Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rextr

Malesef hiçbir fikrim yok.

Daha uzun da olabilir daha kısa olabilir yani belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kami Kaze -- 24 Temmuz 2014; 4:08:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 2 kat ücret alıp oynayanlardanım unlock etmeyip satın almıştım sonuçta emek olan herşeye saygı duymak gerekir.
    Bence öneriler güzel ama herşeyden önce şu fazla parayı harcayacak bi eklenti illaki şart diğer sürümde para doldu online olsa parayı olmayana versek bari yeni başlayanlara

Not: WP mağazasına Carx drift racing oyunu gelmiş.Traffic racer güncelleme gelene kadar oyalanmak isteyenlere duyurulur.Malum wp mağazası android marketi gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 24 Temmuz 2014; 14:11:31 >

• rextr kullanıcısına yanıt
    Güncelleme geldi! Şu an yüklüyorum.

• Ben de onu yazmaya gelmiştim :) Hayırlı olsun.

Yenilikleri tekrar hatırlatmak gerekirse:

- 3 yeni araç eklendi
    - Günlük bonus modu eklendi
    - iCloud Desteği eklendi (Manuel olarak çalışmaktadır)
    - Serbest modda trafik yoğunluğu artık ayarlanabilir
    - Araçların birinci vitesteki davranışı elden geçirildi
    - Bazı araçlara hafif bir blow-off sesi eklendi
    - Bazı araçların güçleri dengelendi
    - Almanca, Fransızca, Rusça, İspanyolca, Portekizce, İtalyanca, Hollandaca, Macarca ve Lehçe dil desteği eklendi
    - Birçok hata düzeltme ve iyileştirme

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

• Güncelleme beklediğim gibi güzel çıktı

• Teşekkürler.Önerimi dikkate alıp gerçekleştirdiğiniz için 124 ile bu oyun daha da şöhret olcak

evo dehşet olmuş.Acayip kalkıyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 25 Temmuz 2014; 23:35:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğendiğinize sevindim. Bu arada ayarlar -> cloud menüsünden ara sıra iCloud'a yedeklemeyi unutmayın. Kaydetme/yükleme tamamen sizin kontrolünüzde manuel olarak çalışıyor. Artık idare ediniz :)
  • quote:

Beğendiğinize sevindim. Bu arada ayarlar -> cloud menüsünden ara sıra iCloud'a yedeklemeyi unutmayın. Kaydetme/yükleme tamamen sizin kontrolünüzde manuel olarak çalışıyor. Artık idare ediniz :)

Wp de yok o save özelliği? Ayarlarda bulamadım.

• quote:

Beğendiğinize sevindim. Bu arada ayarlar -> cloud menüsünden ara sıra iCloud'a yedeklemeyi unutmayın. Kaydetme/yükleme tamamen sizin kontrolünüzde manuel olarak çalışıyor. Artık idare ediniz :)

O özellik süper olmuş bi cihazda çok ilerdeydim diğerinde yeni başlamıştım iCloud ile çok güzel olmuş

• Spotify deki şarkıları oyuna aktarabilsek fena olmaz :) ama böyle bir sistem yok herhalde ?

• @gurkooo , WP8'de cloud olayı henüz yok malesef. Microsoft'un daha çok yolu var bu konuda.
    @oguzseven , ben hiç duymadım görmedim.
  • Soner abi tekrardan merhaba 😄😄
    Yeni güncelleme çok güzel olmuş.Gelen arabalar özellikle çok ilgimi çekti.Fakat bonus ile ilgili bir hata buldum.Fizik motoru sanırsam sadece küçük arabalar için yapılmış.Ambulansta frene bastığında ambulans saniyesinde duruyor. 😄
    Neyse gelelim yeni güncelleme (2.0 or 1.10);
    - Yeni güncelleme ile ilgili herkes gibi benim de isteklerim ve bir kaç önerilerim var.
    - Fiat Linea
    - 5 Şeritli Yol
    - Aşırı Yoğun Trafikler
    - Vites Sistemi
    - Bonusa Sadece Ambulans değil,otobüs,veya diğer AI araçların da eklenmesi.
    - Trafikteki AI araçların sürdüğümüz araçlar gibi grafiklerinin gelişmiştirilmesi.
    - AI araçların türk yollarındaki araçlar ile değiştirilmesi.
    Önerilerimi dikkate almanız beni çok mutlu edecektir.Bunları uygulasanız da uygulamasanız da teşekkürler 😄

• quote:

@gurkooo , WP8'de cloud olayı henüz yok malesef. Microsoft'un daha çok yolu var bu konuda.
    @oguzseven , ben hiç duymadım görmedim.

oyunun son sürümünü çok beğendim.. ancak tavsiyem olacak :

1.si kendi aracımızın hızı 0 a kadar inebilmeli çünkü bazen tüm şeritler dolu oluyor ve yavaş gidiyorlar. yada diğer arabalar sürekli 25 üzeri gitsin.

gerçi ben bunu bir önceki sürüme göre yazıyorum yeni sürümü sadece bir kere oynadım. eğer düzeldiyse affola.

2. Araba çeşitlerinin arttığının farkındayım ama biraz daha artsa daha güzel olacak özellikle de 4 kapılı arabalarda. mesela audi a6 a8 bmw 5 serisi 7 serisi mercedes 95 li yıllarda ki s600 vs..

ancak bunlar basit şeyler sonuçta ortada çok güzel bir oyun var

• Bencede trafik yoğunlaşsın :) özellikle Lada gibi alt seviye araçlar gelsin,
    tipo,uno,tempra,kartal,modifiyeli şahin bu şahine tıpkı ambulansdaki gibi sahte polis sireni konulsa tıpkı apaçiler gibi :). Baya gırgır olur
    Konvoyu Bi ele alın lütfen

wp sims freeplay de save özelliği var,umarım sizde yaparsınız...........

• Magirus olsa bu arada bizim isteklerimiz hiç bitmicek

• Ha soner abi bir de şu oynadığımız oyunları EveryPlay kayıta alıyor fakat biz HD olarak oynadığımız oyunu videolar kısmına kaydetsek.??

Ipad Air 64GB

• @Burak2329 , teşekkürler. Evet ambulansın frenini ve manevrasını biraz yüksek tutmuşum :) Onu düşüreceğim. Everyplay, bildiğim kadarıyla cihaza kayıt yapamıyor malesef.
    @MURRAT , teşekkürler. Trafiği hızlandıracağım. Normalde çok yavaş başlamıyolar ama fren yaptıklarında bir daha hızlanmıyorlar. Onu düzelteceğim.
    @Boss1184 , bence de :)
  • Peki bir sonraki güncellemede bizleri neler bekliyor? 😳😳

• Elinize sağlık oyun çok güzel :)

• @Burak2329 , henüz çok erken :)
    @RapperBlood , teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.