Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    C# için önereceğin ders,kaynak vs varsa çok yardımcı olursun bana. Okulun sisteminde öğrenme şansım yok gibi birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

C# için önereceğin ders,kaynak vs varsa çok yardımcı olursun bana. Okulun sisteminde öğrenme şansım yok gibi birşey.

C# için bir kaynak bilmiyorum malesef, ancak google fazlasıyla buluyor.
  • Merhabalar, 2.0 sürümü az önce çıktı. Umarım beğenirsiniz.

Değişiklikler şöyle:

POLİS TAKİBİ MODU
    - Bu yepyeni oyun modunda kaçan şüphelileri yakala!
    - Polis takibi skor tablosunda birincilik için mücade ver!

YENİ ARAÇLAR
    - Biri süper spor olmak üzere 3 yeni araç emrinizde

OYNANIŞ
    - Trafik artık biraz daha hızlı ve dinamik olarak hız değiştirebiliyor
    - Çift-Yön modunda trafik isterseniz soldan akabilir.

YENİ DİLLER
    - Arapça, Çince, Japonca, Korece ve İsveçce dil desteği

DİĞER
    - iPhone 6 cihazlarda görülen performans problemi giderildi
    - Gece yolundaki asfalt kaplaması iyileştirildi
    - Bir çok ufak yenilik ve düzeltme

• rextr kullanıcısına yanıt
    Vay be bu ünlü oyunun kurucusun bi forumdaşım olacağı hiç aklıma gelmezdi başarılarınızın Devamını diliyorum oynunuz gayet iyi turu :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soner bey

şu anda oyunu oynarken abu subuk reklamlar çıkmakta bir hatamı mevcut acaba ben bu oyuna para ödeyerek almamdan ötürü reklam görmek hoşuma gitmiyor
  • @27alperen27 , teşekkürler.

@mucahiderdogan, oyunu ücretli alanlarda reklam çıkmaması lazım. 1.9 sürümünden sonra (son 2-3 ayda) oyunu silip tekrar kurdunuz mu?
  • evet telefonu sıfırladığım zaman tekrar kurmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

@27alperen27 , teşekkürler.

@mucahiderdogan, oyunu ücretli alanlarda reklam çıkmaması lazım. 1.9 sürümünden sonra (son 2-3 ayda) oyunu silip tekrar kurdunuz mu?

Aynı şekilde bende de mevcut sorun son güncelleme sonrası tekrar yükleyim dedim ve mevcut reklamlarla karşılaştım.
  • Evet malesef silip kurduğunuz zaman ilk kez satın almış gibi oluyorsunuz. Bunu bir çaresi var mı bakacağım.
    Bu arada tekrar hatırlatayım, ayarlar -> cloud menüsünü kullanarak oyunu ara sıra yedeklemeyi ihmal etmeyin.http://www.skgames.net/blog/437
  • 450000 500000 cok para hocam ya nasil biriktiricez.

• hiç bir oyunda opel yok opel vectra GT ,opel calibra turbo ,opel astra f gsi birisini eklerseniz çok sevinirim bir opelci olarak

• @Hawaii , oyunu iki senedir oynayanları (1 milyon para biriktirenleri) düşünerek biraz fazla kaçtı ben de farkındayım. Sonraki sürümde orta bütçeliye ağırlık vereceğim.

@iphonegezer , teşekkürler. not aldım.
  • Polis kovalama var, polisten kacma yok. :) bi kac tane daha polis arabasi olmali bence. Dusuk Orta Yuksek gibi. Bide renault serisinden araba yok, 2015 symbol olsa tadindan yenmez.

Bide 3d olarak serbest gezinti ve trafik olsa iyi olur surekli duz yolda gidiyoruz (tr2 olarak gelebilir)

• quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Polis kovalama var, polisten kacma yok. :) bi kac tane daha polis arabasi olmali bence. Dusuk Orta Yuksek gibi. Bide renault serisinden araba yok, 2015 symbol olsa tadindan yenmez.

Bide 3d olarak serbest gezinti ve trafik olsa iyi olur surekli duz yolda gidiyoruz (tr2 olarak gelebilir)

Polisten kaçmak tam tersi gibi dursa da tahmin ettiğinizden çok zor :) Renault'a bir kaç kez niyetlendim fakat Reno'yu reno yapan kocaman logo olmayınca pek hoş durmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

Polis kovalama var, polisten kacma yok. :) bi kac tane daha polis arabasi olmali bence. Dusuk Orta Yuksek gibi. Bide renault serisinden araba yok, 2015 symbol olsa tadindan yenmez.

Polisten kaçmak tam tersi gibi dursa da tahmin ettiğinizden çok zor :) Renault'a bir kaç kez niyetlendim fakat Reno'yu reno yapan kocaman logo olmayınca pek hoş durmayacaktır.

Hocam siz daha iyisini bilirsiniz fakat Türk Sokaklarında görmeye alışkın olduğumuz araçlar logo olmasa bile gözümüze güzel gözükür. Mesela Tır'da logo yok ama çoğu kişi onun markasını biliyor.

• Beğendim oyunu. Sade ve sıkmayan bir oyun olmuş. Freni kullanmasını bildikten sonra baya gidiyor.
  • Oyunda üst seviye cihazlar için bir yeni bir grafik ayarı bulunabilir bence kaplama kalitesinin poligon sayısının daha fazla olduğu. Onun dışında mobildeki en iyi Türk yapımı oyun diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grkwnxs -- 25 Kasım 2014; 21:49:37 >
  • Çok güzel oyun olmuş ellerinize sağlık hocam hergün oynuyorum.

• Soner bey ilk basta oyun icin tesekkur ederim. Oyunu cok begenerek oynuyorum :) polis modu iyi dusunulmus fakat arac cok yavas kaliyor gibi geldi :) daha pahali ve daha hizli saglam 1 2 polis arabasi daha eklenirse tadindan yenmez :)

• Her yeni çıkan sürümde daha kötü oldu bende bu problem. Problem dediğim;
    telefonu sabit tuttuğumda aracın dümdüz gitmesi gerekirken yolda titreyerek gidiyor. Sağ sol sağ sol yaparsınızya hızlı hızlı aynen o şekilde saçmalıyor araba.
    Bu şekildeykende araçlara yakın geçip puan alamıyorsunuz ya çok uzak geçiyorsunuz yada yakın geçim derken araç düz gitmediğinden çarpıyor. Özellikle mıtsubıshı evo 10 da aşırı oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.