Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun normalde ıp4 de kasmaz ama ios surumu senin cihaz için biraz fazla buda kasmaya neden oluyor
  • Soner bey connect,doblo,caddy vs araçlardan 1 tane eklerseniz güzel olur bence.
  • wv bora eklenmeli bence
  • honda civic
    lexus is300
    saab 9-3 aero
    son gunlerde pıyasada tutan clio4 yapılabılırse guzel olur
  • wv bora eklenmeli bence
  • Bir gün bakmadım baya bir canlanmış burası :)
    Öneriler için teşekkürler herkese. Bir sonraki sürümün araçlarını belirledim. Bazılarınızın istekleri gerçekleşmiş durumda :) Şimdi iCloud desteği üzerinde tekrar uğraşağım. O yüzden güncelleme için bir tarih veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyu123

Oyun normalde ıp4 de kasmaz ama ios surumu senin cihaz için biraz fazla buda kasmaya neden oluyor

hocam biliyorum pişmanım zatende bi güncelleme düzeltme felan yapamazmı soner bey grafikleri düşürsün kasmasın razıyız oynanmıcak derecede çünkü
  • Oyun normalde ıp4 de kasmaz ama ios surumu senin cihaz için biraz fazla buda kasmaya neden oluyor
  • Bana mi öyle geldi bilmiyorum ama su mavi ve yeşil kasali kamyonetlere yaklasinca carpiliyor yani daha değmeden carpiyor onlari guncellemede duzeltmelisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en sevdiğim araç mitsubishi seside baya güzel ama hızı o fiyata gore düşük geliyor 204 den 215 falan çıkarsan çok hoş olur
  • Hocam bide şerit sayısı yüksek bir yol olsa
  • Beklemedeyiz güncelleme ile bol araçlar ile makasa devam.
    Özellikle Şahine bi abarth ses eklersen + öküz kornası fantazi amaçlı iyi olur

Çöl yolunun kaplaması az daha koyulaşırsa hızlı giderken göze batmaz dokusu.

Teşekkürler.

Modifiye edilen araç sonradan iptal edilmiyor. Yani Şöyle mesela Şahinin yol tutuşunu max seviyeye getirdik, sonra min seviyeye getiremiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 31 Mayıs 2014; 18:15:27 >

• hocam alfa 159 ve ya giulietta ve sonlara abartı paralara bugatti veyron ferrari 458 italia gibi bir kaç araba ekleyebilirseniz güzel olur. Ayrıca zor ama daha çok şeritli bir yol ve kokpitten sürüş, kaza sonrası takla, arabanın akordiyona dönmesi ve ya Şahin'in ortadan ikiye bölünmesi eklenebilirse tadından yenmez.şahinin falan yol tutuşu çok abartı olmuş önce sol hemen sonra sağ yapınca hızda yüksek ise takla atması lazım.araba geliştikçe yol tutuşunun da artması lazım. Makastaki en önemli olaylardan birisi yol tutuşu. Ayrıca modifiye kısmına spoiler seçenekleri eklenebilir bunlarda yol tutuşunu arttırıp arabaya ağırlık yapması dolayısıyla ivmelenmeyi azaltabilir.Birde 100 ile giderken aldığımız parayla 140 ile giderken aldığımız para bence aynı olmamalı.Iyi çalışmalar. Güzel oyun için teşekkürler biraz fazla oldu farkındayım mazur görün lütfen.

arabalar;
     Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusau -- 31 Mayıs 2014; 22:37:16 >

• Oyun neden bedava oldu acaba
  • Oyunu ücretsiz yaptığın için teşekkür ederim. Çevremdeki çocuklar hep bu oyunu oynuyorlar. Hem onların sevincini hemde sevabını kazandın. Teşekkürler Soner Bey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2003 passat ekleseniz :))

• dusau kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bugatti ekle diyosunda sen hiç audi ile gittinmi? 221 de bile o kadar fazla hızlı geliyor sen dion bugatti bugatti gelse 2dkkada olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Post Apocalyptic

Oyun neden bedava oldu acaba

Soner abi parayı bulduktan sonra bedava yapması normal

• quote:

Orijinalden alıntı: aceloq

quote:

Orijinalden alıntı: Post Apocalyptic

Oyun neden bedava oldu acaba

Soner abi parayı bulduktan sonra bedava yapması normal

ne kadar kazandı acaba bu oyundan merak ettim şimdi

• Tahminimce admobdan aylık kazancı 10.000-20.000 TL arasında bide iosda ve wpde parayla satıldı onlarda var

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.