Şimdi Ara

Trafik canavarını gerçek canavar sananlar burada mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek haneli yaşlarımda böyle bir canavar var sanıyordum.

Trafik canavarını gerçek canavar sananlar burada mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Haha aynen öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alkol alanlar direksiyon başında kurt adama dönüşüyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de gerçekten var sanıyordum. Hatta kaza haberlerini izlerken falan dikkatli bakıyordum çevreye trafik canavarı çıkacak mı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-08210B126 -- 31 Mayıs 2019; 4:4:22 >
  • ben canavarın insandaki karşılığını küçük yaşta bildiğim için şanslıydım(!)
  • eskiden geceleri trafikle ilgili yayinlar cikardi bilen bilir. surekli trafik canavari diye bu arkadasi gosterirlerdi korkardim o zamanlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bi arada van golu canavari vardi
    Vay be ne gunlerdi onlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de öyle sanıyordum . yolda birden karşımıza çıkıp bizi kaza yaptıran bir canavar olduğunu düşünüyordum

• Aklımda kırmızı ışıkta 4 yol ağzında duran araçlara saldıran bir canavar canlanıyordu, canavarı kayda alamadan ortadan kayboluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94210CBD5 -- 31 Mayıs 2019; 12:53:0 >
  • Küçükken bende öyle sanıyordum televizyonda gösterilen görüntüler de bunu destekliyordu

• O değilde küçükken "Unlu Mamüller" kelimesini hep "Kim bu ünlü mamül?" olarak algılardım.Meğer undan üretilen ürünmüş.
  • Meşhur bir reklam vardı 90 li yıllarda adam hız yaptıkça yüzü canavar a dönüşüyor. Bulan varsa buraya eklesin

• sedat! çocuklar korkuyo..

var mı hatırlayan bi link atsın?

sedat değilmiş la! ahmetmiş!

sedat ilkokulda benim sınıf arkadaşımın adıydı. Çok iyi dalgasını geçiyordu bu reklamın, o yüzden aklımda sedat diye kalmış

OHA yukarıdaki arkadaşın mesajını şimdi gördüm, bu reklamın senesi 1994 idi, sanırım o da 33-34 üstünde..

"Meşhur bir reklam vardı 90 li yıllarda adam hız yaptıkça yüzü canavar a dönüşüyor. Bulan varsa buraya eklesin"

Bir de Berna Laçin'in o muhteşem deri eteğiyle sunduğu şok programından duyurduğu kıç yiyen canavar vardı. Lan ne saykodelik günlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 1 Haziran 2019; 4:8:22 >

• ben hızlı araba sürenlerin canavara dönüşeceğini zannediyordum,malum kamu spotu yüzünden
  • Küçükken bir ara şüphelenmemiştim de değil hani.

• bende öyle zannediyordum. yanılmıyorsam beni bu yanlış algıya maruz bırakan show tv idi
  • Trafik canavarı zaten gerçek bir canavardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.