sgrtmnette EFSANESIGORTAM koduyla indirim oluyor trafikte %3 kaskoda %6. değerlendirebilirsiniz |
Trafik Sigortası Yaptırana 250 TL Kasko Yaptırana 750 TL Migros Hediye Çeki (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
s.net'te genelde son hafta en iyi teklifi yapıyorlar
-
sagol hocam..
-
sbmdeki tekliflerden ucuza hangi sigortada yaptırdınız?
-
30/40 gün önceden fiyat verilebiliyor. Ancak ben şahsen bunu pek yapmam. birkaç kez 20 gün önceden poliçe yenilemek zorunda kaldım ve poliçeyi hasarsız şekilde yeniledikten sonra sigortalı hasar yaptı. Bu da karışıklılığa yol açabiliyor.
Şubat ayında bir aracın bedeli 750bintl iken ay döndükten sonra 800bine çıkabiliyor. Bu da fiyat farkı çıkarabiliyor. Bu sebepten Erken fiyat almak avantajlı olabilir ama güncel teminatlarla yapmak daha iyidir. Ayrıca kampanya vs olup da fiyat da düşebilir bu da karşılaştığımız durumlardan biri. Sigortam.net gibi şirketler sigortalıya fiyat araştırma şansı vermemek adına bu şekilde hipnotize edebilme becerisine sahip kişiler . devamlı arayıp taciz ederek sizi hayattan soğuturlar. Size önerim bu gibi şirket , call centerlardan ve bankalardan poliçe yaptırmamanızdır. Aile sigortacısı olan acentelerden devam etmenizdir.
Sigorta yaptırırken devamlı arayan ama hasar anında veya satıştan iptal yapacagınızda ulaşamadığınız kişilerden degildirler.
-
en güncel ve uygun neresi var sanpo sbm den 2500 tl fazla fark çıkardı sitesinde :)
-
ben bugun hepiyi den kaskoyu ethica dan sigortayı yapdım kendi sitelerinden..bana en uygunu buralar verdi.
-
Bana da en uygun hepiyi sigorta teklif veriyor. 8120tl den aşağı teklif yok iken bunlar 7455tl + 400tl benzin çeki +3 taksit veriyor. Yarın yaptıracağım
-
benzin çekini nerde veriyor hocam ben goremedım de ?
-
2. aşamada fiyatın altında banner çıkıyor. Geçen gün carrefour çeki de vardı şimdi aytemiz ve opet çeki çıkıyor. Onu tıklayıp seçim yapıyorsunuz
-
TESEKKURLER...
-
Trafik pahalı ethica sigorta 8.basamak 3948 TL ye yaptırdım ama sigortayeri ethica anlaşması yok en ucuz 4500 TL çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostlar şimdi ben de sigorta yaptırıcamda, siteyi daha önce duymadım güvenilir mi?
-
Garanti uygulamadan yapın euroka...sbm de çıkan fiyatı veriyorlar.. boşuna fazla ödemeyin...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Taksit yaptirabilme imkanı var mıdır peki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 25 Eylül 2024; 20:22:52 >
trafik sigortasına 500 TL market çeki diyor var mı aslı astarı şikayetvarda gelmedi falan yazan çok olmuş, güvenilirse yaptıralım son 3-4 günü kaldı poliçenin, kullananlar yazsın arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SBM DE 2800 çıkıyordu en ucuz. sigorta yerinde de öyle çıkınca yaptırdım ama motor ve traktör sigortasına çek vermiyor bilgiinize.
-
Birkaç ay önce Garanti uygulamasından bu işlemi yapmayı öğrenmiş ancak geçen zaman içinde sigorta değişim zamanı gelene kadar bunu unutmuştum. Hatırlatmanız üzerine biraz önce uygulamadan bu işlemi yaptım. Sbm üzerinden verilen en düşük birkaç tekliften birisi olan Eureko sigortadan yapmış oldum. Bugün de sigortacım arayıp yaklaşık 490 TL daha yüksek olan bir teklif sunmuştu en düşük firma olarak. Keşke kasko da yaptırabilseydik uygulamadan. Hatırlatmanız için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 25 Eylül 2024; 21:12:58 >
Ben geçen sene oradan yaptirdim market çeki geldi sorun olmadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X