Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @mertory , polis modu için zamanla daha alt ve daha üst seviye araçlar ekleyebilirim.

@LETHALDOZE , Hangi cihazı kullanıyordunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 7 Aralık 2014; 23:49:37 >
  • Oyun için dicek kelime yok bence. Gayet baraşılı ve severek oynadıgım biroyun. 500000 e kıyıp porshede aldım :D yalnız bir istegim var yaplması mümkünmüdür bilmiyorum. Sadece single degilde multiplayer oynasak mesela 3 arkadaş yanyana oldugumuzda aynı oyuna giriş yapıp ard arda makas atarak yarışsak çok daha eglenceli olur.
  • rextr kullanıcısına yanıt
    gm discovery. İlk sürümlerde hiç böyle bir sorun yoktu. Her yeni sürümde arttı artık hep o şekilde oluyor.
  • @erostur , bence de güzel olur da :)

@LETHALDOZE , oyunun kontrollerinde hiç bir değişiklik yapmıyorum, ancak her sürümde Unity'nin bir üst versiyonuna geçiyorum. Ondan kaynaklanan sıkıntılar olabilir. iOS8, iPhone 6 gibi yeni teknolojileri desteklemek için mecburen Unity'yi güncel tutmak gerekiyor. Bu da beraberinde bu tip sorunlar getiriyor. Elimde Galaxy W gibi çok güçsüz bir test cihazı da var ama dediğiniz soruna rastlayamadım. Demek ki bir uyumsuzluk söz konusu :(
  • rextr kullanıcısına yanıt
    abi oyuna hyundai accent era yıda ekleyebilir misin ?
  • @rextr sanırım biraz zor bi istek multiplayer?
  • @iceman05 , teşekkürler öneri için.

@erostur, kusursuz bir multiplayer zor evet. Yoksa piyasadaki bir çok oyundaki gibi 1-2 haftada da birşeyler yapılabilir ama faydadan çok zarar getirir.
  • hocam bence en büyük eksiklerden biri, yüksek skorları göremiyor olmamız. kendi yaptığımız puanları karşılaştıramıyoruz başkalarıyla. Her bölüm için top 10 gibi bir sistem yapılabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasssan007

hocam bence en büyük eksiklerden biri, yüksek skorları göremiyor olmamız. kendi yaptığımız puanları karşılaştıramıyoruz başkalarıyla. Her bölüm için top 10 gibi bir sistem yapılabilirmi

iOS ve Android sürümlerinde yüksek skorları görüp karşılaştırabiliyorsunuz (Game Center ve Google Play Game Services ile). Siz sanırım WP8 sürümünü kullanıyorsunuz. Orada henüz bu özellik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

quote:

hocam bence en büyük eksiklerden biri, yüksek skorları göremiyor olmamız. kendi yaptığımız puanları karşılaştıramıyoruz başkalarıyla. Her bölüm için top 10 gibi bir sistem yapılabilirmi

iOS ve Android sürümlerinde yüksek skorları görüp karşılaştırabiliyorsunuz (Game Center ve Google Play Game Services ile). Siz sanırım WP8 sürümünü kullanıyorsunuz. Orada henüz bu özellik yok.

Hocam belki biliyosunuzdur ama leaderboard, achievement gibi tabloları kendi serverında barındırarak her platforma uygun hale getiren bazı firmalar var. WP'de olur mu bilmiyorum ama olur heralde. Belki o tarz bi sistem işinize yarayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tfa

quote:

quote:

Hocam belki biliyosunuzdur ama leaderboard, achievement gibi tabloları kendi serverında barındırarak her platforma uygun hale getiren bazı firmalar var. WP'de olur mu bilmiyorum ama olur heralde. Belki o tarz bi sistem işinize yarayabilir.

Evet bir iki tane görmüştüm ben de ama ayrıntılı bir şekilde bakamadım henüz.

• RunBallRun53 android için yaptıgım yeni oyun destek bekliyorum arakdaşlar
  • @rextr hocam size pm attım. Mesajınızı bekliyorum.
  • Aldım Sciroccomu yardırıyorum.
  • Abi senden bi ricam olucak bmw m6 nin hastasıyım oyuna eklersen çok sevinirim şimdiden eline koluna sağlık iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yeni bir harita eklesen viraj lı filan.Biliyorum zor ama talep kesinlikle artacaktır
  • @evrenyo , teşekkürler. listemdeki araçlardan biri kendisi.
    @Not Afraid , bir sonraki sürümde yeni harita geliyor, ama yine düz malesef :)
  • Polis modunda polis arabasının tüm yükseltmelerini yapmama ragmen beyaz audi den sonra gelen siyah arabayı yakalamak nerdeyse imkansız gibi bişi. Bir sonraki versiyonda bu konuyla ilgili çalışmayıda listenize eklemenizi rica ediyorum. ya hızına yetişemiyoruz ya süre bitiyor ama yakalanmıyor :) yada bilmediğimiz bi taktikmi var acaba ? onun dışında oyundan çok memnunum elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erostur

Polis modunda polis arabasının tüm yükseltmelerini yapmama ragmen beyaz audi den sonra gelen siyah arabayı yakalamak nerdeyse imkansız gibi bişi. Bir sonraki versiyonda bu konuyla ilgili çalışmayıda listenize eklemenizi rica ediyorum. ya hızına yetişemiyoruz ya süre bitiyor ama yakalanmıyor :) yada bilmediğimiz bi taktikmi var acaba ? onun dışında oyundan çok memnunum elinize sağlık.

Polis modunda tüm araçları yakalamanız gerekmiyor aslında. Siz yakaladıkça yeni bir tane geliyor, sonsuza kadar gider yani normalde. Ama süre sınırı olduğu için ve araçlar gittikçe güçlendiği için bi yerde mecbur bitiyor. Ben en fazla 5 araç yakalayan gördüm. Bu oyun modunun tasarımı benim de içime çok sinmedi aslında, eğer daha iyi fikirler gelirse duymak isterim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erostur

Polis modunda polis arabasının tüm yükseltmelerini yapmama ragmen beyaz audi den sonra gelen siyah arabayı yakalamak nerdeyse imkansız gibi bişi. Bir sonraki versiyonda bu konuyla ilgili çalışmayıda listenize eklemenizi rica ediyorum. ya hızına yetişemiyoruz ya süre bitiyor ama yakalanmıyor :) yada bilmediğimiz bi taktikmi var acaba ? onun dışında oyundan çok memnunum elinize sağlık.

Polis modunda tüm araçları yakalamanız gerekmiyor aslında. Siz yakaladıkça yeni bir tane geliyor, sonsuza kadar gider yani normalde. Ama süre sınırı olduğu için ve araçlar gittikçe güçlendiği için bi yerde mecbur bitiyor. Ben en fazla 5 araç yakalayan gördüm. Bu oyun modunun tasarımı benim de içime çok sinmedi aslında, eğer daha iyi fikirler gelirse duymak isterim.

An itibariyle bende 5. aracı yakaladım. 6. tekrar ilk sarı araç sanırım emin değilim o geldi. yeni fikir olarak daha güçlendirilmiş polis arabaları olursa daha iyi olabilir. yada polisten ziyade satın aldıgımız aracın özelliklerine göre bizimle yarışan bi araç daha finishe önce ulaşan puanı kazanır vs. vs.

EDİT : Ve tabiki hala multiplayer isteğim devam etmekte hatırlatmakta fayda var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erostur -- 30 Aralık 2014; 1:50:00 >

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.