Şimdi Ara

Trafik sigortasını yenilemeden araç satılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evdeki ikinci aracın trafik sigortası bitti. Bende yazın satacam diye sigorta yapmadım
    Araç garajda, trafiğe çıkmıyor.
    Ben bu aracı satarken noterde sıkıntı yaşarmıyım ?
    Yarın öbürgün bana trafik sigortası yapmadım diye ceza gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış hatırlamıyorsam sigortasız araç satılıyordu ancak muayenesiz araç satılamıyordu. Son zamanlarda sigorta sistemiyle ilgili bayağı değişiklik oldu ama...

Trafik sigortası yapmazsanız çevirmede ceza yiyebilir-araç bağlatabilir ve sigorta fiyatının gün geçtikçe artmasına sebep olabilirsiniz.

Aracı satacak olsanız bile sigorta yapmanızda sakınca yok, satış yaptıktan sonra kalan zamanın ücretini iade alabiliyorsunuz.
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    İade aldığımı biliyorum

Lakin 780 tl trafik sigortası çıktı

Şu maddiyatsızlıkta Garajda yatan araca sigorta yapmak zoruma gitti.

• Bildiğim kadarıyla trafik sigortası olmayan aracı satamazsınız. 2 yıl öncesinde bir araç ile anlaştım. Aracın sigortası yoktu. Noterden hemen önce satıcı aracın sigortasını yaptırıp sonra satışı vermişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parol. -- 25 Mayıs 2017; 23:25:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

İade aldığımı biliyorum

Lakin 780 tl trafik sigortası çıktı

Şu maddiyatsızlıkta Garajda yatan araca sigorta yapmak zoruma gitti.

Malesef öyle, 1400TL'den sigorta yaptırdım %10 indirime rağmen, ben napayım?
  • Satamazsınız. Yaptırıp satın. Tek çekim yaparsınız hepsini geri yatırırlar satınca.

• klasik donanımhaber çoluk çocuk saçmalıkları

araç trafik sigortası olmadan SATILIR!

daha 1 hafta önce nisan sonunda sigortası bitmiş aracı gittim noterden ÇATIR ÇATIR SATIN ALDIM

NOKTA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sattıktan sonra sigorta yaptırmadığım için herhangi bir ceza gelir mi bana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Peki hocam sattıktan sonra sigorta yaptırmadığım için herhangi bir ceza gelir mi bana ?

farklı bir araç aldığınızda bir ihtimal gelebilir , aksi halde araç almayacaksanız bir ceza gelmez.
  • Satılabiliyor 2 ay once araç aldim 1.5 ay geçmiş sigortasi noterden satışı aldikdan sonra farkettim bir problem cikmadi yani noterde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigorta olmaması alım satıma engel değildir. biz de bir hafta önce sigortasız aracı satın aldık
  • Sigortası olmayan araç satılır...
    Muayenesi yoksa ya da ödenmemiş borcu (trafik ceza,vergi borcu vs.) varsa,satışı yapamazsınız.
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    golf üm vardı,sigortası biteli 2 ay kadar olmuştu.Yurt dışındaydım.Geldiğimde sattım.Arkasından başka araç aldım,trafik sigortasını yaptırdım.Onu sattım şuan yine golf aldım,sigortasını yaptırdım.Hiç birinde sorun yaşamadım sigortası geçen araç yüzünden.
  • tzadkiel T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
    Garajdan çıkmayan araca boşuna sigorta yapmak istemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.