Şimdi Ara

Trafik Magandaları Yanlış Adama Çattı! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
4.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cesare Pevase

Komik? Belgenin bana ait olduğuna inanmadın mı
    yanlış alıntı prd
  • Büyük hatalardan biri, trafikte milletle kavga etmek diğeri ise kavgalara karışmak. Silah veya bıçak olmadan olayın bitmesi iyi.
  • 3 kişi tek kişiye dalması hoş değil birde yere düşüp kalkıyorlar travesti kiliklilar, yere seren adam iyi burda kalkamasinlar bari yaptığın spor işe yarasın , adamlarda silah olsaydı ölümle bitebilirdi de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ülkede adam öldürmek istiyorsan çok basit. Az yatarı var. Al bir tane taramalı. Kır bir kekonun önüne. Hele birde arabada 5 6 kişi varsa tamamdır. Tara gitsin. Katliam bedava. Hakime 6 kişi silah çekti dedin mi 1 yıl anca yatarsın. Bunu niyemi anlattım çünkü zamanında böyle bir olay aynen oluyor.

O yüzden siz siz olun yanınızdaki araçta el bombası bile olabileceğini düşünerek hareket edin. Sporculuk filan bu zamanda kalmadı. Kahpelik baki bizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicelik değil nitelik önemli
  • planlı bir sahne
    bu boksor peşinden getirmiş masum vatandaşları sonra güvenlik kamerası önünde arabasının farları da açık (net görülsün) dayak atmış
    meşhur olma çabası

esnaf döven kahraman irlandalı boksörden gerisi yalan
  • Böyle vidyolar gördükçe boks a gidesim geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cem kullanıcısına yanıt
    ya bunlar kavga etmeyi bilmiyor ki

3 ü birden aynı anda adamın üstüne çullanması gerekirdi o zaman hiçbi halt yiyemezdi

3 kişiye kabadayılık yapmamayı öğrenirdide işte acemilere denk gelmiş şansına
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevzuderin

Böyle vidyolar gördükçe boks a gidesim geliyor
    Böyle bokslar gördükçe vidyo çekesim geliyor
  • Hiç gerek yok, bizde sinirleniyoruz ediyoruz fakat sakin kalmak araçtan inmemek uzatmamak gerekiyor. Yaşam amacı, evse bekleyeni olmayan adamlar için hiç yoktan sebeple ölüme gitmek çok saçma olur.

• WarSaw kullanıcısına yanıt
    Ben gittiğimde çekersin ozaman bro

• Tartışmaların çoğu kuralları bilmekten kaynaklanıyor. Mesela kontrolsüz kavşakta geçiş üstünlüğü kuralını pek bilen ve uygulayan yok, adam yol vermemek için bir anda çıkıveriyor sonra korna çalıp el kol yapıyor yol hakkı kendinde sanıyor. Kimisi de bir anda sinyal verip önüne kırmaya çalışıyor, sıkıştırıyor, yol vermezsen ya gözünü karartıp iyice sıkıştırıyor ya da kornaya abanıp elleriyle bir takım hareketler yapıyor. Bu bahsettiğim sinyal olayı sıkışık trafikte bir o şerit bir bu şerit gezen tipler için, elden geldiğince yol vermem. Ama efendi gibi yolundan gider, sinyal verip yavaşlar öndeki araçla arasının açılmasından da belli olur zaten ihtiyaçtan şerit değiştirdiği. O zaman buyur deyip yol verilir.

• ben olaya farklı bir açıdan bakmak istiyorum.
    biz çocukken bir kişiye iki kişinin saldırması "kahpelik, kancıklık" olarak görülürdü. hatta bir taraf eline sopa alırsa yine erkekliğin yüz karası görülürdü. düşünsenize, yumruk yumruk dövüşte karşı taraf kendine güvenmeyip sopa alıyor, büyük utanç. hatta orada olanlar tarafından da kınanırdı. şimdi bakıyorum bir kişiye bir sürü adam saldırıyor. acaba sonra "nasıl dövdük adamı" diye övünüyorlar mı? pek çok değer gibi delikanlılık da gitmiş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.