Şimdi Ara

Trafik sigortasına zam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
189 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Canım benim Ohal var. X yardım kurumuna 5 TL yardımda bulundun diye içeriye alırlar. İkiz kuleleri ben havaya uçurdum dersin.😁😁😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en düşük 5 bin olsun.hatta fakirleri öldürsünler naziler gibi fırına atıp kurtulsunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır kasıtlı olarak bir çözüm bulmuyorlar , sigorta firmaları soymaya doyamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: therkut

Taze bir günah keçisi lazım artık. Cehape zihniyeti, dış mihraklar, siyonistler, emperyalistlet, kapitalistler vs.. tükendi, fetö fetö nereye kadar o da tükendi tükenecek. Önerisi olan varsa lütfen padişahımıza acilen bildirsin.

Bir söz vardı "iyiyse allahtan, kötüyse kuldan". Akp ile bu laf tersine döndü "iyiyse hükümetten kötüyse allahın takdiri".

Ama hiç acımıyorum bu millete, hak ettiğimiz gibi yönetiliyoruz. Beter olalım inşallah da bir an önce kopsun kıyamet.

Celladina aşık bir kitleden bahsediyoruz. Karısını kızını gozunu kirpmadan verirler bu yolda. Bence cani cikana kadar anlayamayacaklar dönen firildaklari.

• Bi kerede indirim haberi gelsin. Herşeye zam. Sigorta fiyatları zaten pahalıydı.

• Kaza yaptigimda bacagimdan yarali haldeyken bana vuran adamin hastahaneye goturme teklifini kabul etmis ve gitmistim.

Sonra araci neden yerinden oynattin diyerek bana kazanin bedelini odettiler.

Sigortaciyi cagirmak aklima gelmedi.

O gün bu gündür yani 3 yildir 3 arac degistirdim hicbirine sigorta yaptirmadim.

Çünkü zaten vurdugunda cebimden odeyeceksem neden sigorta yapayim ki.

Hem kendi aracimi yaptirdim hem karsi tarafin aracini yaptirdim hemde 1 ay evde yatmak zorunda kaldim.

He oldu tamam.

• Bu arada arada sirada soruyorum sigortacilara nedense bana 1600 den asagi bir teklif yok.

Daha once kaza yapmadim. Hic.

E ben zaten 1600 tl ye baya bir tamirat yaptirabilirim ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Enflasyon oranlari aciklandiginda yuzde 7-8 nasil aciklaniyor inanilir gibi diil

Kucuk sehirde yasiyorum.1 sene once kucuk su 50 kurustu.erikliyi 75 kurusa satarlardi.simdi 75 kurus 1 lira oldu.istisnasiz 50 kurusa su yok.su yuzde 50 zamlanmis

Kcuk sehirde esnaf lokantasinda corba olmus 7 tl.corba ya.mercimek

Buyuk sehirde durum daha fecaattir

Pinpon topuyla gemi feneriyle bilmemneyle hesaplıyorlar da ondan

Halkın gerçek ihtiyaçlarıyla hesaplasalar en az 15 çıkar

• Sabır kardeşim sabır. Hele bir 2023 gelsin hepsini halledecekler.

• Bu milleti en çok soyanlar sıralamasında sigorta şirketleri ilk 5 e girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

quote:

Enflasyon oranlari aciklandiginda yuzde 7-8 nasil aciklaniyor inanilir gibi diil

Kucuk sehirde yasiyorum.1 sene once kucuk su 50 kurustu.erikliyi 75 kurusa satarlardi.simdi 75 kurus 1 lira oldu.istisnasiz 50 kurusa su yok.su yuzde 50 zamlanmis

6 cocuklu bi ailenin en kucuguyum.rahmetli annem ev hanimi idi.rahmetli babam otobus yazihanelerinde bilet keserdi.bugun alsa alsa asgari ucret yada 100 200 tl fazlasiyla 6 cocuk buyuttu

Ailenin en kucugu olarak annemle hafta sonlari pazara giderdik surekli kavga ederdim rahmetliyle.elim belim kopuyor ben gelmek istemiyorum diye.beni gazlardi sen evin erkegisin.sen geliceksin tabi diye.babam verse verse ne verir o maasla pazar harçligi.bugunun parasi 40 50 tl.8 kisinin 1 haftalik gida parasi cikardi.bi patates almaya 5 kilo domates 6 kilo alinirdi.8 kisi.

Ben asgari ucretin 300 tl oldugu donemde eve gelen 8 tl elektrik faturasi yuzunden babamdan kalay yemis adamim.sabahlara kadar tv izliyosun.fatura boyle geliyo diye.rahmetliyle 1 hafta konusmadik dovecekti beni .ordan aklimda kalmis.asgari ucretin 35 40 da biri.iki ebeveyn bi cocuk 100 tl elektrik oduyoruz.asgari ucretin 14 de biri

Askerligimi hakkaride yaptim 2005 te.annem adak adamis oglum sag gelirse koc kesicem.180 tl ye koc aldik.asgari ucretin 350 tl oldugu donem.yani asgari ucretle 2 koc alabiliyoduk.suan iki koc 2400 tl civari.2005 ten bu yana yuzde 70 i buhar olmus kocun

Ilk mesajimda yazmisim corba esnaf lokantasinda 7 tl diye.hatirlayan hatirlar 2000 lerde cebindeki en buyul demir paranin iki uc tanesi ile acsan bi corba icerdin.corba yahu bu.bunlarin hepsi ekonomide destan yazilan son 15 senede oluyor.yanlis anlasilmasin

Bakin eskiden arabalar su paraydi felan demiyorum.temel ihtiyaclardan bahsediyorum.ani olarak aklimda kalanlardan

Eskiden bolluk icinde yasiyorduk simdi fakirlestikte demiyorum.

