Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam araç eklemeniz güzel ama bence artık çok fazla araç eklemenin bir mantığı yok. Araba aldıktan sonraki güncellemeleri, modifiyeleri arttırmak olabilir(fazla abartmadan mesela araca özel jant olabilir,spoiler olabilir yol tutuşunu arttırabilir ağırlıktan dolayı kalkışı yavaşlatabilir vs). Yeni virajlı ve banket kısmı bulunan yollar eklemek (Banket çoğu zaman makasçının kurtarıcısıdır. tabi banket yerine göre daralır genişler, belki sağa çekip dörtlü yakanda olabilir) Selektörün etkisi artmalı bence. Sol şerit daha hızlı akmalı diğerlerinden ki tıkanma olmasın. Multiplayer zor tek kişi yapmanız ancak yapabiliyor olsanız kesinlikle vazgeçilmez bir oyun olacaktır. Belkide fun mod tarzı bir şey getirilse yoldan çeşitli özellikler toplansa multiplayer yapılamıyor olsa bile singleplayer da başka bir araçla kapışma tarzı olabilir. Manuel vites, el freni kademeli olarak çekmek falan katmıyorum bile. Daha önce de söylemiştim el freni yapılsa çekince adrenalin mod gibi bir anlık yavaşlasa mesela normal olarak geçilmeyecek ve ya geçilmesi zor bir aradan geçsek falan güzel ama eklemesi zor olabilir. Benim önerim artık oynanabilirliğin değişmesi yönünde yoksa oyun sıkıyor artık bir süre sonra. Mesela Fun run gibi dandik bir oyun bile multiplayer+özellik toplama falan olunca sıkmadan oynanabiliyor.

Hocam maddi olarak durumunuz nedir nasıldır bilmem ama tutmuş bir oyununuz varken başka oyun yapmak yerine bunun üzerine gidin bence, gerekirse başka çalışanları işe alın ama şu multiplayerı ekleyin bir şekilde oyununuz rekor kıracaktır.

• @dusau, her sürümde yeni araçların yanında bir de ekstra yenilik gtirmeye çalışıyorum. Bir önceki sürümde örneğin polis modu oldukça vaktimi almıştı. Şimdiki sürümde ise yeni bir yol ekliyorum. Bahsettiğiniz yenilikleri de zamanla eklemeye çalışacağım.
  • rextr kullanıcısına yanıt
    hocam benim anlatmak istediğim de o tek kişisiniz yeterli vakit yok. Astra j eklemek iyi güzel ama onun ayarında bir çok araba vardır oyunda. Elbette çeşitlilik iyi ama bence vaktinizi onun yerine oynanabilirlik üzerine çalışmalara harcamanızı önermiştim. İlginiz için teşekkürler.
  • Arabalara özel egzoz sesi koysanız para ile açsak , istediğimiz egzozu taksak nasıl olur ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @flowerhorn , evet ses efekleri yaşını göstermeye başladı, bu konuya da el atacağım ama ne zaman :)
  • Araç içi kamera eklense çok iyi olur.
  • astra güzel olmuş elinize sağlık ama sport paketin jantı daha güzel olabilir diye düşünüyorum :)
     Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustang520 -- 28 Şubat 2015; 14:35:18 >
  • Öncelikle tebrik ediyorum çok başarılı bir oyun. Yeni oyunlarda görmek isterim şahsen.
    Rica ve öneri olarak;

Araba satma seçeneği olabilmeli. Aldığımızın yarı fiyatına satalım mesela. İlk aldığımız arabalar hiç bir işe yaramıyor.
    Yağmur modu olmalı ve yol yağmura göre kayganlaşmalı.
    Günlük bonusta ambulans yerine kendi arabamızla girebilsek çok iyi olur veya seçeneğimiz olsa.
    ve takibi online mod :)

Ayrıca hocam bir bug buldum özel mesajla ilettim.
  • Öneriler için teşekkürler. Bug için cevap attım.
  • hocam apple iphone 5 ve ipad mini de oynuyorum fakat cihazlara aynı hesap üzerinden giriş yapmama rağmen satın alımlarımı geri yükleyemiyorum bir telefondan silmiştim audi vardı son araba,yükledim gelmedi hiiçbiri,tekrar satın aldım bu sefer ipadden girdim aynı hesapla yine gelmedi,biz size her oyunu yüklediğimizde para mı vericez.(mail atarsan sevinirim burakaydin35@hotmail.fr)

• quote:

Orijinalden alıntı: tafraybu

hocam apple iphone 5 ve ipad mini de oynuyorum fakat cihazlara aynı hesap üzerinden giriş yapmama rağmen satın alımlarımı geri yükleyemiyorum bir telefondan silmiştim audi vardı son araba,yükledim gelmedi hiiçbiri,tekrar satın aldım bu sefer ipadden girdim aynı hesapla yine gelmedi,biz size her oyunu yüklediğimizde para mı vericez.(mail atarsan sevinirim burakaydin35@hotmail.fr)

Bir cihazdan diğerine veri aktarımı yapmak için Ayarlar -> Cloud menüsünü kullanmanız gerekiyor. Bir cihazdan "Kaydet" yaptıktan sonra diğer cihazda "Yükle" yaparsanız birinci cihazdan ikinci cihaza veriler kopyalanmış olur.
  • çok güzel oyun bu oyuna farklı kamera açıları ekleseniz güzel olur bence :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, 2.1 sürümü an itibariyle çıkmıştır.

YENİ MEKAN
    - Yağmurlu bir ortamda sürüş keyfi!

YENİ ARAÇLAR
    - Farklı güçlerde 4 yepyeni araç emrinizde

DİĞER
    - iCloud Drive desteği iyileştirildi
    - iOS 8.2+ desteği iyileştirildi
    - Performans iyileştirmeleri yapıldı
    - Bir çok yenilik ve düzeltme yapıldı

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 8 Nisan 2015; 10:41:42 >
  • - Bir çok yenilik ve düzeltme yapıldı

su cumleye oluyorum ya yabancilarda bi uyuglama guncelleyince 4-5 tane yenilik sayar sonuna mutlaka bu cumleyi koyar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

- Bir çok yenilik ve düzeltme yapıldı

su cumleye oluyorum ya yabancilarda bi uyuglama guncelleyince 4-5 tane yenilik sayar sonuna mutlaka bu cumleyi koyar

Evet biraz kolaya kaçmak gibi oluyor :) Ufak değişikliklerin listesini tutmadığım için ne yaptım bilmiyorum gerçekten :D
  • Hocam Son Gelen Güncelleme Süper. Devamını bekleriz .
  • Hocam son gelen güncellemeyi yükledim ama google+ ya bağlanamıyor ve clouddanda savemi yükleyemiyorum ne yapmam lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Tyu123 , teşekkürler.

@AoE_Bsrn , cihazınızda Google Play Game Services'in son sürümü yüklü olmayabilir. (7.0.99). Onu bir kontrol edin. Bir de cihazın markası, modeli ve android sürümü nedir?
  • online mod gelirse gerçekten fena olur.
  • Oyun çok iyi fakat 1 hafta oynayınca sıkılıyorsun . Onlıne olsa kapışırdık . Aynı yolda 3 kişi olur . İlk kim 1 km yapar mesela bu türden süper olur

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.