Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi multiplayer için kesin bir tarih var mı ?
  • bu oyun çok güzel tebrik ederim
  • @erostur , daha güçlü polis koyunca bu sefer de 7. arabayı yakalayamıorum diyenler olacaktır :) O yüzden ona başka bir çözüm bulmak gerek. Başkasıyla yarışma olayı ise sağlam bir yapay zeka gerektirir, şimdilik zor duruyor.
    @iceman05 , malesef
    @Frank Drebin , teşekkürler.
  • Oyun çok güzel oyuna 67 ₺ civarı uygulama içi satın aldım ve değdi :) satın Almadanda oynanabilir ama daha zevkli hale geldi (bana göre) multiplayer gelse iyi olur ama tek kişisin ve yapay zeka falan bu işlerin altından tek başına zor kalkarsın ama tek kişi olduğuna rağmen piyasadaki en iyi 1. Yada 2. Araba oyunun sahibisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mustafayasir926 , yorum ve desteğiniz için teşekkürler.
  • Merhaba hocam,iphone 6 da ufak ufak takılmalar oluyor
  • Tebrikler müthiş rakamlara ulaşmışsınız. Başarılarınızın devamını diliyorum :)
  • @Tha Alumni , öncelikle 2.0 sürümünü yüklediğnizden emin olun. Zaten 2.0 varsa, bir de Ayarlar menüsünden "tekrar" seçeneğini kapatıp deneyebilir misiniz?
    @Birseysoylicem , teşekkürler.
  • İyi akşamlar. 2 yıldır oynadığım ve takip ettiğim bir oyun. Merak ettiğim hala tek kişi mi çalışıyorsunuz? Grafikleri nereden karşılıyorsunuz? Storeden degil sanırım bu modeller.

Edit: Bir de uğraştırıcı olur ama motosiklet ekleyebilirseniz oyunu baştan yaratırsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 12 Ocak 2015; 22:36:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodShotGG

İyi akşamlar. 2 yıldır oynadığım ve takip ettiğim bir oyun. Merak ettiğim hala tek kişi mi çalışıyorsunuz? Grafikleri nereden karşılıyorsunuz? Storeden degil sanırım bu modeller.

Edit: Bir de uğraştırıcı olur ama motosiklet ekleyebilirseniz oyunu baştan yaratırsınız :)

Traffic Racer'da araç modelleri hariç tek başıma devam ediyorum. Evet araçlar store'dan değil, gerisi ordan burdan. Yeni oyunları ağabimle birlikte yapacağız. (Wings on Fire'ı yapmıştı kendisi).
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

quote:

Orijinalden alıntı: GodShotGG

İyi akşamlar. 2 yıldır oynadığım ve takip ettiğim bir oyun. Merak ettiğim hala tek kişi mi çalışıyorsunuz? Grafikleri nereden karşılıyorsunuz? Storeden degil sanırım bu modeller.

Traffic Racer'da araç modelleri hariç tek başıma devam ediyorum. Evet araçlar store'dan değil, gerisi ordan burdan. Yeni oyunları ağabimle birlikte yapacağız. (Wings on Fire'ı yapmıştı kendisi).

Abi peki yeni oyunlar ne tür olacak ?

• rextr kullanıcısına yanıt
    Peki, UI işlemleri için herhangi bir asset kullandınız mı(NGUI gibi)?
  • @iceman05 , benzer bir tür olacak. O kadar diyim :)
    @FoxiDogi , evet NGUI kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

@Tha Alumni , öncelikle 2.0 sürümünü yüklediğnizden emin olun. Zaten 2.0 varsa, bir de Ayarlar menüsünden "tekrar" seçeneğini kapatıp deneyebilir misiniz?
    @Birseysoylicem , teşekkürler.

Sürüm 2.0 hocam.tekrar seçeneği kapayınca düzeldi teşekkürler
  • güzel oyun indirilir
  • Polis modunda bir düzenleme şart aslında. Araç yakalamadan sonra verilen 15 sn. çok kısa. Hal böyle olunca her oyunda 4.-5. Araç için yarışılıyor. Bir süre sonra sıkıyor. 30 sn eklenirse çok daha ilerilere gidilebilir ve diğer sonsuz mod gibi güzel bir hal alır bölüm diye düşünüyorum.

• Soner bey gunluk bonus rezalet durumda
    Zaten normal yarista 90 saniyede 2-2.5 bin para kazaniyorken gunluk bonusta 2 bin zar zor **** .duzenlemeye gidilmesi sart

• @Vapors , teşekkürler bunu düşüneceğim.

@flowerhorn , bayadır oynamıyordum az önce denedim 2-3 kaza yaparak 2750 kazandım. Bana pek de rezalet gelmedi açıkçası :)
  • ios da google+ yedeği yokmu. android telefonumda oynamıştım yedek almıştım. iosa devam edemiyorum aynı yerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: So say we all

ios da google+ yedeği yokmu. android telefonumda oynamıştım yedek almıştım. iosa devam edemiyorum aynı yerden.

Malesef yok. iOS 'ta veriler iCloud üzerinde tutuluyor.
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.