Şimdi Ara

Trafik kazası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda iyilesirsiniz. Ben de cok dikkatli arac kullanmama ragmen oxelikle bisiklet gordugumde ekstra dikkat eder yavaslarim ki bir hata olmasin. Kazasir olabilir ama vurup kacmak bence cok adice bir hareket ve kesinlikle mahkemeden vazgecmeyin, maddi manevi tazminat da acabilirsiniz bu konularda bilgili bir avukata danisirsaniz sizden doktor raporlarini ve tutanaklari fln isteyip, hatta kendisi de alabilir adliyeden sanirim, tum davayi takip edebilir. Emin olun karsidaki seizden daha cokzararki cikacaktir.

Bu konularda en dikkat edilmesi gereken polisin tuttugu tutanak aslinda, genelde gozden kacabiliyor ve cok ortada bir tutanak tutabiliyorlar, oyle oldugunda hakim de tutanagi gozonunde bulunduruyor.

Gecen yaz bir kiz arkadasima ara sokakta araba carpti ve 3 ay kirik bacakla evde oturdu ise gidemedi bir suru tedavi fln fln...para teklif ettiler ama vazgecmediler ve yuklu bir tazminat da aldilar. Ki maddi manevi bir ceza boylelerine ders niteliginde oluyor o yuzden asla pesini birakmayin. Hastane masrafina kadar isteyebilirsiniz sanirim zaten sigortadan veriliyor olabilir.

En iyisi isi bilen bir avukat, gecmis olsun tekrar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: realburaq

Cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda iyilesirsiniz. Ben de cok dikkatli arac kullanmama ragmen oxelikle bisiklet gordugumde ekstra dikkat eder yavaslarim ki bir hata olmasin. Kazasir olabilir ama vurup kacmak bence cok adice bir hareket ve kesinlikle mahkemeden vazgecmeyin, maddi manevi tazminat da acabilirsiniz bu konularda bilgili bir avukata danisirsaniz sizden doktor raporlarini ve tutanaklari fln isteyip, hatta kendisi de alabilir adliyeden sanirim, tum davayi takip edebilir. Emin olun karsidaki seizden daha cokzararki cikacaktir.

Bu konularda en dikkat edilmesi gereken polisin tuttugu tutanak aslinda, genelde gozden kacabiliyor ve cok ortada bir tutanak tutabiliyorlar, oyle oldugunda hakim de tutanagi gozonunde bulunduruyor.

Gecen yaz bir kiz arkadasima ara sokakta araba carpti ve 3 ay kirik bacakla evde oturdu ise gidemedi bir suru tedavi fln fln...para teklif ettiler ama vazgecmediler ve yuklu bir tazminat da aldilar. Ki maddi manevi bir ceza boylelerine ders niteliginde oluyor o yuzden asla pesini birakmayin. Hastane masrafina kadar isteyebilirsiniz sanirim zaten sigortadan veriliyor olabilir.

En iyisi isi bilen bir avukat, gecmis olsun tekrar.

Temennileriniz için çok teşekkür ederim gelişmeler oldukça buradan aktaracağım.Şimdi ameliyat için gün aldım nasip olursa 10 gün içinde ameliyat olacağım.Dualarınızı eksik etmeyin.Herşeyin hayırlısı

• Yarın sabah ameliyat olacağım dualarınızı esirgemeyin.Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun ...
  • Geçmiş olsun. Çarptıktan sonra durmayıp kaçan adamlara çok sinirleniyorum. Şimdi zora gelince hemen cayıyolar. Bence şikayetinizden vazgeçmeden önce iyi bir avukat ile görüşün.
  • Ameliyat oldum çok şükür iyi geçtiğini söyledi doktor bundan sonra ki süreç çok daha önemli hayatımda bu kadar zorlandığımı görmedim 10 metre ilerde ki vC ye bile 10 dk da gittim çok şükür zaman geçtikçe daha da iyi hissediyorum kendimi diz kapağımda 15 e yakın zımba dikişi var bunlar alınana kadar pek rahat hareket ettirmeyecek duasını esirgemeyen arkadaşlardan Allah razı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş kaybı ve hastane masrafları için 15bin iste verirlerse şikayetçi olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE4488

