|
Bildirim
|
Türkiyede araç kuralına göre değil, diğer şöförlere göre kullanılır.
|
Ben de Ankara'dayım. Her gün batı bulvarı ve İstanbul yolunu kullanıyorum. Lanet olsun böyle sürücü trafiğine (yol rahat trafiği yoğun yapan sürücüler resmen). Her gün tartışmaktan sıkıldım artık. Güvenli mesafe diye az da olsa ara bırakıyorum, adam gelip sinyal vermeden o aradan önüme geçmeye çalışıyor. Sinyal verip şerit değiştirmek istiyorum, geçeceğim şeritteki arkadan gelen araç bir anda gaza basıp sıkıştırıyor. Küfretmeyen insandım, sövmekten sıkıldım artık. Bir halt olacağı da yok, bencillik benliğimiz olmuş ne yazık ki.
|
Ben artık kural ihlali yapanları takmıyorum ve görmüyorum. sadece kendi yoluma odaklanıyorum. size de tavsiye ederim.
|
Önceden İstanbul trafiğinde çoğu zaman stres, sinir, baş ağrısı, gerginlik yaşardım. Makas atanlar mı dersin, yol ayrımında sağ şeritten gelip uyanık gibi öne geçenler mi dersin, emniyeti kullanıp EDS görünce kaçanlar mı dersin, sinyalsiz dönenler, dörtlü yakmadan duranlar, sinyal verdiğiniz halde yol vermeyenler saymakla bitmeyen bir sürü sorunu dert ederdim. Bir gün kendime söz verip hiçbir şeyi takmayacağım dedim. İnanın o gün bugündür çok daha keyifli oldu. Önüme mi atladı buyur geç diyorum, makas atandan uzak duruyorum. Daha yeni sollamaya çıktığımda selektör atan olduğu zaman sollamayı bitirip şeridime geçiyorum. Bu tipler genelde ya şirket aracı kullanıyor ya da sonradan görme oluyor. Cahil insanlarla uğraşıp neden kendinize zarar veresiniz ki?
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |