Şimdi Ara

Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.855
Cevap
26
Favori
138.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tyu123

Kardeşim bugatti ekle diyosunda sen hiç audi ile gittinmi? 221 de bile o kadar fazla hızlı geliyor sen dion bugatti bugatti gelse 2dkkada olursun

sonuna kadar basmak zorunda mısın. Ayrıca Astronomik bir ücret ile mesela 10.000.000 gibi para satışları vs artacaktır. Ayrıca Audiyi tüm uplarıyla almış birisine başka bir amaç çıkacaktır. Gerçi hemen Bugatti yerine önce Lamborghini, Ferrari tarzı bir iki araba sonra bugatti eklenebilir. 400 e kadar çıkarsa zaten ona göre bir kamera açısı eklenmesi gerekir gibi.
  • dusau kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 400 gibi bir hızla gidersen saniyede gömersin 200 ü geçince zor sürülüyor
  • Evet arkadaşların da belirttiği gibi bu kamera açısıyla bugatti gibi araçlar imkansız şu anda. Daha önce de belirttiğim gibi uzun bir süre ultra-mega araçlar beklemeyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rextr

Evet arkadaşların da belirttiği gibi bu kamera açısıyla bugatti gibi araçlar imkansız şu anda. Daha önce de belirttiğim gibi uzun bir süre ultra-mega araçlar beklemeyelim :)

Hocam öncelikle oyun cidden çok iyi, eline sağlık. Yalnız şöyle bir durum var gözüme çarpan; sol şerit gereğinden fazla kalabalık. Normal otobanda bile 3 şeritli yolda kamyonlar kolay kolay en sol şeride geçmez. Ama bizim 4 şeritli yolda maşallah hepsi var. Buna bir el atarsan güzel olur diye düşünüyorum.
  • US Store'da 3. sırada gördüm az önce. Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

quote:

Evet arkadaşların da belirttiği gibi bu kamera açısıyla bugatti gibi araçlar imkansız şu anda. Daha önce de belirttiğim gibi uzun bir süre ultra-mega araçlar beklemeyelim :)

Hocam öncelikle oyun cidden çok iyi, eline sağlık. Yalnız şöyle bir durum var gözüme çarpan; sol şerit gereğinden fazla kalabalık. Normal otobanda bile 3 şeritli yolda kamyonlar kolay kolay en sol şeride geçmez. Ama bizim 4 şeritli yolda maşallah hepsi var. Buna bir el atarsan güzel olur diye düşünüyorum.

Aynen Katılıyorum.
    Ayrıca 4 yollardan birine ilave bi yol eklenirse yada bi yolda kamyon konvoyu olsa yada apaçi tarzı makas atan başka birileri .Malum sadece makası biz atıyoruz bi hızlı giden ambulans oluyor yolda actıon şart yani
     Traffic Racer iOS için çıktı [Türk yapımı]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkooo -- 2 Haziran 2014; 10:13:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkooo

quote:

quote:

Aynen Katılıyorum.
    Ayrıca 4 yollardan birine ilave bi yol eklenirse yada bi yolda kamyon konvoyu olsa yada apaçi tarzı makas atan başka birileri .Malum sadece makası biz atıyoruz bi hızlı giden ambulans oluyor yolda actıon şart yani

Aynen katiliyorum. Severek oynadigim nadir oyunlardan biri. Bizden baska makas atanlar, yolda biraz luks araclar, hiz yapanlar vs. olursa cok iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• insallah bu guncellemeyle trafik eski duzenine doner. yolun 4 seridi surekli kapanio. rekor yapmak imkansiz. mecbur frenleyip duruyorsunyz. birde serit degistiren araclar cok fazla.
    son olarak bu oyunda action olsun farkli biseyler olsun diyenler icin. bence tek secenek multi. multi olsa herseyin en krali olur. actionun dibi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Şehir içi yolda bile tır kamyon kaynıyor normalde şehir içi yola girmemeleri lazım Ancak bu araçlar uzun olması sebebiyle oyunu zorlaştırmak için koyulmuş . Diğer araçlar ambulansa yol vermiyor. Trafik düzeni dediğin gibi zaten yok.Bir de oyun içinde bizim satın aldığımız arabalar modifeyesiz halde yolda da olabilir. Tırların üstüne SKgaming otobüslere Sk Tour gibi armalar ve ya yazılar eklenerek görselliği geliştirilebilir.

