Şimdi Ara

Trafik kazası yaptım kroki burda hata kimde acaba? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
11.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • b aracı basbaya suçlu. zaten öyle de sonuçlanmış
    geçmiş olsun.
  • benim başımada çok garip bir olay geldi. bende şehir içinde tali yoldan ana yola çıkmaya yeltendim. ana yol gidiş geliş çift yönlü idi. ve benim çıkacağım yerde trafk soldan sağa akıyordu. fakat sağdan sola akan trafikte itfaiye bütün araçları tehlikeli bir biçimde sollamaya çıkmış sol şeridi kapatmış geliyormuş. yani benim çkacağım şeride tersten geliyormuş. ben normal olarak hafifçe hareket ederek solumu kontrol ettim sağa kafamı çevirmemle bana çarpması bir oldu. yola bile çıkmamıştım henüz itfaiyeyi görmemle durmam bir oldu fakat itfaiye benim araca ön fardan girdi kaputu felan götürdü. herkes geçiş üstünlüğü felan diyor ama kimse itfaiyeinn sıkışık trafikte ters şeritte olduğunu dikkate almıyor. ayrıca kanunda itfaiye gibi araçların ancak kişileirn mal ve can güvenliğini tehlikeye atmadan trafik kurallarını çiğneyebleceğini söylüyor.

• ayrıca bu ters şeritte yolun görünmesin engelleyece şekilde hatalı park eden bir araç vardı. aslında tamamen onun yüzünden yolu göremedim.
  • B araci hatali. Eger tali yoldan geliyorsa once durur. Ana yoldaki arabalarin gecmesini bekler. Ve yol durumuna gore cikar.

Ana yoldan giden hicbir araba, her tali yolda durup da millet yol vermez arkadaslar. Mantikli olun. Oyle yol mu biter ya.

Genelde otobusler, taksiler, minibusler, sahinler, doganlar, kadin soforler tali yoldan pat diye ciktigi icin kazalarin geneli boyle resimdeki gibi oluyor.

Bazen pat diye cikmiyorlar ama yolun ortasina kadar sokuyorlar burunlarini. Direksiyonu kirdigin anda karsidaki arabayla kafa kafaya girmen de cabasi. Ben oyle bir durumda olsam carptigim arabayla anlasip burnunu cikarana dalarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu 2013 konusu

Bu arada bana göre siz haklısınız.Adamın öyle yola dalmaması lazım.Sonuçta düz giden sizsiniz yol sizin hakkınız.
  • B aracı %100 kusurlu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle B ! Allah kahretsin onu

• bana cevap yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

bana cevap yok mu

b suçluymuş
  • Konu 2013 konusu.Kaldı ki konuyu açan arkadaş suçlu olsa hapse girse şimdiye kadar çıkmıştı.Güzel hort yapıyorsunuz
    Edit:Hortlatan arkadaş anısını anlatmış farketmedim özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 14 Ocak 2016; 14:07:49 >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Anımı anlatmadım kardeşim. Şuam başımda olan bir olayı anlattım. Bu gibi eski konular Google aramalarında çıkıyor . Bizde altına devam ediyoruz

• ahmetdemirci kullanıcısına yanıt
    Olay sonuçlanınca yazarsınız merak ettim

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Sonucu bende merak ediyorum. Film gibi bir olay yaşadım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.