Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rextr

@Burak2329 , henüz çok erken :)
    @RapperBlood , teşekkürler.

önerimi dikkate aldığınız için teşekkür ederim. birde şu 4 kapılı arabalar kısmı vardı.

5 serisi a6 a8 a7 s600 vs.. araçlarda eklenirse çok iyi olur. Aslında Murat ,kartal , lada falan da olur . yani dışarı çıkınca sokakta gördüğümüz arabalar olsun. evo lar yada american muscle car ' ları her zaman göremiyoruz sonuçta. Mesela şahin ve range rover bunun iyi bir örneği sizin çalışmanızda
  • Magirus Transit j9 gibi araçlar olmalı bence

Çok şey istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boss1184

Magirus Transit j9 gibi araçlar olmalı bence

Çok şey istiyorum

Aynen.Yapımcı Türk ama hala Bi belirti yok .Doblo vs vs Türkiye de olan araçları görmek istiyoruz lütfen........

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadan çarptığımız tırın şöförü inince levye ile mücadeleyi real boxing de ki gibi unreal motoru ile yapabilirseniz şüper olur :D

şaka bi yana elimden düşmüyor oyun. tek şikayetçi olduğum konu ise karanlık pistteki üstgeçitin altından geçerken bekleyen arabayı görememem ve çarpmam.

bu da sizin insiyatifinizde değil anladığım kadarıyla

önerim ise mesela extra bonuslar gibi atıyorum iki ambulans peşpeşe solla veya 3 kere arabaların ortasından geç gibi süre kısıtlı bonuslar gelebilir
  • rextr kullanıcısına yanıt
    oyunu genel olarak beğendim fakat eksi yanlarınıda söyleyeyim araçların genel olarak manevra gücü az gibi geldi özellikle 3 şerit birden değiştirmek istediğinde sıkıntı oluyor vede trafik çok yavaş akıyor türkiyede kimse 4 şeritli yolda 30la gitmez :) birde oyuna mazda rx8 ekleyebilirsen kendi adıma çok sevinirim

• Öneriler için teşekkürler arkadaşlar. Not alıyorum.

Trafikteki araçların hızları konusuna gelince, evet biraz yavaş gidiyorlar. Ancak oyunun başlarında bizim arabamız da 105 ile gittiği için eğer trafik de hızlı giderse göreceli hız çok az olur ve oyun baya kolaylaşır. O yüzden çok da hızlandırmadan ara sıra hızlanıp yavaşlayacakları bir sistem deneyeceğim. Hatta bizim aracın gücüne bağlı birşeyler de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 2 Ağustos 2014; 13:07:09 >
  • Şahini modifiye etmeden önce yana yatıyordu dönüşlerde ,bence alt sınıf araçlar yana yatmalı şahin,Honda.ww gibi.yana yatması daha keyifli oluyor

• quote:

@gurkooo , WP8'de cloud olayı henüz yok malesef. Microsoft'un daha çok yolu var bu konuda.
    @oguzseven , ben hiç duymadım görmedim.

wp de bu özellik var
    Sıra sizin traffic racer da

Bekliyoruz...........

• @gurkooo , teşekkürler bilgi için. Bu özellik Wp 8.1 ile mi geldi? Bir de şahini modifiye etmekle yana yatması arasındaki ilişkiyi anlayamadım. Şimdi denedim normal gözüküyor?
  • quote:

@gurkooo , teşekkürler bilgi için. Bu özellik Wp 8.1 ile mi geldi? Bir de şahini modifiye etmekle yana yatması arasındaki ilişkiyi anlayamadım. Şimdi denedim normal gözüküyor?

Lumıa 620 black sürümünde mevcut.(wp 8 yani)
    Henüz 8.1 final sürümü gelmedi.
    Yana yatması yani ; sağa sola ani dönüş yaparken aracın o istikamete yatması yayların esnemesi.

Genellikle yol tutuşu kötü olan araçlarda çok fazla yatar(şahin,dolmuş,florino vs vs) Buda demek oluyor ki oyundaki kötü yol tutuşuna sahip araçları daha fazla yatmasını sağlarsanız güzel görüntü çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 5 Ağustos 2014; 20:40:18 >

• ilk video gayet açıklayıcı :) Aslında ben de en az o kadar yatırıyoum ama kamera açsısından dolayı az görünüyor. Üşenmezsem bir ekran görüntüsü yollarım.
  • efsane oyun hocam tebrikler
  • Soner abi gelecek güncellemede kaput kamera geliyor mu?

• Oyuna değişiklik olcakmı? Çünkü çoğu kişi Bi süre sonra sıkılıyor hep düz gittiğinden.
    Umarım oyunu geliştirirsin,anladığım kadarıyla PC'de olan City car drıvıng gibi bir şey bekliyorlar .....
    Bakalım bu güncelleme ne olcak

• @Hadnazzar, teşekkürler.

Güncelleme için henüz erken, herhangi bir söz vermiyim.
  • nasıl indiricez benim nokia 500 üm var onda çalışırmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chucky3846

nasıl indiricez benim nokia 500 üm var onda çalışırmı ?

Hayır, şu anda sadece Windows Phone 8 (Lumia 520 ve üzeri), iOS ve Android telefonlarda çalışabiliyor.

• Şöyle duble duble yollar gelse artık.
  • rextr kullanıcısına yanıt
    Soner abi app store gir XRacer allah aşkına bir bak abi senin oyununu gören aynısını yapıyor değişik yollar kamera açısı ve yollarda viraj var abi hiç bir oyun seninkinin yerini tutamaz ama değişiklikler lazım vaktiniz biraz ayırda gelecek sürümde zirve olalım abi dediğim gibi kaput kamera özelliği oyuna büyük yenilik olacak birde aceleye getirme de yeni yol olsun abi sana zahmet bunlar olmalı artık
  • kardeşim oyununu uzun süredir oynuyorum senden isteğim *iki şeritli yol(veyada yeni yol sçenekleri) + *ticari bi araç (doblo,caddy)

bide şu oyuna bakarmısın senin oyuna benzetmişler kamera açısı arkadaşların istediği şekildehttp://www.youtube.com/watch?v=Jh37JDDHAHc&list=UUtgZvkOoUs6yDq0nAXdWOOg
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.