Şimdi Ara

trafik kazasinda kim suclu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sabah basima soyle bir olay geldi.. gidis gelis yolda ben yokus asagi giderken asagidan gelen aracla aynalarimiz carpisti.. kacabildigim kadar saga kacmama ragmen aynalar carpti birbirine.. benim aracimda bir sey yok fakat karsi tarafin aynasi kirildi..

polis kimi kusurlu bulur bu durumda ?? neden ?? goruslerinizi bekliyorum

• aynaların çarpışması çok ilginç bi durum ilk defa duyuyorum valla. bence iki taraf da suçlu
  • 200 ytl lik ayna için trafik çağırdıysanız öncelikle trafik polisi her ikinize de 100 ytl ceza kesecektir. Anlaşsaydınız daha iyi olurdu. Bunun için hasarsızlığı bozmaya değer mi düşünmek lazım. Polis çağırdıysanız yazık etmişsiniz bence. Araçlar neydi bu arada?
  • polis cagirmadik fakat benim merak ettigim polis kusuru nasil dagitirdi.. benim yokus iniyor olmam durumu degistirirmi?? gidis gelis yol en nihayetinde

birde iki tarafada kesin ceza yazarmiydi.. ben 52 lira olarak biliyorum cezayi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yarbay

200 ytl lik ayna için trafik çağırdıysanız öncelikle trafik polisi her ikinize de 100 ytl ceza kesecektir. Anlaşsaydınız daha iyi olurdu. Bunun için hasarsızlığı bozmaya değer mi düşünmek lazım. Polis çağırdıysanız yazık etmişsiniz bence. Araçlar neydi bu arada?

tahminimce aracın biri lamborghini gallardo
    diğeri de m5 dalga geçmek gibi olmasın yanlıs anlamayın.
    polis geldiyse bu tip bi basit kaza için iki tarafa da ders vermek amacıyla iyi bi ceza keser

• quote:

Orjinalden alıntı: k0rayy

polis cagirmadik fakat benim merak ettigim polis kusuru nasil dagitirdi.. benim yokus iniyor olmam durumu degistirirmi?? gidis gelis yol en nihayetinde

birde iki tarafada kesin ceza yazarmiydi.. ben 52 lira olarak biliyorum cezayi ?

Sanırım şeritlerinize bakıp değerlendirirdi... Şeridinde olmayana fazlaca kusur yazardı ama her ikinize de kusur yazardı bence...
  • Yokusu Iniyor olamn Durumu degistirir, Cunku araclar Gecemeyecek kadar dar ise Yokus inen Yokus Cikana yol vermeldir...
  • arkadaslar bende focus var.. obur arabada 2000 golf... simdi soyle birsey var ogrenciyim sonucta ve trafik sigortasina para veriyoruz madem karsilasin..

iki araba gecebiliyor ama ucu ucuna.. yol dar... sonucta anlik birseydi ve aynalar carpti.. ben polisin beni kusurlu gosterecegini dusundugumden zabit tutturmadim.. ama simdide kusuru belkide 2 tarafa verirdi diye enayilikmi ettim acaba diye dusunuyorum....
  • Yanda parkeden araçlar yüzünden daralmış bir yol olsaydı ceza onlara kesilirdi herhalde
  • yolu daraltan park halinde araclar var zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.