümü) Bikaç öneri elbet.

Murat 124 demişsin parantez içinde lada yazmışsın murat 124 nasıl lada oluyor acaba :D

Gülmeden önce araştırma yapmayı denesen
    Lada ve 124 evet aynı sayılır.
    TÜRKİYEDE MURAT 124
    ITALYADA FIAT 124
    İSPANYADA SEAT 124
    RUSYADA LADA
    http://betterparts.org/lada/lada-1200.html

Fotodakiler lada
     Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 14 Mayıs 2014; 12:43:57 >

• zamana karşı 500bin = dünya rekoru :)
    https://everyplay.com/videos/5449475

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 15 Mayıs 2014; 1:28:04 >
  • rextr kullanıcısına yanıt
    Hocam aklıma bir fikir geldi deneyeyim dedim, başarılı oldu. İzlersen sevinirim.
  • @Litheart , video çok güzel olmuş eline sağlık. Hoparlör de iyiymiş :)
    Kolun hassaslığı nasıl peki? Ben Moga'nın kontrolcüsünü denemiştim, çok iyi değildi. Analog kol sanki dijitale yakın tepki veriyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 21 Mayıs 2014; 10:08:36 >
  • quote:

@Litheart , video çok güzel olmuş eline sağlık. Hoparlör de iyiymiş :)
    Kolun hassaslığı nasıl peki? Ben Moga'nın kontrolcüsünü denemiştim, çok iyi değildi. Analog kol sanki dijitale yakın tepki veriyordu.

Fazla oynayamadım ama hassaslığı iyiydi yani biraz antremandan sonra insan alışıyor. Ben memnun kaldım normalde ipadde oynuyorum ama ipadde ios 6 var ondan dolayı onda kullanamadım ama bunda denediğim kadarıyla güzel.
  • Android wp free

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam oyunu iphone 5 te severek oynuyorum, gerçekten oyunu güzel yapmışsınız, devamını bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DayleFusion -- 24 Mayıs 2014; 12:16:05 >
  • Soner Hocam bide Şu linkteki porcheyi ekleseniz oyunun tadına doyum olmaz

http://www.yeniarabaresimleri.com/resimler/porsche/porsche-resim.jpg
  • @Tyu123, teşekkürler.
    Güzel duruyor ama Süper/Spor arabalara bir süre daha direneceğim :)
  • Üniversitede bütün arkadaşlar bu oyuna sardı.Mercedes'i açtım pişman oldum,bütün parayı audiye ya biriktireydim keşke
  • Arkadaşlar yoğun istek üzerine Traffic Racer birazdan ücretsiz olacak.
  • quote:

Arkadaşlar yoğun istek üzerine Traffic Racer birazdan ücretsiz olacak.

Hocam ücretsiz yapmışsın. Gerçi daha önceden kod almıştım ve indirmiştim. Lakin bu denli güzel ve Türk yapımı bir oyunun meraklılarına ücretsiz olması çok büyük bir jest olmuş.
  • İndirdik akşam serviste bakıcam Teşekkürler.
  • Güzel bir hamle olmuş. Zamanında biz de çok ısrar etmiştik ama :)
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.