Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rextr

@gurkooo , güncellemede iCloud desteği ve 3 yeni araç gelecek. En hızlı araç henüz değişmeyecek. Bir de günde bir kez oynayabileceğiniz ufak bir bonus olacak ve daha fazla para kazandıracak. Bunun dışında 9 yeni dil desteği, vs. Şimdilik bu kadar.
    @0x00000F , @Boss1184, TR1 ile işim bittiğinde :)
    @Crag Drag , bir aracı yükselttiğiniz zaman birkaç sonraki aracın özelliklerini geçmiş oluyorsunuz. O yüzden aslında çok da pahalı sayılmaz.

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

Yeni gelecek araçların fiyatları ne kadar olur çok uçuk olmasında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Android wpden önce güncellenmiş.trafik yoğunluğu ayarı iyi olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Yusuf707 , çok ucu açık bir soru olmuş. Burada anlatılacak kadar kısa bir iş değil malesef.
    @Boss1184 , araçlar 2500 , 32500 ve 100000 lik. Ayrıca isteğin üzerine bazı araçlara çok hafif blow-off sesi koydum, sadece vites geçişlerinden olmak üzere.
    @gurkooo , evet android'e acilen bir sürüm koymam gerekti, o yüzden o özelliği erken aldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 13 Temmuz 2014; 0:31:44 >
  • quote:

@Yusuf707 , çok ucu açık bir soru olmuş. Burada anlatılacak kadar kısa bir iş değil malesef.
    @Boss1184 , araçlar 2500 , 32500 ve 100000 lik. Ayrıca isteğin üzerine bazı araçlara çok hafif blow-off sesi koydum, sadece vites geçişlerinden olmak üzere.
    @gurkooo , evet android'e acilen bir sürüm koymam gerekti, o yüzden o özelliği erken aldılar.

Teşekkür ederim güncelleme ne kadar süre içinde gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Boss1184

Artık son testleri yapıyorum. Gönderdikten sonra tabi 6-8 gün App Store onay süreci var.
  • quote:

quote:

Artık son testleri yapıyorum. Gönderdikten sonra tabi 6-8 gün App Store onay süreci var.

Wp.ye ne zaman peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 13 Temmuz 2014; 22:08:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkooo
    Wp.ye ne zaman peki?

Her üç platforma da aynı anda çıkacak. Yani App Store'un onay süreci bittikten sonra.
  • Hocam öncelikle sizi canı gönülden tebrik ediyorum, yanlış anlaşılmazsa bir kaç önerim olacak. Malum araba oyunu ve arabalarla ilgilisinizdir diye düşünüyorum. Oyuna başlarken launch control şeklinde başlasak ve kesici sesi olsa bizim gibi arabalara tutkun insanlar sırf o sesi dinlemeye girer. Tabi en önemli kısmı o sesin kalitelisini bulmak. Aslında internette kaliteli çekim kesici sesi bulunabilir, oyuna başlarken yani araç hızlanmaya başlarken vites küçültüp hızlanabilir. Çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama daha zevkli olacağına eminim:)
  • quote:

@gurkooo , bakalım görecez artık :)
    @theJuDGe_41 , güzel bir yer bulabilirsem koymaya çalışırım. Edit: Sağ üste koydum. Tşk.
    @Boss1184 , motor seslerini ilerde toptan elden geçireceğim. Şu anda yapay sesler eklemek istemiyorum.
    @Playstop , tablet mi telefon mu kullanıyorsun?

Telefon üstad, iPhone 5 :)

• Ben mp için öneride bulunmak istiyorum. mp de ghost tarzı değilde aynı wifi ağından ya da game centerdan davet ederek bire bir oynansa daha zevkli olur gibi. yoksa diğer türlü ghost moda bile gerek yok yan yana iken açalım aynı anda başlayalım oynamaya. eğlencesi yarım kalıyor öyle.
  • quote:

quote:

Hocam her şey iyi güzel de isim kötü ya.

Oyunu olduğundan daha kötü ve basit gösteriyor.

Genelde bu tarz isimlendirmeler ( Turbo racer , fast racer vs vs vs ) Google Playdeki kötü oyunların isimlendirmeleri.
  • @SerkanYazgan. , o detayda yapabilirmiyim bilmiyorum, ama sen bunu dedikten sonra araçların ilk vitesteki davranışını elden geçirdim. Bütün araçlar hızı 50'ye gelince ikinci vitese atıyordu. Dolayısı ile Audi gibi üst seviye araçlar çok çabuk vites atıyordu. Yeni sürümüde bu olayı biraz olsun düzelttim. Biraz da pati çekiyorlar artık.
    @mustang520 , teşekkürler öneri için.
    @theasus , haklısın da iki sene önce çok da önemsememiştim oyun ismini :)
  • Süper yapmışsınız ellerinize sağlık. Ben sadece fikir vermek istedim, araçların sesleri ne kadar gerçekçi olursa o kadar çok cezbedici olur. Son viteste devir sona dayanıyormuş gibi araç motoru bağırıyor ve bir süre sonra rahatsız ediyor.Ayrıca son güncellemeden sonra üst üste oynayınca trafik devamlı tıkanıyor, dün gece 5 dk şehir içi gezer gibi frenle gezdim :)
  • Şuan onay sürecindemi ?

