Şimdi Ara

Trafik sigortasına zam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
189 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir kere kasko ile trafik nasıl eşitlendi anlamadım başabaş gidermi arkadaş biri zorunlu biri keyfi o zaman şu demek sigorta keyfinin masrafını zorunludan çıkarıyor ben bunu anlıyorum ama ikisini birleştirmek işine gelmiyor o zaman kasko trafik birleşsin kardeşim madem bu zulümü yapacaksınız millete trafikli olupta kaskosu olmayan nice dolu maduru var ben geçen yıl 800 lira verdim dandik opel corsa için ama bişey yaptıramıyorum park halinde gelip vuranmı dersin dolumu dersin.
  • https://youtu.be/lhkBB50_-L0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 30 Ağustos 2017; 15:2:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik sigortasına zam yoldaysa kasko fiyatlarına da zam gelecek demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

en düşük 5 bin olsun.hatta fakirleri öldürsünler naziler gibi fırına atıp kurtulsunlar.

Fakirleri öldürürlerse nasıl zengin olacaklar

• geçen babam dedi bir tabak ıspanak ve çorba içmiş 27 lira ödemiş. Ödediği yer oto sanayi sitesi içerisinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesur_0342

Kaza yaptigimda bacagimdan yarali haldeyken bana vuran adamin hastahaneye goturme teklifini kabul etmis ve gitmistim.

Sonra araci neden yerinden oynattin diyerek bana kazanin bedelini odettiler.

Sigortaciyi cagirmak aklima gelmedi.

O gün bu gündür yani 3 yildir 3 arac degistirdim hicbirine sigorta yaptirmadim.

Çünkü zaten vurdugunda cebimden odeyeceksem neden sigorta yapayim ki.

Hem kendi aracimi yaptirdim hem karsi tarafin aracini yaptirdim hemde 1 ay evde yatmak zorunda kaldim.

He oldu tamam.

Sigortasiz bir cevirmeye denk gelirseniz 3 yilligi toptan odersiniz ceza olarak zaten merak etmeyin. Hele hele sigortasiz kaza yapiyim demeyin.

Odemeyince kurtulunmuyoe arac muayeneye bile giremiyor tr de aracin varsa devlet kanirta kanirta...

• Sinemada gördüm abd de gökdelenleri gösterirken birinin tepesinde kocaman allianz yaziyordu.

Dedim biz burdan bile her ay para gönderiyoz.

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle yorumlar çoğalır umarım hiçbir kesimi tahrik etmeden çok güzel yazmışsınız umarım sizin gibi forum üyeleri artarda forumun kalitesi yükselir

Ellerine sağlık ama bunun da çözümü basit. Ülkemiz üzerinde oyun oynanıyor o yüzden bu hallere düştük. Ülkemiz üzerinde tarihi boyunca oyun oynanıyor mı diye düşünen olmaz.

Halkın bazı kesimleri çok azdı yoldan çıktı ondan başımıza sürekli bir iş geliyor der devam eder. Tevekküle yanaşmaz, kendi gözünde kontrolü dışında bir yere attın mı töhmeti rahatsın.

Bu kültürden kurtulup eleştiri yapmayı öğrenmedikçe 1 adım ileri 2 adım geri. Kurtuluş yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Prim soygunu devlet eliyle yaptığı kesinleşti.Prim düşürme çabalarıda oyundan ibaretmiş.
    Güzel yazı eline sağlık. Vergilerle ayakta duran bir ülkeyiz, üretim veya bir marka sahibi değiliz. O yüzden bu vergilerin değişmesini beklemek hayalperestlik, dolaylı olarakta bu fiyatların tabi.
  • "Sen Türkiye'sin büyük düşün" derken bunları kastediyorlar herhalde...

• Daha yeni jetta ya 780tl bayıldık nereye kadar gidecek bu iş !!

• Kredi kartı aidatlarında da aynısı olmuştu,Millet 30 40 liraya isyan etti, bu iş bilmezler bi el attı en düşük aidat 100 lira oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az biraz sermaye yap para biriktir, müteahhit ol ihale kazan iş yap, ne vergi var ve algı var ne hesap soran var kral sensin ondan sonra bu ülkede, işçin ölmüş kimin umrunda kaldığın yerden devam hibe bol destek tam. Niye ücretli çalışıp memur olasın ki sakın ha

Az bişey de rüşvet verdin mi tüm ihaleler senindir iş garantili meslek yani. Bırakın tartışmayı bugün zengin daha zengin fakir daha da fakir, herşey zenginler için ne isterlerse yapılıyor açık ortada. Görgüsüzlük de ortada yarın öbür gün araca binebilirseniz ne ala benzin mazot gaz alamayacak duruma geliriz yakındır. Sigorta nedir ki yılda bir yapılan bişey

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.