Şimdi Ara

Trafik Sigortası Yaptırana 250 TL Kasko Yaptırana 750 TL Migros Hediye Çeki (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
12
Favori
6.008
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

eyvallah hocam yarın arayayım o zaman, 4500 lira sigorta 4000 liraya gelir Allah bereket versin 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DexterFringe D kullanıcısına yanıt

Sigortaniz baya dusuk cikmis gayet iyi

• Diridiri06 kullanıcısına yanıt

geçen seneden beridir 8. basamaktayız kaza bela yok çok şükür ufak, bana göre hala çok yüksek rakamlar ama öyle bir hale getirdiler ki buna bile şükür diyoruz artık

• Sbm den teklif aldım hepsi 3700 civarında. Ancak 6dan aşağıya trafik sigortası teklifi alamıyorum oradaki sigorta şirketlerinin sitelerinden. Nasıl yapacağız acaba?

• violason kullanıcısına yanıt

Kardeş hangi firmalar teklif veriyor uygulama uzerinden yapabilirsin

• napervasız kullanıcısına yanıt

bana sbm nın cok ustunde verdı neden kı baska boyle olan var mı

• violason kullanıcısına yanıt

araba kac model sehır neresı cok uygun fıyat

ben 8. basamak 97 broadwaya en dusuk 5300 e yaptırdım neden cok cıktı anlamadım her yere sordum en ucuz buydu sbm 5075 verıyordu ona yapmadılar

• sigortamı buradan yaptırdım şimdi migros kodu ne zaman ve nereye gelecek ne mail geldi ne sms ?

edit: motora vermiyormuş şaka gibi araba sigortası kadar para ödüyoruz dışlanmış motor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 16 Ekim 2024; 13:10:17 >
  • anlamadığım mevzu 2024 8. basamak tavan ücreti 5223 TL,

mayıstan beri gecikmede olan yenileme için en ucuz teklif veren 8600 verirken en yüksek veren 15 bin veriyor,
    bu 15 bin veren tavan ücret 5223 iken üzerine 60% koyunca 8600 civarı yaparken ne ekime 15 bin veriyor,?

8. basamak, maşallah zaten tavandan 1 kuruş aşağı veren yok,

eskiden çok daha güzel oluyordu, bu sene 1000 ödediysem ertesi sene 700 oluyordu sigorta,
    şimdi 500 olan seneye 3500 öbür sene 5500 katlamalı gidiyor,
    ne hikmetse primler 3 e 5 e katlarken kaza anında 200 bin TL ödeme hep sabit kalıyor, 2 far 1 tampon anca ediyor, bu da aslında ayrı bir kazık fakat,
    ince ve uzun olduğundan ve yavaşçana duhul ettiğinden olsa gerek pek hissedilmiyor sanırsam seçmen bazında,
    hülocu adalet bu olsa gerek, bi yerde bi yanlış yaptık ama nerede çözemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Ekimde arabama kasko yaptırdım. Henüz migros çekinden haber yok. Müşteri temsilcisi 1 ay içinde gelir demişti. Bekliyoruz bakalım.

• Diridiri06 kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulamadan yapacağız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cumhurfatih C kullanıcısına yanıt
    Tşk bu sayede yaklaşık 3k₺ az ödedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben dün kasko yaptırdım web siteleri üzerinden bana da gelecek mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.