• Benim icin oyunun tek estetik hatasi cift yol modunda oynarken ortada olmasi gereken sollama yapilmaz seridinin olmamasi. Programlamayi bilmiyorum fakat yapilabiliyorsa haritalarin yol texturelarini kaldirip mod yuklenirken haritaya entegre olabiliyorsa hem bu gorunum duzelir hemde iki mod icin tekrar harita duzenlemeden oyunun boyutu artmamis olur

Ayrica her manevra yukseltmesinde arabalarin suspansiyolari alcalabilirse gecen guncellemede eklediginiz egzost patlatma efekti gibi guzel bi detay olabilir bence, bu da baska bi oneri

Bu arada hocam artik araba eklemek yerine arabalari ozellestirme uzerine (body kit, daha cok renk paleti, emin degilim guzel mi durur ama belki spoiler eklemek olsun, yeni jant secenekleri filan) bence oyun 10 numaradan 11 numaraya firlar diger arkadaslarin fikirlerini bilmiyorum ama bence bunlar yapilirsa yeni araba ekleyip oyunu taze tutmak yerine daha muthis olur, cunku zaten suan araba yelpazesi oldukca yeterli ve tadinda gibime geliyor

• Hocam oyun ıvın soylenecek tek sey harkuladr. yAlnız nacızane bı önerim var .. Oyun muzıklerını bıraz daha seceneklı olsa daha fazla ve bız ana menuden secebılsek ??

• bence oyunda multiplayer ( internet üzerinden en fazla 4-5 kişi ile ) veya Bluetooth ( 2 kişi ) ile olursa çok ekşınlı olur :D mesajımı dikkate alırsın umarım :D
  • Öneriler için teşekkürler herkese. Yapacak çok şey var gerçekten. Herhalde tüm ömrüm bu oyunla geçecek :P
  • quote:

Öneriler için teşekkürler herkese. Yapacak çok şey var gerçekten. Herhalde tüm ömrüm bu oyunla geçecek :P

Oyun çok güzel elinize sağlık üstad. Müzik ve araba sesi beni ilgilendirmiyor kapatıp oynuyorum sinir bozucu çünkü:) trafiği biraz akıcı hale getirebilirseniz çok iyi olur. Arz ederim.

• quote:

Öneriler için teşekkürler herkese. Yapacak çok şey var gerçekten. Herhalde tüm ömrüm bu oyunla geçecek :P

Yardımcı, destek ekip kurmanız şart . Bu arada şimdilik ne gibi yenilikler yaptınız? Güncelleme tarihi belli mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkooo

quote:

Yardımcı, destek ekip kurmanız şart . Bu arada şimdilik ne gibi yenilikler yaptınız? Güncelleme tarihi belli mi?

Bunların cevabını bende merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .BUTTERS STOTCH. -- 8 Haziran 2014; 17:51:35 >
  • -konudışı-
    Günlük aldığınız toplam gösterim ne kadar merak ettim Sanırım 600-700 milyon vardır.

Oynadığım iki oyundan biri.

• oyunun bağımlısı oldum dostum senin yüzünden bütlere kaldım, ne diyeyim eline sağlık
    oyundan kaç para kazandığını merak ettim doğrusu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martaval'

oyunun bağımlısı oldum dostum senin yüzünden bütlere kaldım, ne diyeyim eline sağlık
    oyundan kaç para kazandığını merak ettim doğrusu

,

bende simdi butteyim derse ara verince aliyorum 3.20mle makas show

• bu arada harbiden trafik cok kotu istanbul traifigi koymus adam

bir sure sonra fren yapmak zorunda kaliyoruz hiz dusuyor puan dusuyor oynanmiyor
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.