Ameliyat oldum çok şükür iyi geçtiğini söyledi doktor bundan sonra ki süreç çok daha önemli hayatımda bu kadar zorlandığımı görmedim 10 metre ilerde ki vC ye bile 10 dk da gittim çok şükür zaman geçtikçe daha da iyi hissediyorum kendimi diz kapağımda 15 e yakın zımba dikişi var bunlar alınana kadar pek rahat hareket ettirmeyecek duasını esirgemeyen arkadaşlardan Allah razı olsun

Sen böyle yazdıkça ve anlattıkça kendim yaşıyormuş gibi oluyorum senin durumunu ve çok üzülüyorum. Ve seni bu hale getiren zibidiye sinir oluyorum. Bir densiz kendini bilmez yüzünden ne oldun. Umarım asıl süreç olan o zibidi cezasını çeker.
  • kesinlikle şikayetçi ol..Türk milleti alışmış para her derde deva mantığında olmayın.fitil fitil getirinki adam olsun. böylelerine kesinlikle acımayacaksın.
  • Mahkeme'den kağıt geldi bugün savcıya göre ben yolda giderken arabaya çarpmışım karşı tarafta hasar yokmuş karşı taraf davacı değilmiş ve dava takipsizlik kararı verilmiş.
    Sırf kasisi kullanmamak için sağa kırarak bana çarpıp düşmeme neden oluyor bu yüzden ameliyat oluyorum 3 ay iş göremez raporu alıyorum şu anda yürüyemiyorum bile ve bunlara rağmen bana çarpan kişi benden davacı olmamış olsaymış bir de mahkeme masraflarını ödeyeceğim Allah razı olsun arayıp teşekkür edeyim benden davacı olmadığı için böyle adaletin Allah belasını versin o kişiyi Allah'a havale ediyorum artık yapacağım başka bir şey yok

• bu ülkede vefa nasıl bir semt adı ise, adalet de bayan ismidir..
  • sizin açtınız dava düşürüldümü adaletine s....m dünya
  • Evet dava düşürüldü savcı böyle karar vermiş.Allahın adaletinden kaçamaz ya artık ne diyeyim bu dünyada ölmediğin sürece hakkını savunan olmuyor.Ölseydim haklı ben olurdum karşı tarafa ceza gelirdi ama ölmediğim için suçlu ben oldum ve Allah'tan karşı taraf davacı olmadı bir de bu durumda dava masraflarını öderdim tam olurdu...
  • quote:

Mahkeme'den kağıt geldi bugün savcıya göre ben yolda giderken arabaya çarpmışım karşı tarafta hasar yokmuş karşı taraf davacı değilmiş ve dava takipsizlik kararı verilmiş.
    Sırf kasisi kullanmamak için sağa kırarak bana çarpıp düşmeme neden oluyor bu yüzden ameliyat oluyorum 3 ay iş göremez raporu alıyorum şu anda yürüyemiyorum bile ve bunlara rağmen bana çarpan kişi benden davacı olmamış olsaymış bir de mahkeme masraflarını ödeyeceğim Allah razı olsun arayıp teşekkür edeyim benden davacı olmadığı için böyle adaletin Allah belasını versin o kişiyi Allah'a havale ediyorum artık yapacağım başka bir şey yok

Hocam çok geçmiş olsun ve Allah c.c. şifa versin, çok üzüldüm okurken.. Karara itaraz edin ve avukat tutun mutlaka ve duruşmalara katılın, duruşmalara katılmazsanız inanın çok enterasan kararlar çıkabiliyor.. Beni birisi dolandırmıştı ve ben bir duruşmaya katılamadım, adam benim ona hakaret ettiğimi, tehdit ettiğimi o nedenle bana aldığım şeyi göndermediğini söylemiş.. Savcı da hakimde merak edip sormamış nasıl hakaret ettiğimi ya da tehdit ettiğimi.. Adama ulaşamamıştım ki tehdit ya da hakaret edeyim, adam hakaret ettiğimi tahmin etmiştir sadece dolandırdıktan sonra.. Adalet... İnsanı bazen yaşadıklarından da daha fazla üzebiliyor.. En azından sağlınıza en kısa zamanda kavuşursunuz İnşallah..