Amacim siyasi polemik yaratmak degil.eskidende iyi degildik.ama mutfak carsi pazar ucuzdu kardesim.

Bakin araba sigortasi felan demiyorum.yeme icme.ispanak biber sogan.

Garip geldik.garip gitmeyelim diye okuduk.doktor oldum.esim calisiyor eve 11bin tl para giriyor.cok sukur.250 bin nufuslu bi ilde.oyle istanbul ankarada diil

Gecenin 4 unde dert ediyorum destan yaziyorum satir satir.ben acima olmem burayi okuyan sevgili asgari ucretli kardesim.yasarim ben.akmamda kokmamda.bana dert oluyorda sana olmuyor ya ne diyeyim

Bas kardesim bas.gavura vurur gibi bas oyunu...oyle bir vurki oyunu ta hollanda inlesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultrasaray0643 -- 30 Ağustos 2017; 4:28:0 >

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Ben de benzer yollardan geçtim

Çok güzel yazmışsınız

• Esnaflık yapıyorum geçen sene 50 tl den sattığım bi ürünü bu sene 50 tlden alamıyorum alış fiyatları oldu 65 gelde bunu kör kesime açıkla :(

• Yıl sonu gelsede fiyatlar artsada eski haline dönsede kurtulsaydık sigorta mesleginin mensubu olarak nefret etmeye başladık meslekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 30 Ağustos 2017; 9:54:10 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

quote:

6 cocuklu bi ailenin en kucuguyum.rahmetli annem ev hanimi idi.rahmetli babam otobus yazihanelerinde bilet keserdi.bugun alsa alsa asgari ucret yada 100 200 tl fazlasiyla 6 cocuk buyuttu

Ailenin en kucugu olarak annemle hafta sonlari pazara giderdik surekli kavga ederdim rahmetliyle.elim belim kopuyor ben gelmek istemiyorum diye.beni gazlardi sen evin erkegisin.sen geliceksin tabi diye.babam verse verse ne verir o maasla pazar harçligi.bugunun parasi 40 50 tl.8 kisinin 1 haftalik gida parasi cikardi.bi patates almaya 5 kilo domates 6 kilo alinirdi.8 kisi.

Ben asgari ucretin 300 tl oldugu donemde eve gelen 8 tl elektrik faturasi yuzunden babamdan kalay yemis adamim.sabahlara kadar tv izliyosun.fatura boyle geliyo diye.rahmetliyle 1 hafta konusmadik dovecekti beni .ordan aklimda kalmis.asgari ucretin 35 40 da biri.iki ebeveyn bi cocuk 100 tl elektrik oduyoruz.asgari ucretin 14 de biri

Askerligimi hakkaride yaptim 2005 te.annem adak adamis oglum sag gelirse koc kesicem.180 tl ye koc aldik.asgari ucretin 350 tl oldugu donem.yani asgari ucretle 2 koc alabiliyoduk.suan iki koc 2400 tl civari.2005 ten bu yana yuzde 70 i buhar olmus kocun

Ilk mesajimda yazmisim corba esnaf lokantasinda 7 tl diye.hatirlayan hatirlar 2000 lerde cebindeki en buyul demir paranin iki uc tanesi ile acsan bi corba icerdin.corba yahu bu.bunlarin hepsi ekonomide destan yazilan son 15 senede oluyor.yanlis anlasilmasin

Bakin eskiden arabalar su paraydi felan demiyorum.temel ihtiyaclardan bahsediyorum.ani olarak aklimda kalanlardan

Eskiden bolluk icinde yasiyorduk simdi fakirlestikte demiyorum.

Amacim siyasi polemik yaratmak degil.eskidende iyi degildik.ama mutfak carsi pazar ucuzdu kardesim.

Bakin araba sigortasi felan demiyorum.yeme icme.ispanak biber sogan.

Garip geldik.garip gitmeyelim diye okuduk.doktor oldum.esim calisiyor eve 11bin tl para giriyor.cok sukur.250 bin nufuslu bi ilde.oyle istanbul ankarada diil

Gecenin 4 unde dert ediyorum destan yaziyorum satir satir.ben acima olmem burayi okuyan sevgili asgari ucretli kardesim.yasarim ben.akmamda kokmamda.bana dert oluyorda sana olmuyor ya ne diyeyim

Bas kardesim bas.gavura vurur gibi bas oyunu...oyle bir vurki oyunu ta hollanda inlesin

Okuyup anlayana..

• Bu nasıl memleket arkadaş vatandaşın hakkını kollayan bi siyasetci yok..Bu sig.sirketleri her sene para almasini biliyor bi afet oldu hemen ağlayıp zam yapıyorlar.Zarar ediyosan yapma bu işi,git limon sat.Bugune kadar fazla fazla aldığınız paralara sayın,hemen zammı geçiriyor ibreler.Işin kötüsü bunu yapamazsınız diyecek bi kurum bi siyasetçi yok.Hergun biraz daha eriyor vatandaşın cebindeki para yazıklar olsun

• Trafikde aracı bağlamasalar yemin ediyorum yaptırmam.yirmi yıldır sigortaya para verdim beş kuruş faydalanmadım.salakmıyım diye düşünüyorum. ..

• mademki devlet trafik sigortasını zorunlu tutuyor ki doğaldır o halde zorunlu trafik sigortası kısmını sadece devlet firmaları üstlensin.
    kasko ise özel şirketlere bırakılsın, kaskodan zarar eden firmalar anlaşıp müşterinin bol olduğu ZTS havuzuna zammı dayamasın..
  • lan artık!!!

• Dolu vergisi çıkması gerek bence herkez ödemesi lazım. KDV+ÖTV+DV

Beter olalım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.