< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Trafik sigortası SBM’deki fiyattan yapılmıyor
-
-
Evet, sbm deki fiyatları vermiyorlar, bende anlamıyorum olay nasıl işliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sbmnin ekranında teklif nosu var onunla yapılabiliyordur muhtemelen, şirketleri arayıp konuyu editleyeceğim.
ben bugüne kadar sbmde ne çıktıysa hep o fiyattan aldım. başka bir sigortacıyla görüşün isterseniz.
-
Bende acentelerden çok fiyat teklifi aldım. Garanti bankası mobilden neredeyse 1000tl ucuza yaptırdım. Mobil bankacılık kullanıyorsanız kullandığınız bankalardan teklif almanızı öneririm.
-
Aynı sorun nedeniyle garanti mobilden ucuz olanı yaptırıp başka siteden ekstradan imm sigortası aldım.en iyi fiyat bu şekilde çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 2 Ağustos 2024; 13:39:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Babamın aracı için sigorta firmaları en düşük 6500 fiyat verirken, garanti mobilden 5300 fiyat aldık ancak tam işlemi sonlandırırken işleminizi gerçekleştiremiyoruz hatası verdi saat 20:00-21:00 civarları... sanırım mesai dışı olduğundan veya anlık birşeydi.
Eski sigortanın geçerliliği ertesi gün 12:00 sonlanacağından bekleyip sabah denedim ve mutlu son
Baya uyguna yapılmış oldu bizimde, herkes garanti mobilden fiyat almayı denesin arkadaşlar
-
Daha 1 ay var ama çıkardığı fiyata bak 7. BASAMAKTA
2011 Chevrolet Aveo için bu gün sigortalarını yenilettim
Axa Trafik - 5,352 lira 8.Basamak
Axa Kasko - 12,283 lira tuttu 25 milyon İMM ile birlikte %60 Hasarsızlık
-
Bende sbm ne diyorsa onu söylüyorlar
Sehir Ankara,8.basamak,Ethica sigorta.5600 tl,3 taksitte yapildi bugun.
Sbm de ayni fiyatlar cikiyor hemen hemen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka0658 -- 12 Kasım 2024; 19:36:22 >
hocam 8. Basamak nasıl olunuyor
11 yıldır üzerimizde olan araç 3-4 sene önce sadece 1 kez kaza var hala 7. Basamak
Bwnim arabayada böyle uçuk bi rakam çıkmıştı.. fiyatlandırma parametreleri ne anlamadım. Alakasız yüksek fiyatlar çekiyor yaptırmayalım diye heralde
Yeni kaza yapıp düşmediyse sizinde 8.basamak olmuştur
E devletten bakın bi
Ben güne bağlıyorum son 15 gün kala tekrar alacağım
Düşerse zaten belli olur
8.Basamak: En az 5 sigorta süresi boyunca 7.basamakta bulunanlara sözleşme süresi içinde herhangi bir tazminat ödemesi yapılmaması durumunda uygulanır.
8.basamagin kurali bu sekilde.5 sene boyunca kusurlu bir kazaya karişmazsaniz,(5.senede dahil) 8 basamaktan ve indirimli faydalaniyorsunuz.
3 gun once yaptirdim
En ucuz teklif veren sbm den 1500 tl fazlaydi
Garanti bankasi sbm ninkini uyguluyor ama son onay asamasinda ne hikmetse hata veriyor. 3 gun boyunca belki 40 kere denedim sonuc degismedi. İlgili sigorta sirketinin kendi sitesinden denedim yine sonuc alamadim
Bircok kurumu aradim, mail attim vs
Cimer uzerinden hazine maliye bakanligina ekran goruntuleri ile sikayette bulundum
Gelen cevap tuyler urpertici. Kisaca sigorta sirketleri sbm nin teklifi ustunu ek paket olarak zorunlu satis yapiyor. Almazsan policeyi kesmiyor. Cimer de sigorta sirketleri bunu yapabilir diyor vatandasi koruyan anlayan yok.
Sonuc olarak sbm de 6400 tl cikan fiyata en ucuz 6900 a yaptirdim. O da iki police kesti, 6400 u trafik sigtasi + 500 tl de hayat sigortasi seklinde. Kurumlar gorevini yapmiyor vatandasi anlamiyor savunmuyor
Soygun var
online sorgulamada bana sadece ethica sigorta sbm deki teklifin aynısını verdi, sonra hepiyi 500 tl fazla diğerleri binlerce lira fazla... ethicadan yaptırdım üstelik 3 taksit
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 1.5 bluehdi motor kronik sorunları
- egr iptali
- antalya adana arası kaç km sahil yolu
- clio 5 geri görüş kamerası servis fiyatı
- ds7 alınır mı
- 35 tfsi ne demek
- jaecoo nasıl okunur
- elektrikli araba fiyatları
- 2025 ötv muafiyet sınırı
- honda freed
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X