• Çok büyük geçmiş olsun. En büyük kazanız bu olsun. Çalışamadığınız günleri düşünmeyin. resmi istirahatli olduğunuz için sigortalı iseniz SGK sizin maaşınızı öder. Tabi maaşınızın kaçtan yatırıldığı önemli burada. Çünkü özel şirketler genelde asgari ücretten veya birazcık yukarısından gösterir.
  • Gelmiş geçmiş olsun hocam. Motor ve arabayı yoğun olarak kullanıyorum ağırlıkta olarak motor kullanıyorum 2-3 kere kaza geçirdim hepsinde de karşı taraf suçlu Allah'tan bana bişey olmadı küçük kazalar değildi. Trafikte motoru bir araç olarak görmüyorlar motordur sıkıştır kaçar gözüyle bakıyo insanlar bisiklete de aynı şekilde motoru bisikleti geçtim üzerinde bir can var onun. Araba kullandığım zamanlarda bisiklet/motor olsun yol vermeye olabildiğince uzaklarından geçmeye özen gösteririm.

Bende 20 yaşındayım fakat kimsenin canına kastedmiyorum trafikte davadan vazgeçme hocam.

• sessizliman76 S kullanıcısına yanıt
    Temennileriniz için çok teşekkür ederim.Yapacak pek bir şey yok çünkü görüntü kayıt olay yerinde yoktu.Polislerde ölmediğim için uğraşmak istemiyorlar.Yani açıkçası bu ülkede her an her şey olabilir Allah sonumuzu hayır etsin.
  • Hocam gecmis olsun.Okurken baya uzuldum,davanin dusmesiyle resmen kahroldum.Boyle adelet mi olur.Illa birileri ölunce mi hakli olunuyor.Yaziklar OLSUN!!!!

• Bugün savcılıktan bur kağıt daha geldi ve bu sefer benim savunmam yer alıyor geçen sefer gelen kağıt karşı tarafın savunmasına aitmiş ve şu an gelen kağıtta önceki kararın yok hükmünde olduğundan bahdediyor. Yeni gelen savcılık incelemesinde benim haklı olduğumu karşı tarafın kuralları ihlal ettiğini sakatlanmama neden olduğunu bilirkişi tutanakları görgü tanıkları adlı rapor vs. ile kanitlandigindan bahsetmiş ve karşı tarafın cezalandırılmasına karar verildiğini , 05.11.2014 de mahkemem olduğunu belirtmişler çok şükür adalet yerini bulacak ...

• quote:

Bugün savcılıktan bur kağıt daha geldi ve bu sefer benim savunmam yer alıyor geçen sefer gelen kağıt karşı tarafın savunmasına aitmiş ve şu an gelen kağıtta önceki kararın yok hükmünde olduğundan bahdediyor. Yeni gelen savcılık incelemesinde benim haklı olduğumu karşı tarafın kuralları ihlal ettiğini sakatlanmama neden olduğunu bilirkişi tutanakları görgü tanıkları adlı rapor vs. ile kanitlandigindan bahsetmiş ve karşı tarafın cezalandırılmasına karar verildiğini , 05.11.2014 de mahkemem olduğunu belirtmişler çok şükür adalet yerini bulacak ...

Şimdi bir kaç mesaj yukarıda ki mesajlarını gördüm ve sinir tepeme çıktı. Tatildeydim takip edemedim konuyu da. Bu son mesajını görünce derin bir oh çektim. Umarım cezasını bulur ve en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

• CAD34 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardeş bu kadar basit bir karar verilmesi çok çok üzdü beni geçirdiğim ameliyat ,ağrılar vs. Şu anda yeni yeni yürümeyi denemem hiçbiri bu karar kadar sevindirmedi beni canima can katti bu karar inşallah bundan sonrası daha da iyi olacak dualarinizi esirgemeyin sadece benim için değil hasta olanlar bütün insanlar için Allah'tan şifa isteyin ... Artık mahkeme gününe kadar kara kara dusunsunler ne ceza alacağız diye ...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.