Şimdi Ara

TRAFİK SİGORTASI VE RUHSAT İŞLEMLERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır bir leonun 1.4 tsi ruhsat işlemleri plaka işlemleri ve trafik sigorta işlemleri ne kadar tutuyor acaba bilgisi olan varmı acaba Ben Ankaradan yaptıracam bilgisi olan varsa sevinirim

• valla 3 ay önce aldım ben sıfır araçta bunları ücretsiz yapıyorlar, ama siz indirim alıp bunları kendiniz yaptıracaksınız kanaatimce, kesinlikle mantıklı, ruhsat ve plaka işlemleri tahminim 250 civarı tutar, 210 da trafik sigortası tutar.
  • Ben indirim alıp kendim yapmayı tercih ettim ama bilmiyorum iyi mi ettim kötümü nasıl yaptıracağımıda bilmiyorum
  • iyi ettiğinizi anlamamız ne kadar indirim aldığınıza bağlı. ne kadar fiyat aldınız?
  • 39.100 vergi+sunroof+park sensörü+plaka uhsat işlemleri felan işte sadece araç sigortası bende
  • fiyat güzel, atadan mı alıyorsunuz acaba? trafik sigortası 211 lira tutmuştu benim 3 ay önce axada yapıldı. ata otoda temmuzda sunrooflu aracı aynı şekilde 40.000 den aşağı düşmediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 10 Kasım 2010; 12:09:55 >
  • yok adapazarından aldım orda indirim yapıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.