Şimdi Ara

Trafik sigortası SBM’deki fiyattan yapılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler, zorunlu trafik için şu an her hangi bir kampanyası olan kredi kartı veya uygulama var mı

• Arkadaşlar ethica sigorta teklif veriyordu geçen hafta, bu hafta vermiyor. Neyse ben de Garanti üzerinden yapayım dedim orada da sistem hata veriyor. Hepiyi zaten hiç teklif vermedi. Gidip sigortam.net’ten 3 bin tl fazlaya yaptırmak istemiyorum. Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RCRICOS kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, sorayım.

• Forumdakiler 6000 tl den aşağı teklif vermedi 8. Basamaktayim.

Ethicanin sitesinden 4840 tl ye 3 taksit yaptım geçtim. Güzel fırsat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • altan0348 A kullanıcısına yanıt

Ethica bana geçen hafta teklif veriyordu bu hafta vermiyor çok pişman oldum yapmadığıma. Garanti mobil de hata veriyor.

• bayisine sorum hocam belki onlar yapar. garantiden benim de olmadı euroko diye bir şirkete yönlendirdiler onlar da 6000 küsur çıkaardı. ethicayı denedim şansa oldu.

Bayiye sordum 7 bin tl fazla fiyat verdiler.

edit: arkadaşlar Garanti Bankası’nda kredi kartından çekmeniz lazım nakit kabul etmiyor. Kredi kartı başvurusu yapıp kart gelmeden kuryeden teslim aldım kısmını işaretledim kart kullanıma açıldı (tabi kart limitini poliçe fiyatına düşürdüm herhangi bir kart çalınma, gelmeme durumuna karşı). Sonra poliçeyi kestirdim. Bütün limiti sıfırladı böylece. Gayet uyguna geldi. Ethica sigorta kadar uygun teklif olmasa da 300’e 500’e bakmamak lazım. Diğerleri ile arasına 2000 tl fark vardı. Fiziki acentenin verdiği fiyata göre 6500 tl fark var. Az değil. 5. basamak, 2020 model araç için 9800 tl ödemiş oldum böylece. Sigortam.net 11800, sigortaladım.com 15000, Otokoç 12200, Ethica 9450 tl fiyat vermişti. Ethica sonradan teklif vermediği için Garanti’den yapmış bulunduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depar Atan Uruk Hai -- 25 Kasım 2024; 20:58:27 >
  • Garanti mobilden en düşük fiyat çıkıyor ama ödeme seçeneği sadece vadesiz hesap olarak görünüyor.Kart çıkmadı.

Mobilden euroko ile trafik yaptıran varsa poliçe maile mi geliyor.Mobil uygulamdan yaptırıp sıkıntı yaşayan oldu mu?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Bende tam tersi mobilde vadesiz hesabı kabul etmedi kart çıkarıp tek çekim yaptım. Poliçe direkt e-devlet’e yansıdı. Herhangi bir mail gelmedi, garanti mobil’de poliçelere tıklayınca çıkıyor pdf olarak.

• sgm 9200 civarı fiyat veriyor bayiye sorunca 13-14bin fiyat veriyorlar, bu kadar fark olması normal mi?

• qazzzz Q kullanıcısına yanıt
    Etihcadan sorgula hocam sgm de neyse o çıkıyor. Netten olmazsa acenteden yapıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ethica sgm sayfasında çıkmadı yani teklif hanesi boş, sgm listesinde teklifini göremedim. Online olarak sitesinden teklif almaya çalıştım siteleri çalışmıyor. Acente ile uğraşmak istemiyorum, diğer online tekliflerin hepsi 13-14 bin bandında. Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.

garanti uygulaması varsa oraya bakın hocam, herkes oradan uygun çıktı demiş.

yoksa da indirip bakın. garanti şubeye gitmeden hesap da açıyor. biraz uğraştırır ama olur gibi.

• Garanti mobilden hata verdi. Garanti şubesine giderek yaptırdım .

Ethica uygun teklif veriyor birkaç gün içinde almazsan bir daha vermiyor. Bana da o şekilde oldu teklif aldım sonra yaparım dedim bir baktım bir daha teklif vermedi. Garanti Bankası’ndan yaptırdım ben de o sebeple. Garanti de kredi kartından tek çekim yapıyor. Hesaba para atıp nakit ödemek istediğinde işlem hata veriyor. Sanırım bir nevi kredi kartı aldırtma taktiği.

• Depar Atan Uruk Hai kullanıcısına yanıt

Ethica'ya acente üzerinden bile ulaşamadım. Onların da ekranlarında teklif çıkmadı. Bu ulaştığım acenta ethica'nın kendi sitesi üzerinden iletişim bilgisi yazan bir yerdi. Sitesinde sistemde sorun var, acente üzerinden alınız demesine rağmen bu böyle oldu! Yani gerçekten saçma. Allianz'dan trafik sigortasını 1000 lira ucuza yaptırdım. Diğerleri 14 bin civarı derken Allianz 13 bin teklif verdi. İşin en garibi, az önce aynı firmadan kasko teklifi aldım, o da 13 bin lira civarı, ikame aracı iptal ediyorum (gerek yok), tek kişi adına ve hasarsızlık %30 indirimli hali ama yine de olsun, bu gerçekten çok saçma bir durum. Hangi dönem kasko ile trafik sigortası aynı fiyat oldu?

Sormak istediğim şu. Trafik sigortası ile kaskoyu aynı şirkette yapınca indirim tanımlanıyor mu? Aldığım online teklifte böyle bir ibare yok, bunun için ısrar etmeli miyim? Bu konuda bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.