Bildirim
Trafik canavarını gerçek canavar sananlar burada mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Haha aynen öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alkol alanlar direksiyon başında kurt adama dönüşüyor.
Ben de gerçekten var sanıyordum. Hatta kaza haberlerini izlerken falan dikkatli bakıyordum çevreye trafik canavarı çıkacak mı diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-08210B126 -- 31 Mayıs 2019; 4:4:22 >
ben canavarın insandaki karşılığını küçük yaşta bildiğim için şanslıydım(!) -
eskiden geceleri trafikle ilgili yayinlar cikardi bilen bilir. surekli trafik canavari diye bu arkadasi gosterirlerdi korkardim o zamanlar
Bi arada van golu canavari vardi
Vay be ne gunlerdi onlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de öyle sanıyordum . yolda birden karşımıza çıkıp bizi kaza yaptıran bir canavar olduğunu düşünüyordum
Aklımda kırmızı ışıkta 4 yol ağzında duran araçlara saldıran bir canavar canlanıyordu, canavarı kayda alamadan ortadan kayboluyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94210CBD5 -- 31 Mayıs 2019; 12:53:0 >
Küçükken bende öyle sanıyordum televizyonda gösterilen görüntüler de bunu destekliyordu
O değilde küçükken "Unlu Mamüller" kelimesini hep "Kim bu ünlü mamül?" olarak algılardım.Meğer undan üretilen ürünmüş. -
Meşhur bir reklam vardı 90 li yıllarda adam hız yaptıkça yüzü canavar a dönüşüyor. Bulan varsa buraya eklesin
sedat! çocuklar korkuyo..
var mı hatırlayan bi link atsın?
sedat değilmiş la! ahmetmiş!
sedat ilkokulda benim sınıf arkadaşımın adıydı. Çok iyi dalgasını geçiyordu bu reklamın, o yüzden aklımda sedat diye kalmış
OHA yukarıdaki arkadaşın mesajını şimdi gördüm, bu reklamın senesi 1994 idi, sanırım o da 33-34 üstünde..
"Meşhur bir reklam vardı 90 li yıllarda adam hız yaptıkça yüzü canavar a dönüşüyor. Bulan varsa buraya eklesin"
Bir de Berna Laçin'in o muhteşem deri eteğiyle sunduğu şok programından duyurduğu kıç yiyen canavar vardı. Lan ne saykodelik günlerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 1 Haziran 2019; 4:8:22 >
-
ben hızlı araba sürenlerin canavara dönüşeceğini zannediyordum ,malum kamu spotu yüzünden
-
Küçükken bir ara şüphelenmemiştim de değil hani.
bende öyle zannediyordum. yanılmıyorsam beni bu yanlış algıya maruz bırakan show tv idi -
Trafik canavarı zaten gerçek bir canavardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Alkol alanlar direksiyon başında kurt adama dönüşüyor.
|
eskiden geceleri trafikle ilgili yayinlar cikardi bilen bilir. surekli trafik canavari diye bu arkadasi gosterirlerdi korkardim o zamanlar
![]() |
ben de öyle sanıyordum . yolda birden karşımıza çıkıp bizi kaza yaptıran bir canavar olduğunu düşünüyordum
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X