Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkcası bu oyunun çok oynayanı var ilk gördüğümde Soner kara ismini çok sevindim popüler bir oyundan türk ismi beklemiyordum sonra ne kadar kazandığını düşündümHerhalde benim bir 5 yılda kazanacağımı kazanmıştır diye :). Sonra acaba hangi forumdan nerelere yaymışta böyle kazanmış acaba dhden olabilirmi diyordum bugün gördüm bizim forumdanmışsınız hemde memid 14 bin çok sevindim hocam umarım daha güzel işlerde yaparsınız bugünde girip ne yapabilirim diyip facebook sayfanızı beğendim oyun 2 cihazımdada vardı hatta birisinde hala var ben oynayamıyorum amaKolay gelsin yalnız bu oyun elbet yenilencek yeni araçlar haritalar yollar gelecek ama Facebook sayfanızdan veya forumdan bir anket çevirseniz neler beklersiniz diye grafikler değişse güzel olur gibi bence ama bazı oyunlarda sadeliğiyle ön plandadır yatırımınız eskimesin o yüzden söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Açıkcası bu oyunun çok oynayanı var ilk gördüğümde Soner kara ismini çok sevindim popüler bir oyundan türk ismi beklemiyordum sonra ne kadar kazandığını düşündümHerhalde benim bir 5 yılda kazanacağımı kazanmıştır diye :). Sonra acaba hangi forumdan nerelere yaymışta böyle kazanmış acaba dhden olabilirmi diyordum bugün gördüm bizim forumdanmışsınız hemde memid 14 bin çok sevindim hocam umarım daha güzel işlerde yaparsınız bugünde girip ne yapabilirim diyip facebook sayfanızı beğendim oyun 2 cihazımdada vardı hatta birisinde hala var ben oynayamıyorum amaKolay gelsin yalnız bu oyun elbet yenilencek yeni araçlar haritalar yollar gelecek ama Facebook sayfanızdan veya forumdan bir anket çevirseniz neler beklersiniz diye grafikler değişse güzel olur gibi bence ama bazı oyunlarda sadeliğiyle ön plandadır yatırımınız eskimesin o yüzden söylüyorum.

Teşekkürler. Evet facebook sayfasını biraz öksüz bıraktım bu aralar. Takipçileri çok fazla spam'lemek istemediğim için fazla mesaj atmıyorum ama bu kadarı da çok az sanırım :)

• Reklam gelirin varmi veya oyun icerigi aylik karini ne kadar birakiyor genel olarak kariniz nedir vede ileriye donuk ne gibi bir projeniz var duymak isteriz 1 agizdan

• Para aldınız mı hocam

• @Breaak4Love , ileriye dönük projeleri zamanı gelince açıklayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

quote:

Orijinalden alıntı: So say we all

ios da google+ yedeği yokmu. android telefonumda oynamıştım yedek almıştım. iosa devam edemiyorum aynı yerden.

Malesef yok. iOS 'ta veriler iCloud üzerinde tutuluyor.

Hocam sorması ayıp bu oyundan ne kadar para kazandınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Boss -- 7 Şubat 2015; 23:08:28 >
  • quote:

@Breaak4Love , ileriye dönük projeleri zamanı gelince açıklayacağım.

Icimden bir ses su anda traffic racer in bir sonraki versiyonu nu gelistirdiginizi soyluyor. :)

• quote:

Hocam benim size bir önerim var daha bu oyunu ilk çıktığı zamanlar ilk oynadığım gün düşünmüştüm. Oyunun kamera açısına alttaki resimdeki gibi olsa yani biraz kamera açışı aşağıya inse ileriyi görebilsek çok iyi olur oyuna muhteşem bir zevk katar bunu bir seçenek olarak sunarsanız dahada iyi olur isteyen istediği kamera açısında oynar, ya da bu kamera açısıya Traffic Racer 2 adı altında yine muhteşem bir oyun çıkarabilirsiniz. Bu konu hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dagnomels

quote:

Hocam benim size bir önerim var daha bu oyunu ilk çıktığı zamanlar ilk oynadığım gün düşünmüştüm. Oyunun kamera açısına alttaki resimdeki gibi olsa yani biraz kamera açışı aşağıya inse ileriyi görebilsek çok iyi olur oyuna muhteşem bir zevk katar bunu bir seçenek olarak sunarsanız dahada iyi olur isteyen istediği kamera açısında oynar, ya da bu kamera açısıya Traffic Racer 2 adı altında yine muhteşem bir oyun çıkarabilirsiniz. Bu konu hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler

Bu oyun yaris oyunu degil ki yani bu oyunun eglencesi bana gore ondeki araclari gorememekte. Onu bence soyle yapabilir, gorus mesafesini dusurur, arabalar baya hizli olur. Bence de son dedigim gibi guzel olur.

