Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kamera açısına örnek video koyuyorum
    Sizcede bu açı ile oyunun zevki dahada artar değil mi Arkadaşlar ?

Videodaki örnek oyundaki gibi açı olursa araçların görünümünden alınan zevk + makaslar daha gözle görülür atraksiyon doğurur.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAGNATECH

quote:

Orijinalden alıntı: gurkooo

quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Öneriler için teşekkürler herkese. Yapacak çok şey var gerçekten. Herhalde tüm ömrüm bu oyunla geçecek :P

Yardımcı, destek ekip kurmanız şart . Bu arada şimdilik ne gibi yenilikler yaptınız? Güncelleme tarihi belli mi?

Bunların cevabını bende merak ediyorum

Henüz belli değil. Android tarafında bir takım işlerle uğraştım. iCloud ile uğraştım/uğraşıyorum. O yüzden çok bir şey yok henüz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MAGNATECH

quote:

quote:

Öneriler için teşekkürler herkese. Yapacak çok şey var gerçekten. Herhalde tüm ömrüm bu oyunla geçecek :P

Yardımcı, destek ekip kurmanız şart . Bu arada şimdilik ne gibi yenilikler yaptınız? Güncelleme tarihi belli mi?

Bunların cevabını bende merak ediyorum

Henüz belli değil. Android tarafında bir takım işlerle uğraştım. iCloud ile uğraştım/uğraşıyorum. O yüzden çok bir şey yok henüz.

çok birşey yok mu ? o kadar fikir verdi millet araba isteği kamera açısı yol dokuları falan cart curt bi ton isteği oldu insanların, sende liste uzun dedin şahsen bekleyiş içine girmiştim. büyük bi güncelleme bekliyordum öyle olacağını sanıyordum daha doğrusu. neyse konuyu takibi bırakıyorum artık. kolay gelsin

• Bence trafikte ki arabaların aktifliği seviye olarak yukarı çekilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettim acaba "CarX Traffic" eklentisini mi kullandınız trafik için?
    Başarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cudjex isimli üyenin de sorduğu gibi ben de merak ettim. Trafik olayını CarX ile yapmadığınız kesin çünkü arabalar birbiriyle iç içe geçiyor. Nasıl yaptığınız konusunda ufak bir tüyo verirseniz sevinirim. (oyun siteleri için farklı konsept bir oyun yapıyorum)

Heralde oyunun yapımı ile yapılan soruları cevaplamıyorsunuz ama bir ihtimal sormak isterim, inş. cevaplarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x00000F -- 16 Haziran 2014; 17:23:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hocam bazı oyunlarda oyun silinsede kariyerin kayıtlı kalıyor. Mesela CSR Racing de oyunu tekrar yüklediğinde eski kariyerini restore edebiliyosun. Geçen gün (hangi mantıkla sildiğimi hatırlamıyorum) oyunu silmiştim. Tekrar yüklediğimde S5 imin kayıtlı olmadığını görünce hayata küstüm. Bu bahsettiğim özellik gelirse çok güzel olur.
  • @cudjex , @0x00000F , hayır eklenti kullanmadım. Trafik yapay zekasını kendim yazdım. O yüzden çok zeki oldukları söylenemez :)

@shkoksal , dediğin olay online oyunlarda olmazsa olmaz. Offline oyunlarda genelde iCloud ile hallediliyor. Ben de bir sonraki sürümde iCloud ekleyeceğim. (Daha öcen eklemeye çalıştım olmamıştı, bu sefer manuel olarak oyunu kaydedebileceksiniz)
  • Kardeşim Caner Kara tarafından geliştirilen sürpriz oyunumuz Wings on Fire çıktı :)

Buyrunuz :http://forum.donanimhaber.com/m_93333235/tm.htm
  • Wp ye ücretsiz olduktan sonra güncelleme bitti sanırım.Final sürüm anlaşılan
  • quote:

Wp ye ücretsiz olduktan sonra güncelleme bitti sanırım.Final sürüm anlaşılan

Google Play tarafında çok oyalandım bu sefer, az daha sabır.
  • Tebrikler ,severek oynuyoruz:)
  • trafigi ayarlama cok guzel olmus. en sikisik trafikte 106 ile ilerleme calismak guzel oluyor :)

• Arada oynuyorum güzel oyun :)
    Selektör çok kullanışlı değil sadece görsel olarak konmuş gibi oyuna. Önde ki aracın sizi daha gerilerden algılaması sağlansa güzel olabilir.
  • Büyük emekler sonucu audi aldım ama sonuç hüsran bence :) ama trafiğe bi çözüm bulalım hocam kırmızı ışık filan da konsa fena olur :dd

• http://vk.com/xracergame

Hocam bu linkte verdiğim oyuna bakabilir misiniz?? Traffic racer tarzı bi oyun,, kamera açısı,, mekanlar ve virajlar konusunda fikir edinebilirsiniz.. Oyun ülkemizde yayınlanmadı markette ama Rusça apksini Bulabilirsiniz. Unutmadan araç customizesi nede göz atabilirsiniz :)

• Hangi programla tasarladın?

• @mertcld , teşekkürler.
    @LETHALDOZE , evet çok istenen bir özellikti, Android'e biraz erken geldi.
    @Lega , selektör tamamen zevk amaçlı. Yol açmak için kullanmayınız :)
    @Playstop , audi candır neden sevmedin :)
    @Mufche , fena değil gibi bakalım.
    @Hakankyhn , Unity.
  • quote:

@mertcld , teşekkürler.
    @LETHALDOZE , evet çok istenen bir özellikti, Android'e biraz erken geldi.
    @Lega , selektör tamamen zevk amaçlı. Yol açmak için kullanmayınız :)
    @Playstop , audi candır neden sevmedin :)
    @Mufche , fena değil gibi bakalım.
    @Hakankyhn , Unity.

Hocam o selektör yüzün çok kez kaza yaptım ben ya, bağımlılık yaptı duş gerçek trafikte de selektör yapıyorum :) audi ye gelince manevra kabiliyetini sevmedim üstad geniş ve uzun araç ya ondan herhalde

• Manuel vites ve devir ibresi gelse ne güzel olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.