Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafikleri iyi gozuksede cok amator bir oyun bence o. Traffic raceri on plana cikaran gercek serit degistirme fizigine sahip olmasi. Diger oyun cok sacma serit degistiriyor sanki araba havada gidiyor gibi

Traffic racer tamamdir. Tek eksigi kokpit kamerasi ve multidirki oda traffic racer2 de olur herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kasa doblo gelse 10 numara olur

• Biz 2 felan istemiyoruz.Traffic racer gelişsin 512 ramlilere olsun her zaman.Şahsen oyunu satın aldığım hafta kastım kilitleri açınca sıkıldım,silmedim çünkü oyunun gelişeceğine inanıyorum.Eğer yardım,destek gerekirse tıkandığınız yerde yardım edebiliriz (ücretsiz olarak) Örnek olarak sizin bulamıyorum dediğiniz motor sesi gibi.Eminim ki benim düşünceme katılanlar vardır.
    Bana kalırsa şimdilik araç seslerine önem vermek gerek.
    Para harcamak için bişeyler şart.
    Kaput kamera olmasa bile yeni yollar gelmeli.
    Teşekkürler...........

• s.a arkadaşlar gamyunda bütün oyunlarda yüksek puanlı ve yüksek karizmalı nicklerim var isteyenlere verebilirim , ilgilenen arkadaşlar özel mesaj PM atsın...
  • Arkadaşlar oyunda nasıl sinyal veriliyor ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacicocuk

Arkadaşlar oyunda nasıl sinyal veriliyor ? Teşekkürler.

Sinyal veren araçlar var,lakin biz sinyal veremiyoruz onun yerine korna selektör yapıyoruz.

• gurkooo G kullanıcısına yanıt
    Peki gece modunda farları açmak için illa selektör tuşuna basılı mı tutucaz ?
  • Türk oyunu mu gavur oyunu mu belli değil. 50 tane araba var sadece 1 tane Türk arabası var. Koy şuraya Murat 124, Kartal, Devrim Arabası falan... Hadi onları geçtik bari Türkiye yollarında aşina olduğumuz arabaları ekle; Linea, Fluence, Doblo, Corolla falan. Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacicocuk

Peki gece modunda farları açmak için illa selektör tuşuna basılı mı tutucaz ?

Yapımcıya kalmış Maalesef
    Bana göre gece modu az daha aydınlanmalı veya dediğin gibi farın etkisi artmalıki onumuzu rahat görelim.Yeni güncelleme ile düzelir belki

• Arkadaşlar bir süredir Wings on Fire'ı WP8'e port etmekle uğraşıyoruz. Öneriler için teşekkürler. Bir sonraki sürümde bir kaç sürprizim olacak, ancak henüz çok erken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Arkadaşlar bir süredir Wings on Fire'ı WP8'e port etmekle uğraşıyoruz. Öneriler için teşekkürler. Bir sonraki sürümde bir kaç sürprizim olacak, ancak henüz çok erken.

Wp güncelleme geldi cyan.Tüm veriler silinecek yani save diye bişey kalmayacak :)
    Acilen icloud özelliği eklemen şart .
    Bilginize..........

• Şu oyuna çok benziyor. Şunun gibi açısı olsaydı fena olmazdı.

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 24 Ağustos 2014; 14:19:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkooo
    Wp güncelleme geldi cyan.Tüm veriler silinecek yani save diye bişey kalmayacak :)
    Bilginize..........

Güncelleme yaptığında verilerin silinmemesi lazım? Silineceği bilgisini nerden okudun acaba? Piyasadaki oyunların yarısından fazlasına cloud yoktur. Silinirse çok büyük bir olay olur. O yüzden pek zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

quote:

Bilginize..........

Güncelleme yaptığında verilerin silinmemesi lazım? Silineceği bilgisini nerden okudun acaba? Piyasadaki oyunların yarısından fazlasına cloud yoktur. Silinirse çok büyük bir olay olur. O yüzden pek zannetmiyorum.

Tüm lumia modelleri güncelleme aldı.Cyan güncellemesini yüklerken veriler silinecek uyarısı yapılıyor. telefon üzerinden gerçekleşirse veriler silinmiyor.
    Şimdilik sadece pc ile güncelleme yapıldığı için (sabırsız kullanıcılar )bilgilendirmek istedim...
    Yinede icloudu bekliyoruz :) paralara yazık olmasın makasla kazandık ✔

• daha önce bir kaç tavsiye yazmıştım lakin;

Bu oyuna kesinlikle multiplayer gelmeli hatta online oynanabilme daha iyi olur oradan oda kurup girebiliriz..

edit: multiplayer kadar önemli olmasada

manuel vites de eklenmeli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURRAT -- 31 Ağustos 2014; 23:50:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURRAT

daha önce bir kaç tavsiye yazmıştım lakin;

Bu oyuna kesinlikle multiplayer gelmeli hatta online oynanabilme daha iyi olur oradan oda kurup girebiliriz..

Oyun gelişmez gibi artık.Boşa umut etme,online asphalt 8 oynamalısın.

• quote:

quote:

ben asphalt tarzı oyunları sevmiyorum?

ve neden ümidimi kesmeliyim?
  • Kamera açısı öyle bir şey ki daha ileriyi görebilmek için kafamı falan eğiyorum refleks olarak. Zevk alamadım maalesef.

• quote:

quote:

quote:

ben asphalt tarzı oyunları sevmiyorum?

ve neden ümidimi kesmeliyim?

Uzun sürebilir yapımcının bunu yapması.2 senedir istenmi§ bu ozellik.
    Çünkü tek başına.Çok özellik istiyoruz ama traffic racer için ama neyse konuyu en baştan okursan anlarsın ne kastetdiğimi.İlk zamanlardan beri kamera açısı ve onlıne isteyenler olmuş ama yapımcı şimdiye dek o istekleri gerçekleştirmemiş nedenini bilemem.
    Kişisel görüşüm bu.Gelişmesi zaman alır kısaca

Cloud gelsin artık....................................?

Videoda anlatmak istediklerimizi anlatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 5 Eylül 2014; 18:34:50 >

• Oyun gerçekten çok güzel yanlız aldığımız arabaları satma özelliği ve yollarda güzergah seçmek mesela şehir dışını seçtik ondan sonra yolda seçebiliriz ankara İstanbul mesela ve yola tabela ekleyebilirsiniz ve son önerim yollarda daralma yol çalışması gibi 4 şeritli yol 3 şeride düşüp tekrar 4 şeritli olabilir

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.