Şimdi Ara

Trafik Kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Motorsikletli biri aracıma sol önden çarptı. Kendisi benim hatalı olduğumu düşünüyor. Motorsikletin ön tarafı dağıldı baya hasarı var. Bende de sol ön baya hasarlı. Motosiklet sahibine trafik sigortasından gidip motorunu yaptırmasını söylememe rağmen nakit olarak ödeme yapmamı istiyor. Trafik sigortam var ve para vermek istemiyorum. Motorcu da hatalısın vermek zorundasın diyor. Hatalı olmam nakit ödeme yapmamı gerektirir mi, böyle bir şey var mı?

Ben iyilik olsun diye adamın motorunu aldım bir garaja kaldırttım, adamın birşeyi var mı diye aldım acile götürdüm muayene ettirdim. Motorcu ısrarla motorun parasını istiyor. Sizce vermek zorunda mıyım? Teşekkürler.

• Otomobil bölümünde daha çok yardımcı olurlar hocam konuyu orada aç. Tutanak tuttuysanız para vermenize gerek yok. Gitsin tutanakla yaptırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorcunun trafik sigortasını karıştırmama sebebi motorunu satarken hasar kaydı gözükmesinden dolayı.

sen enayi misin cebinden ödüceksin,gerekli evrakları doldur yetkili servise bırak sigorta halletsin.

o kaza yaptığın çakal ilerde motoru hasar kayıtsız satmak istediği için seni zorluyor.

oyuna gelme
  • Hayırdır nasıl böyle bir hak talep ediyor, kaldıki siz elinizden gelen iyiliği göstermişsiniz. Aynı olay benim başıma gelse umrumda olmaz. Tutanağı tutar, haksız olduğumu yazar yoluma bakarım. Para marada isteyemez sigortayı boşunamı yaptırıyoruz.
  • İsterse karşı tarafın aracı tamamen senin hatanla pert olmuş olsun yine de nakit ödeme yükümlülüğün yok. Trafik sigortası bu yüzden yaptırılıyor. Tutanak tutacaksınız, adam da senin sigortan üzerinden yaptıracak aracını bu kadar.
  • Verme süründür adama bak sen kimsin para istiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahkemeye veririm falan diyo bi de. Kendinden o kadar emin ki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik Kazası
    geçen ay açıldı
    Alkollü Trafik Kazası !
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir şekilde alamaz istediğini yap de, motorcuların çoğu böyle yaparlar yaparlar ben haklıyım derler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.