Şimdi Ara

Trafik kazası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EMRE4488

Bugün savcılıktan bur kağıt daha geldi ve bu sefer benim savunmam yer alıyor geçen sefer gelen kağıt karşı tarafın savunmasına aitmiş ve şu an gelen kağıtta önceki kararın yok hükmünde olduğundan bahdediyor. Yeni gelen savcılık incelemesinde benim haklı olduğumu karşı tarafın kuralları ihlal ettiğini sakatlanmama neden olduğunu bilirkişi tutanakları görgü tanıkları adlı rapor vs. ile kanitlandigindan bahsetmiş ve karşı tarafın cezalandırılmasına karar verildiğini , 05.11.2014 de mahkemem olduğunu belirtmişler çok şükür adalet yerini bulacak ...

hocam durusmalara gidin, avukat tutma şansiniz yoksa sürelere cok dikkat edin,cevap,cevaba cevap dilekcelerinin surelerini kaçırmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 05.11 tarihinde mahkemeye gittim. Karşı taraftan 5-6 kişi gelmişti. Mahkeme öncesi güler yüzle gelip tokalaşıp nasılsın diye soruyorlar.3 aydır evdeyim 2 ay koltuk değnekleriyle gezdim ve mahkeme günü soruyorlar nasılsın diye. Mahkemeye çıktık hakim olayı anlatması istedi şüpheli şahıstan . Şüpheli olay anını yalan beyanlar vererek anlattı. Bekledim konuşmasının bitmesini ve daha sonra olayı olduğu gibi ilk ifademde olduğu gibi anlattım. Karşı taraf yalan beyanlar verdiği için biraz sinirlenmiştim. Daha sonra ameliyat raporumu götürdüm 3 aydır çalışamadığımı raporlu olduğumu söyledim. Bu arada kazadan sonra hastaneye götürdüklerinde dayısı gelip davacı olmamam için baskı yapmıştı ve son cümlesinde davacı ol tamam ol görürsün ibaresi kullanmıştı bunu da hakime bizzat söyledim . Adli kurumdan raporlarım hakkında mahkemey detaylı bilgilendirme yapılması için duruşma 13.01 2015 tarihine ertelendi. Şüphelinin ehliyetine el konuldu. Bakalım inşallah o duruşma da haklılığım mağduriyetim sabitlenir ve alabileceği en büyük cezayı alır.Yanımda olan siz arkadaşlara çok teşekkürler. Gelişme oldukça bilgilendirme yapacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRE4488

05.11 tarihinde mahkemeye gittim. Karşı taraftan 5-6 kişi gelmişti. Mahkeme öncesi güler yüzle gelip tokalaşıp nasılsın diye soruyorlar.3 aydır evdeyim 2 ay koltuk değnekleriyle gezdim ve mahkeme günü soruyorlar nasılsın diye. Mahkemeye çıktık hakim olayı anlatması istedi şüpheli şahıstan . Şüpheli olay anını yalan beyanlar vererek anlattı. Bekledim konuşmasının bitmesini ve daha sonra olayı olduğu gibi ilk ifademde olduğu gibi anlattım. Karşı taraf yalan beyanlar verdiği için biraz sinirlenmiştim. Daha sonra ameliyat raporumu götürdüm 3 aydır çalışamadığımı raporlu olduğumu söyledim. Bu arada kazadan sonra hastaneye götürdüklerinde dayısı gelip davacı olmamam için baskı yapmıştı ve son cümlesinde davacı ol tamam ol görürsün ibaresi kullanmıştı bunu da hakime bizzat söyledim . Adli kurumdan raporlarım hakkında mahkemey detaylı bilgilendirme yapılması için duruşma 13.01 2015 tarihine ertelendi. Şüphelinin ehliyetine el konuldu. Bakalım inşallah o duruşma da haklılığım mağduriyetim sabitlenir ve alabileceği en büyük cezayı alır.Yanımda olan siz arkadaşlara çok teşekkürler. Gelişme oldukça bilgilendirme yapacağım

Sen böyle anlattıkça benim inan gözlerim doluyor. Gayet güzel bir şekilde yaz günü iftarını da yaptıktan sonra bir kaç saniye sonra başına geleceklerden habersiz bisikletinle yolun kenarından güzelce gidiyorsun ve bir canavar gelip vuruyor sana ve aylarca raporlu olarak evde oturuyorsun ve yetmezmiş gibi bir de o canavar üste çıkmaya çalışıyor. Keşke elimden bir şey gelse de sana bir şeyler yapabilsem. Umarım bir sonra ki duruşmada cezasını bulur. Güzel olacak her şey, içini ferah tut.

• CAD34 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam düşünmeniz yeterli. Bu bana çok iyi bir sınav oldu aç çok akrabalarımı eşimi dostumu da tanımış oldum. Allah kimseyi kötü gününde beklenti içine koymasın bir geçmiş olsun demelerini bile beklediğim o kadar çok insan vardı ki ...
    İnşallah cezasını hak ettiği şekilde alacak. Ben yine vicdanen kendimi mahkeme gecesi rahat hissetmedim ve bana adım atmasını bekledim olayı yalan yanlış beyanlarla verdiği için artık içimdeki vicdanı da öldürdü. Kendini her seferinde daha da batırıyor.
    Bugün 3. ayım dolmak üzere ameliyattan sonra ve bisikletimle yine sabah turuna çıktım dizimi güçlendirmek için inşallah kimsenin başına bir daha böyle bir kaza gelmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.