• deli para kazanmıştır yapan arkadaş zamanında evi arabayı satıp bizde girseymişiz bu işe. Sonsuz araba yarışı, koşu tarzı oyun yapanlar kaptırdı gitti. Bence berbattı millet deli gibi Temple run oynuyor akıl erdiremiyorum :D
    Mobilden en çok parayı tartışmasız mine raft kaldırmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

deli para kazanmıştır yapan arkadaş zamanında evi arabayı satıp bizde girseymişiz bu işe. Sonsuz araba yarışı, koşu tarzı oyun yapanlar kaptırdı gitti. Bence berbattı millet deli gibi Temple run oynuyor akıl erdiremiyorum :D

Tartışmalı. :) En çok ciro yapanlarda birinci clash of clans. Minecraft 35. sırada falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

deli para kazanmıştır yapan arkadaş zamanında evi arabayı satıp bizde girseymişiz bu işe. Sonsuz araba yarışı, koşu tarzı oyun yapanlar kaptırdı gitti. Bence berbattı millet deli gibi Temple run oynuyor akıl erdiremiyorum :D

Tartışmalı. :) En çok ciro yapanlarda birinci clash of clans. Minecraft 35. sırada falan.

Onlara reklamlar dahil degil sanirim, uygulama ici satislar uzerinden olusturulmus bir liste o.

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxiDogi

quote:

quote:

Onlara reklamlar dahil degil sanirim, uygulama ici satislar uzerinden olusturulmus bir liste o.

Aynen ama bir reklama tıklama 5-10 kuruş verir, uygulama içi satın alımlar 10 liradan falan başlıyor zaten. Sanmıyorum reklamlarla bunların kazancının geçileceğini ama emin değilim tabii.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FoxiDogi

quote:

quote:

Aynen ama bir reklama tıklama 5-10 kuruş verir, uygulama içi satın alımlar 10 liradan falan başlıyor zaten. Sanmıyorum reklamlarla bunların kazancının geçileceğini ama emin değilim tabii.

Sadece reklam ile iyi kazanan tanidiklarim var. Bende bilmiyorum tam olarak.

• mine craft Google play de 5 milyondan fazla satmış kaldıki 10 milyona yaklaştığı söyleniyor birde iosu hesaba katarak 15 TL den hesaplarsak deli para çıkar ortaya.

• quote:

mine craft Google play de 5 milyondan fazla satmış kaldıki 10 milyona yaklaştığı söyleniyor birde iosu hesaba katarak 15 TL den hesaplarsak deli para çıkar ortaya.

20 milyon indirilme olsa 350 milyon lira deli para mı? Haha. Flappy bird bile bir ayda neredeyse 10 milyon lira hasılat yapmıştı. Bu işlerde çok çok büyük paralar dönüyor akıl hayal almaz.
  • http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Flappy_Bird_Yapimcisi_Gunde_50_Bin_Dolar_Kazaniyor-49378.htm

Ufaktan girmek lazım bu işlere bir oyun yap binlerce dolar kazan.Flappy bird gibi çöp oyunu yapmak zor olmasa gerek

• quote:

http://m.bolumsonucanavari.com/Haberler-Flappy_Bird_Yapimcisi_Gunde_50_Bin_Dolar_Kazaniyor-49378.htm

Ufaktan girmek lazım bu işlere bir oyun yap binlerce dolar kazan.Flappy bird gibi çöp oyunu yapmak zor olmasa gerek

Bir programcıya göre grafik zordur. Flappy bird de de bence en zor olan kısım kuşun aşağı düşerken eğilmesi, en zor kısmı budur bence yapmadım ama öyle gözüküyor.

• Oyun değişmiş tekrar yükleyip bakmak lazım.
  • rextr kullanıcısına yanıt
    Ücretini ödediğim halde uygulamada neden reklam çıktığını aciklar misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.