• @SerkanYazgan. , sonsuz modda oyun uzun sürdüğünde trafik tıkanması normal ama üst üste oynayınca trafik tıkanmaması lazım? Her oyunu başlattığınızda yolda bulunan trafik sayısı 5 ile başlıyor ve her 25 saniyede bir artıyor. Oyuna başladıktan sonra örneğin 75 saniye geçtiyse trafikte 8 araç bulunuyor ve böyle artarak devam ediyor, ta ki ortamdaki araç sayısı 14 olana kadar. Sonra tekrar başa sarıyor. Bu dediklerim tek bir oyun içerisinde oluyor. Eğer yeni oyun başlatırsanız herşey sil baştan, yani 5 trafik ile başlıyor. O yüzden her oyun başında trafiğin azalması lazım. Bu yazdıklarıma gör tekrar kontrol edebilir misin? Farklı bir durum oluyor mu?

@Boss1184 , aslında dün güncellemeyi gönderdim fakat bir uyarı mesajı geldi. (Everyplay'deki bir hata yüzünden). Yine de bekleyip bir şansımı deneyeceğim. Onaylanıp onaylanmayacağı muallakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 18 Temmuz 2014; 1:08:28 >
  • Toyota Supraya kadar tüm arabalar açık hepsindede trafikteki arabalar simsiyah
     Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

Kapatıp açınca sorun gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kami Kaze -- 18 Temmuz 2014; 4:11:12 >

• Algoritmanız güzel aslında hata olmaması lazım. Tek yön oynuyorum ve devamlı oynadığımda trafik art arda tıkanıyor bazen. Yani trafikteki araç sayınız tutuyor ama araçlar tüm şeritleri kaplıyor. Aslında çokta önemli değil sadece çok sık oynadığımda rastladım. 3 günde 2 defa karşılaştım bidakine videoyu unutmazsam eklerim.

Hocam şu sesler konusu nasıl oluyor bilmiyorum ama geliştirmesi zor birşey mi? Eğer az buçuk bilgi verirseniz belki yapabileceğimiz birşeyler vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

Algoritmanız güzel aslında hata olmaması lazım. Tek yön oynuyorum ve devamlı oynadığımda trafik art arda tıkanıyor bazen. Yani trafikteki araç sayınız tutuyor ama araçlar tüm şeritleri kaplıyor. Aslında çokta önemli değil sadece çok sık oynadığımda rastladım. 3 günde 2 defa karşılaştım bidakine videoyu unutmazsam eklerim.

Hocam şu sesler konusu nasıl oluyor bilmiyorum ama geliştirmesi zor birşey mi? Eğer az buçuk bilgi verirseniz belki yapabileceğimiz birşeyler vardır.

Haklısın trafik bazen öyle tıkanıyor ki akşam trafiği gibi.Ama gerçek hayatta da böyle olduğundan frenlemekde keyif veriyor. Güncelleme gelsin artık millet çıldırmış durumda wp mağazasındaki yorumlara bakarsanız .
    Öneri olarak ise benzin özelliği eklenirse elimizdeki parayı harcayacak yer olur.Çünkü tüm kilitleri açtıktan sonra para harcayamıyoruz,böylece oyuna döngü gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 18 Temmuz 2014; 14:41:26 >

• @Boss1184 , o sorun bayadır mevcut. Unity'den kaynaklanıyor malesef.
    @SerkanYazgan. , çok zor bir şey değil ama düzgün ses bulmak bazen çok uğraştırabiliyor.
    @gurkooo , benzin olayı senin-benim için iyi olur ama yeni başlayanları sinir eder. Zaten zor para kazanılıyor diye yakınıyorlar :) Halbu ki çok kolay olduğunu anlatamadım bir türlü.
  • quote:

Evet arkadaşların da belirttiği gibi bu kamera açısıyla bugatti gibi araçlar imkansız şu anda. Daha önce de belirttiğim gibi uzun bir süre ultra-mega araçlar beklemeyelim :)

En iyisi bütün araçların gerçek hızını düşür hocam.Yani ilerleme hızı 200 ve gösterge hızı 200 ise ilerleme hızını yarıya veya 2/3 oranında düşür.Bugatti falan ekle.Yani bütün araçlar aynı hızlara çıkabiliyormuş gibi gözüksün ama yarı yarıya veya 2/3 oranında daha yavaş gitsin.Bu sayede bugatti,lamborghini,ferrari falan eklersen oyuncuların spor araba hayranlığını beslersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 18 Temmuz 2014; 19:41:03 >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.