Şimdi Ara

trafik kuralı dinlemeyen otobüs şöförleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu sahibi arkadaşım içinde müthiş bir şiddete eğilim var... Bu şiddet eğilimini boşaltabileceğin etkinlikler tercih edip kendini rahatlatmalısın mutlaka... Ek olarak da mutlaka bir psikatriati servisi ile görüşmem lazım bu kafa yapısı ile toplumda dolaşman sağlıklı olamayabilir hem senin hem de ailen açısından. Bu duruma müdahale edip kimsenin canını yakmadan kendimi toparlayabilirsin.

Hatalı dönüş yaptı diye kimse kafası beyzbol sopası ile patlatılmaya maruz bırakılamaz... Ayrıca o işler senin dediğin gibi olmuyor. Yoldaki çocuklar bile kesici ve patlayıcı aletlerle geziyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slaytanic Slaughter

Sokak kavgalarında etik diye birşey yoktur. Sopa bıçak hatta tabanca tüfek gerektiği durumlarda kullanılmalıdır. Senin söylediğin şey boksörler için ringde geçerlidir. Söz gelimi 1.60 50 kg lik adama dayak atmaya çalışan 190 boyunda 100 kilo adam düşün. Burada korkaklıktan bahsedeceksen iri adama korkak demelisin. Küçük olan adam farkı dengelemek için silahı çeker öbür adamı mesela bacağından vurabilir.

Mesela ben 183 boyunda 90 küsür kiloyum 2 metre 120 kg bir adamla sokakta dövüşecek olsam dövüşürüm ama neden yaralanma riskini göze alayım benim tekniğim iyi olsa ve kazanacak bile olsam belli ki bu adam benden iri olduğu için beni yaralayabilir buna sopayla girmek aradaki farkı dengelemek için gerekebilir Baktım yemiyor belimde silah varsa çeker bacağından vururum da. Dayak yiyeceğime adli mercilerle uğraşırım daha iyi kekolayzırların senin anan ağlayacağına başkasınınki ağlasın sözü bir keko sözü olsada birçok açıdan doğrudur

Videoya gelince söylediğim gibi işin etik kısmı beni ilgilendirmez çünkü bu bir sokak kavgası. Dayak yiyen otobüsçüde belki bıçak var otobüsünde de mutlaka sopa vardı ama çıkartmaya fırsat bulamadı. Sen o kafayla gidersen delikanlılık ve racon ayağına 18 yerinden bıçaklanırsın ya da senden iri biri seni komaya sokar ya da alttan alırsın gururun kırılır hayat boyu yediğin postayı unutamazsın

Bu adam güzel dayak yemiş aklıma geldikçe izlediğim videolardan biri ve her seferinde zevk alıyorum

Alıntıları Göster
    Ergensin işte belli, yaşın 20'yi geçmiyordur tahminim doğru.

Bacağa sıkma falan, hayatında silah sesi bile duymamışsındır, merak etme silahı havaya patlatınca yanında duracak bir tane adam yok, tabancının tetiği sıkacağın zaman 10 tondur parmağın kolay kolay çekemez o tetiği, hele ki canlı birine doğrulttuğunda, ruhsal bozuklukların olması lazım kısaca.

• quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

Bacağa sıkma falan, hayatında silah sesi bile duymamışsındır, merak etme silahı havaya patlatınca yanında duracak bir tane adam yok, tabancının tetiği sıkacağın zaman 10 tondur parmağın kolay kolay çekemez o tetiği, hele ki canlı birine doğrulttuğunda, ruhsal bozuklukların olması lazım kısaca.

Alıntıları Göster
    Ruhsal bozukluğum var narsizm ve antisosyal kişilik bozukluğu sahibiyim bana nasihat verme muhtemelen yaş olarak da senden daha büyüğüm

• quote:

Alıntıları Göster
    Ha ayrıca sinirli olduğum zaman böyle oturup mantıklı yazamıyorum. Sinir anında bütün mantıklı bölgelerim devre dışı kalıyor adamın kafasında beyzbol sopası kırabilecek duruma geliyorum sinirli bir anımda tüm yazdıklarımı rafa kaldırabiliriz. Kısacası adamı ortadan ikiye bölerim hele ki şahsıma fiziki saldırı............................................... Sonucunu düşünemiyorum.

Gerçi insanlarda bir yüz ve beden dili okuma sanatı var galiba. Nasıl bir manyak olduğumu bence bir bakışta anlayıp bulaşmıyorlar o yüzden başım belaya fazla girmiyor. hatta bu trafikte falan maganda saldırısında uğrayanlara şaşırıyorum 18 yaşımdan beri araba sürerim sadece 1 kez birisi arabanın içinde yörüüüü laaaan dedi ben arabadan inmeye fırsat kalmadan kaçtı. Neyse kendimizi fazla övmeyelim sen çoluk çocuk vırt zırt dediğin için yazma gereği hissettim. Çocuk değilim ve sinirli bir anıma denk gelirse 150 yıl bile yiyecek olsam adamın böyle kafa derisini yüzerim

• quote:

Alıntıları Göster
    10 ton değil 30 ton olsa çok gerektiği an o tetiği çekerim. Tabii ki soldan sağa dank diye geçti diye o tetik çekilmez ama o tetiğin de çekilmesi gereken durumlar mutlaka vardır. Şahsen daha önümde yıllar varken şimdiden öyle bir hata yapmak istemem ama çok ilerde 60 oluruz 70 oluruz belki o zaman çekeriz emaneti dökeriz yere birinin beynini. Onu şimdiden bilemeyiz zaman ne gösterir şimdiden göremeyiz

Sen benimle yaparsın yapamazsın diye iddialaşmak yerine git bir çay koy diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaytanic Slaughter -- 17 Ağustos 2019; 16:5:16 >

• Ankaradaki otobüsçüler kırmızı ışık falan dinlemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozak07

Konu sahibi arkadaşım içinde müthiş bir şiddete eğilim var... Bu şiddet eğilimini boşaltabileceğin etkinlikler tercih edip kendini rahatlatmalısın mutlaka... Ek olarak da mutlaka bir psikatriati servisi ile görüşmem lazım bu kafa yapısı ile toplumda dolaşman sağlıklı olamayabilir hem senin hem de ailen açısından. Bu duruma müdahale edip kimsenin canını yakmadan kendimi toparlayabilirsin.

Hatalı dönüş yaptı diye kimse kafası beyzbol sopası ile patlatılmaya maruz bırakılamaz... Ayrıca o işler senin dediğin gibi olmuyor. Yoldaki çocuklar bile kesici ve patlayıcı aletlerle geziyor...
    Nasıl etkinlikler tavsiye edersiniz mesela? Mesajınızı yeni gördüm. Ben de rahatlamak istiyorum aslında beni şiddete olan özlemim strese sokuyor bu şiddet ve vahşet duygularından nasıl uzaklaşabilirim?

• Slaytanic Slaughter kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar oyunları veya oyun konsollarında seni tatmin edecek fazlasıyla oyun var. Hatta sanal gerçeklik gözlükleri de gayet makul fiyatlı. Alıp çok rahat kullanabilirsin.

Müthiş derece rahatlayacağını düşünüyorum ki tanıdığım birçok kişiyi rahatlatıyor. Bir de spor salonuna yazıl. Dövüş sporu kurslarından birine. İnan çok faydasını göreceksin. Bu süreçte mutlaka bir profesyonel psikolojik destek al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozak07 -- 18 Ağustos 2019; 8:3:5 >
  • argumanlarinda ne kadar hakli olsan da, yapmayi planladigin seyler icin acilen bir ruh doktoruna gorunmelisin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.