Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Ücretini ödediğim halde uygulamada neden reklam çıktığını aciklar misiniz?

Bunu daha önce de soran olmuştu. Normalde reklam çıkmıyor. Ancak büyük ihtimalle oyunu yedeklemeden silip tekrar kurdunuz. Bu durumda app store'daki son sürümü yani ücretsizi indirmiş oluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

quote:

Bunu daha önce de soran olmuştu. Normalde reklam çıkmıyor. Ancak büyük ihtimalle oyunu yedeklemeden silip tekrar kurdunuz. Bu durumda app store'daki son sürümü yani ücretsizi indirmiş oluyorsunuz.

Peki çözüm nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

quote:

Cevap vermeyerek bir çözümü yok mu demek istiyorsunuz?
  • Çözümünü araştırdım biraz, ancak şu anda yapabileceğim bir şey yok malesef.
  • Soner Amca sana PM olarak bi mesaj yazmıştım. Burdanda haber vermek istedim umarım mesajı okur ve dikkate alırsın
  • Oyunu bu aralar (bu aralardan kastım önümüzdeki 2-3 ay içerisinde) güncellemeyi yani yeni bölüm, yeni araba vs. düşünüyor musunuz?
  • Evet oyunda yenilikler sart ikinci telefonumda da bitirdim oyunu biseyler eklemek bi hedef vermek lazim.
    Honda S2000 super olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @denizyigitsahin , evet yeni sürüm gelecek. Bu sürümde yeni bir yol (mekan) da eklenecek.
    @zeMRez , s2000 var ama :)
  • Google Play'e yuklenen oyun ve uygulamalarda Startapp indirme basina uygulamanin yapimcisina ne kadar veriyor bi bilginiz var mi?

• Unity3D ile oyun gelistirmek zor mu? Yani herhangi bir programlama dili bilmek felan gerekiyor mu? Ilgili fakat tecrubesiz birinin Google Play ve Appstore'a uygulama/oyun yuklemesi zor mu?

• Zorluk kendine göre ve geliştireceğin oyuna göre değişir. Evet, programlama bilmen gerekiyor. Şu anda herhangi bir uygulama yüklemedim ama zor olmasa gerek, Google Play, Appstore a göre daha kolay sanırım. Yani appstore da detaylı bir şekilde incelendiğini duydum. Google Play de öyle birşey yokmuş sanırım yani benim duyduğum öyle daha tecrübe etmedim(yakın zamanda tecrübe edeceğim inşallah )
    {}
  • Anladım teşekkürler ilgilendiğiniz için :)

Bir sorum daha olacaktı. İndirme başına para alabileceğimiz uygulamalar (Startapp AdMob ve diğerleri gibi) bu işlemi tam olarak nasıl yapıyor? İndirme başına yapımcıya ödenen mebla ne kadar? Bir sitede Startapp için indirme başına 0.01$ diye bir rakam görmüştüm. Buda 100.000 indirme için 1000$ yapar. Göz önüne almam gereken başka değişkenler var mı? Beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinicem.

Yapmış olduğunuz oyun gereği bu konularda tecrübeli olduğunuzu düşünüyorum. Soruma cevap verirseniz sevinirim @rextr

Herkese iyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

mine craft Google play de 5 milyondan fazla satmış kaldıki 10 milyona yaklaştığı söyleniyor birde iosu hesaba katarak 15 TL den hesaplarsak deli para çıkar ortaya.

20 milyon indirilme olsa 350 milyon lira deli para mı? Haha. Flappy bird bile bir ayda neredeyse 10 milyon lira hasılat yapmıştı. Bu işlerde çok çok büyük paralar dönüyor akıl hayal almaz.

Sallama

• Traffic Racer ile ilgili soru, öneri, istek ve eleştirilerinizle devam edelim arkadaşlar :)
  • rextr kullanıcısına yanıt
    Polis modunda telsiz sesleri 've konusma olsa guzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: likonalite

Polis modunda telsiz sesleri 've konusma olsa guzel olur.

Polis modunda ingilizce telsiz sesleri ve konuşmalar var. Alternatif türkçe ses bulamadığım için böyle oldu malesef.
  • Yeni Güncelleme ne zaman gelecek ?
    Battery doctor ile gereksiz verileri sildikten sonra oyun icinde video izleyemiyorum oyundan atıyor , oyunu silip tekrar yükledikten sonra düzeliyor...

• 07JoKeR06 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme son sürat devam ediyor. Kesin bir tarih yok.
    Video reklamlar, düzgün çalışabilmek için önbellekteki dosyalara ihtiyaç duyuyor. Bu konuda benim yapabileceğim bir şey yok malesef.

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]
  • rextr kullanıcısına yanıt
    Online gelecek mi ilerde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Online gelecek mi ilerde

ben de sizin kadar istiyorum ama henüz yok.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.