Şimdi Ara

Trafiğin getirdiği stresle nasıl mücadele ediyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

- böyle şoförler hiç bitmeyecek, o yüzden uğraşma.
    - uğraşırsın sonra başın belaya girer, gerideki sevdiklerine yaşatacağın acıyı düşün ve boşver yoluna bak sen..

Bunları düşünmezsem İstanbul’da her trafiğe çıktığımda birisiyle Boğaz Boğaza gelirim. İyisi mi cehenneme kadar yolları var diyip sakin kalmaya çalışmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UTA Mania

Türkiyede araç kuralına göre değil, diğer şöförlere göre kullanılır.
    hayatımda bu kadar isabetli cümle duymadım daha önce
  • Sövüyorum... Hem de çok sağlam sövüyorum... Hanım bile bezdi benden...

Özellikle de;
    Sis yokken arka sis farını açanlara,
    Sonradan takma beyaz ampüllü çakma xenonculara,
    Genel olarak farları ayarsız olanlara,
    Makas atanlara,
    Abartılı egzoz ile gezenlere çok daha ağır sövüyorum... Hiç duyulmamış gün yüzüne çıkmamış küfürler icat ediyorum bunlar yüzünden...

Ayrıca bu tip insanları anlayamıyorum
    Adam anasına sövdürmek için üstüne bir de para harcayıp masrafa giriyor akıl alır gibi değil...

Favorin hangisi derseniz arka sis farı açanlara çok daha özel sövüyorum... zaten bunu yapan diğer maddeleri de yapıyor genelde...

• İstanbulda yaşıyorum. Bir hafta önce Ankaraya gittim ve ilk defa şehir içinde işlerim olduğundan arabayla şehir içinde vakit geçirdim Ankara'da. Allah ıslah etsin demekten başka kelime gelmiyor. İstanbul ve Bursa şoförlerine can feda bu vakitten sonra. Arkadaş her kırmızıda illaki bir geçen oluyor(bir olsa iyi). İki şeritli yol adam sol şeritte durmuş dörtlüyü yakmış simitçiyi çağırıp simit alıyor. İatanbul da olan trafik kontrolünün k'si yok Ankara'da. Sözde başkent olacak bide ya sözde güçlü Türkiye olacağız ama başkent çöp.
    Kin besledim artık İstanbulda karşıma çıksınlar hele bi bak bakayım emdiği sütü burnundan getirmiyom mu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.