Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Boss1184

Manuel vites ve devir ibresi gelse ne güzel olur

Katılıyorum km/h göstergesi ve devir saati düzgün yerleştirilmeli bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar yapmayin. km saatleri manuel vitesler havada ucusuo. oyunun konsepti belli tarzi belli. ayrica ekranda yermi kalir.
    istek yaparken oyunun yapisinida goz onunde bulundurun.
    herkez aklina ilk geleni oyunda olsun diye yaziyor :)

• Hocam trafik çok çabuk kilitleniyor bizde patlıyoruz. Aslında bazı patladığımız aralarda el freni ile girilebilir gerçek hayatta.
    Oyuna el freni koymayı düşünüyor musunuz, gerçi ayarı tutturması zor olur ama mesela el frenine basınca oyun yavaşlasa sanki adrenalin mod gibi el freni geri bırakınca düzelse. Tabii el freni zor olmalı kontrolü. Yoksa şu halde o aralara girmemiz mümkün değil.

• Böyle bi oyunu yaptığın için saol

• @ozangulsoy6 , teşekkürler.
    @Boss1184, @LETHALDOZE 'un dediği gibi ekranı kalabalıklaştırmak istemiyorum.
    @dusau , fikir güzel ama uygulaması biraz zor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

@ozangulsoy6 , teşekkürler.
    @Boss1184, @LETHALDOZE 'un dediği gibi ekranı kalabalıklaştırmak istemiyorum.
    @dusau , fikir güzel ama uygulaması biraz zor :)

Şimdilik neler yapıldı ? Yoksa boş yeremi bekliyoruz
  • Online modu ne zaman eklemeyi düşünüyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

Hocam trafik çok çabuk kilitleniyor bizde patlıyoruz. Aslında bazı patladığımız aralarda el freni ile girilebilir gerçek hayatta.
    Oyuna el freni koymayı düşünüyor musunuz, gerçi ayarı tutturması zor olur ama mesela el frenine basınca oyun yavaşlasa sanki adrenalin mod gibi el freni geri bırakınca düzelse. Tabii el freni zor olmalı kontrolü. Yoksa şu halde o aralara girmemiz mümkün değil.

MaxPayne ayarı diyorsun hocam :)) fena fikir değil var ya! Mükemmel :)

• Online Mod ne zaman olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz olduğunu yeni farkettim indirdim. Birde yükseltmeler daha ucuz olmalı.
  • @gurkooo , güncellemede iCloud desteği ve 3 yeni araç gelecek. En hızlı araç henüz değişmeyecek. Bir de günde bir kez oynayabileceğiniz ufak bir bonus olacak ve daha fazla para kazandıracak. Bunun dışında 9 yeni dil desteği, vs. Şimdilik bu kadar.
    @0x00000F , @Boss1184, TR1 ile işim bittiğinde :)
    @Crag Drag , bir aracı yükselttiğiniz zaman birkaç sonraki aracın özelliklerini geçmiş oluyorsunuz. O yüzden aslında çok da pahalı sayılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 5 Temmuz 2014; 19:53:00 >
  • quote:

@gurkooo , güncellemede iCloud desteği ve 3 yeni araç gelecek. En hızlı araç henüz değişmeyecek. Bir de günde bir kez oynayabileceğiniz ufak bir bonus olacak ve daha fazla para kazandıracak. Bunun dışında 9 yeni dil desteği, vs. Şimdilik bu kadar.

İnşaallah önerilerimizi dikkate aldın
    Lada veya murat 124 kesin vardır o 3 araç listesinde . Unutmadan şunu da önerebilirim: aracın sesini özelleştirebilsek(kendi arscımızın egzoz sesini kaydedip ses klasörüne replace etsek baya özel olur... Gta editler gibi neyse kolay gelsin........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 5 Temmuz 2014; 23:39:08 >

• Yaris bittikten sonra skorun geldigi ekrana toplam para miktarimiz da gelmeli. Her yaristan sonra obur arabayi alabiliyor muyuz diye garaja gelip paraya bakip tekrar yarisiyoruz.

• quote:

@gurkooo , güncellemede iCloud desteği ve 3 yeni araç gelecek. En hızlı araç henüz değişmeyecek. Bir de günde bir kez oynayabileceğiniz ufak bir bonus olacak ve daha fazla para kazandıracak. Bunun dışında 9 yeni dil desteği, vs. Şimdilik bu kadar.
    @Crag Drag , bir aracı yükselttiğiniz zaman birkaç sonraki aracın özelliklerini geçmiş oluyorsunuz. O yüzden aslında çok da pahalı sayılmaz.

Selektör butonunun altına veya üstüne blow off sesi getirebilirmisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ucretsiz suan oyun

• Gösterge daha belirgin olmalı bence, ben km/h bakıyorum sürekli kaza yapıyorum

• @gurkooo , bakalım görecez artık :)
    @theJuDGe_41 , güzel bir yer bulabilirsem koymaya çalışırım. Edit: Sağ üste koydum. Tşk.
    @Boss1184 , motor seslerini ilerde toptan elden geçireceğim. Şu anda yapay sesler eklemek istemiyorum.
    @Playstop , tablet mi telefon mu kullanıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 9 Temmuz 2014; 19:30:26 >
  • Hocam selamlar,

Multiplayer hakkında düşünceniz nedir?

2 kişilik olacak mesela, iki oyuncu içinde şartlar aynı olması lazım, arabaların kendisi, upgradeler aynı.

Rakibimizi ghost(hayalet) şeklinde, opacity'si düşük olarak görsek, mesela 30 saniye, 1 dakika, 2 dakika sürecek etaplar olsa.

Çok eğlenceli olur, oyun oynanış süreleri baya artar, haliyle geliriniz de artar. Alan razı, veren razı kısaca.

Saygılar.
  • @batuhan15 , mp olayı bir senedir aklımda, çok zevkli olacağından şüphem yok ama henüz vakit ayıramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 9 Temmuz 2014; 19:32:51 >
  • Abi bende bunun gibi bir oyun yapıp GPS'a koymak istiyorum. Ama şu random map ve araba olayını bir türlü halledemedim. Yardım edersen çok sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.