Herkese Merhaba, 3 Ağustos günü abim Adana'da gece 2:56'da alkollü araç kullanırken polis kontrolüne yakalanıyor. Kendisi birçok davadan ifade vermesi gerektiği halde vermediği için aranıyor. Üzerinde ne ehliyeti ne de kimliği var. Benim T.C. kimlik numaramı veriyor ve trafik polisi 6.500 TL ceza kesiyor, ayrıca ehliyetimi iptal ediyor. İtiraz dilekçesi vereceğim, ancak süreç 3-6 ay sürebilirmiş. Zaten ortada büyük bir saçmalık var. Trafik polisine dava açmayı düşünüyorum, çünkü fiziken orada yokken, ehliyetim ve kimliğim olmadan böyle ağır bir ceza kesiliyor. Ne yapmam gerektiği konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. |
Trafik Polisi Yanlış Kişiye ceza yazdı
-
-
davayi sorumsuz abinize acsaniz?
-
Abin suçları işleyip işleyip senin üzerine atıyor, yakında başka cezlar da gelir, sen trafik polisine dava açmaya devam et.
-
Bence abinize dava açılır yalan beyan vermekten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dava açabileceğiniz tek kişi var oda abiniz. Abiniz sizin TC kimlik numaranızı ezbere biliyor ki bunu da zaten sürekli kullanıyor. Polis karşısında da hemen ezberinden okuduğu için memur bu beyanı kabul ediyor ve gerekli yasal işlemi tesis ediyor. Geçmiş olsun. Yukarda bir arkadaşın dediği gibi ilerleyen zamanlarda daha ağır bir suçtan aranma ve yargılanma ihtimaliniz olabilir. Siz buna karşı bir önlem alın. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun, abinizin durumunu anlatın ve sizin kimlik numaranızı vererek sıyrılmaya çalıştığını ifade edin ve gerekenin yapılmasını, olabilecek bir vukuatta sorumlu tutulmamanız gerektiğini bildirin.
-
saçma bir durum olmuş. tc yi girdiginde sistemde resmin bile çıkıyor. zor durum.
-
abisine neden dava açsın onu suçları onu bağlar konu sahibi haklı taraf teşkili olmadan cezayı yazıp yollamışlar, git sonuna kadar olayın peşine yalan beyandan abin ceza alır almaz o kamunun işi ama sen hakkını ara
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
davayi sorumsuz abinize acsaniz? |
Abin suçları işleyip işleyip senin üzerine atıyor, yakında başka cezlar da gelir, sen trafik polisine dava açmaya devam et. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X