Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet pars kazanmanın en hızlı yolu bol kombo atmaktan geçiyor özellikle 106 ve wv golf makas canavarı.
    Arkadaşımın önerileri ise
    düğün,asker konvoyu(2 araç korna çalarak gitse yeter) lastik patlaması,ayrıca modifiye ederken stock lastik markalı lastik seçeneği olursa lassa gibi.Sizde sponsor olarak anlaşabileceğiniz firmalar bulsanız keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence oyun amacından sapmasın Bugatti gibi süperspor arabalar eklenirse oyun amacında çıkar adı üstünde traffic racer trafikte olan araçlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yeni güncelleme ne zaman geliyor ?
  • Minibus magirus😄 motosiklet vs araclar eklense daha iyi olur spor araclar bu oyunu bozar

• Aynen ilerleyen zamanlarda magirus falan süper olur

• rextr kullanıcısına yanıt
    Soner abi oyununu iPhone ve Samsung tabletten oynuyorum Free Modda trafik yoğunluğu android'e gelmiş ios'ta hala güncelleme yok. Oyunda ki araçları tasarlayan kişi internete araçların fotoğraflarını koymuş arabaların kendi jantları olmalı oyunda mesela Mercedes C180 , BMW M3 , GOLF bunların jantları yok. Oyunda ki bazı arabalarında değişmesi lazım die düşünüyorum abi Golf değişmeli Golf 7 olabilir Nissan Skyline GT-R 35 olmalı Yeni gelecek araçlar Cam Tavanlı Mini Cooper S. Porsche Panamera. BMW 3series F30. Olabilir. Trafik yoğunluğundan dolayı aracın hızı 25den 20ye düşürülmeli Soner abi. Bir sonra ki güncellemede senden büyük süprizler bekliyorum abi oyuna yeni yol lazım 5 şerit amerika otobanı olabilir tabelalar felan bide Free Modda Kaput kamera istiyorum abi daha önceden sözün vardı skorları bozar demiştin trafik yoğunluğunu free'ye yaptığına göre bunu da aynı yere yapabilirsin abi ben şahsen çok keyif alırım trafik yoğunluğu benim elimde ve kaput kamerayla makas atmaktan bunun için resim koyucam sen anlamışındır zaten benim ne demek istediğimi abi:))
     Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

• FETTAH-HAS F kullanıcısına yanıt
    İstekler güzel yeni yol ve arabaların kendi jantları olursa gerçekten çok daha iyi olur ve benim bi isteğim daha var karlı yolda araç birazda olsa kaysa yol tutuşu az olsa daha gerçekçi olabilir
  • Öneriler için teşekkürler herkese.
    1.9 sürümünde tahmin ettiğinizden daha az özellik içerecek malesef. Çünkü daha önce de bahsettiğim gibi çok fazla zaman ayıramadım.

Güncelleme şu anda onay bekliyor:

- 3 yeni araç eklendi
    - Günlük bonus modu eklendi
    - iCloud Desteği eklendi (Manuel olarak çalışmaktadır)
    - Serbest modda trafik yoğunluğu artık ayarlanabilir
    - Araçların birinci vitesteki davranışı elden geçirildi
    - Bazı araçlara hafif bir blow-off sesi eklendi
    - Bazı araçların güçleri dengelendi
    - Almanca, Fransızca, Rusça, İspanyolca, Portekizce, İtalyanca, Hollandaca, Macarca ve Lehçe dil desteği eklendi
    - Birçok hata düzeltme ve iyileştirme
  • @FETTAH-HAS , serbest mod'a kaput kamera koyarsam bu sefer de niye diğer modlarda yok diye bir sürü tepki alacağım :) Sence de öğle değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 19 Temmuz 2014; 23:41:50 >
  • Bir Türk olarak böyle bir oyun yaptığınız için teşekkürler, ellerinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

@FETTAH-HAS , serbest mod'a kaput kamera koyarsam bu sefer de niye diğer modlarda yok diye bir sürü tepki alacağım :) Sence de öğle değil mi?

Örnek olarak koyabilirseniz aslinda cok iyi olur. 4-5 ss

• Para harcayabileceğimiz eklentiler şart her şeyden önce.Kaput kamerası ile grafiksel olarak pek keyif alan çıkmaz çünkü bu sefer de arkaya plaka,amblem koymak gerekir buda daha fazla donanımı zorlamaktır,sonrada oyun kasıyor gibi şikayetler gelir :)
    Bi sonraki sürümde 3 araç değilse 5araç 1 yol ,benzin veya başka bir şey sadece parayı harcayacak yer olması için.Oyunu oynayanlar Bi sureden sonra sarmıyor diyorlar çünkü kilitleri açınca oyunu bitirmiş gibi Bi dahada oynamıyorlar.Bunuda onlıne ile çözersiniz.Bi sonraki güncelleme bomba etkisi yaratacağından eminiz.........

Unutmadan :) kombolar 15 20,30 olarak artsa yani; ilk 10 kombo 10 Tl ,sonraki 10 20 Tl gibi ve böylece kombo yapmanında daha bir güzelliği olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 20 Temmuz 2014; 22:44:31 >
  • rextr kullanıcısına yanıt
    Öyle değil abi ya o zaman şimdi insanlar trafiği niye diğer modlarda ayarlayamıyoruz diyecekler:) Senin oyunun tepeden olan kamerayla tanındı böyle sevildi:) Kaput kameranın oyunda eksiği yok ama olması artı olucak dediğim şekil de highway racer var ama iyi değil senin oyunun gerçek hayatta ki tepkileri verdiği için araba sağa sola yatıyor o kaputun da sağ sola yatması büyük gerçekçilik abi
  • Güncelleme onay sürecindeyse tahmini ne kadar sürer onaylanması

• quote:

Orijinalden alıntı: Boss1184

Güncelleme onay sürecindeyse tahmini ne kadar sürer onaylanması

6-8 gün

• Buyuk arac istekleri yerine makas atmaya uygun, oyunun mizacina daha uygun araclar olmali. Ornegin mini cooper s.

• Arkadaşlar onay süreci biraz uzadı. Bazen iki haftayı bulabiliyor, demek ki yine öyle olacak :(
  • quote:

Arkadaşlar onay süreci biraz uzadı. Bazen iki haftayı bulabiliyor, demek ki yine öyle olacak :(

Ağustos'u bulur diyosun

• Malesef hiçbir fikrim yok.
  • quote:

Arkadaşlar onay süreci biraz uzadı. Bazen iki haftayı bulabiliyor, demek ki yine öyle olacak :(

Abi zamanında guzel eklemeler yaptık bu oyuna ancak son yorumlarda iyice uçuk fikirler var .

Insanları memnun edicem diye bu oyunu bozma lutfen bizim gibi ilk halini sevenler de var
    Bu oyunu ilk indirenlerdenim herkes KEY ararken bedava olsun derken ben para ile aldım . Simdi bedava olunca millet bi saldırdı oyuna .

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.