Bildirim
Trafik sigortasını yenilemeden araç satılır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yanlış hatırlamıyorsam sigortasız araç satılıyordu ancak muayenesiz araç satılamıyordu. Son zamanlarda sigorta sistemiyle ilgili bayağı değişiklik oldu ama...
Trafik sigortası yapmazsanız çevirmede ceza yiyebilir-araç bağlatabilir ve sigorta fiyatının gün geçtikçe artmasına sebep olabilirsiniz.
Aracı satacak olsanız bile sigorta yapmanızda sakınca yok, satış yaptıktan sonra kalan zamanın ücretini iade alabiliyorsunuz. -
İade aldığımı biliyorum
Lakin 780 tl trafik sigortası çıktı
Şu maddiyatsızlıkta Garajda yatan araca sigorta yapmak zoruma gitti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla trafik sigortası olmayan aracı satamazsınız. 2 yıl öncesinde bir araç ile anlaştım. Aracın sigortası yoktu. Noterden hemen önce satıcı aracın sigortasını yaptırıp sonra satışı vermişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parol. -- 25 Mayıs 2017; 23:25:45 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: reallist55
İade aldığımı biliyorum
Lakin 780 tl trafik sigortası çıktı
Şu maddiyatsızlıkta Garajda yatan araca sigorta yapmak zoruma gitti.
Malesef öyle, 1400TL'den sigorta yaptırdım %10 indirime rağmen, ben napayım? -
Satamazsınız. Yaptırıp satın. Tek çekim yaparsınız hepsini geri yatırırlar satınca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
klasik donanımhaber çoluk çocuk saçmalıkları
araç trafik sigortası olmadan SATILIR!
daha 1 hafta önce nisan sonunda sigortası bitmiş aracı gittim noterden ÇATIR ÇATIR SATIN ALDIM
NOKTA -
Peki hocam sattıktan sonra sigorta yaptırmadığım için herhangi bir ceza gelir mi bana ? -
quote:
Orijinalden alıntı: reallist55
Peki hocam sattıktan sonra sigorta yaptırmadığım için herhangi bir ceza gelir mi bana ?
farklı bir araç aldığınızda bir ihtimal gelebilir , aksi halde araç almayacaksanız bir ceza gelmez. -
Satılabiliyor 2 ay once araç aldim 1.5 ay geçmiş sigortasi noterden satışı aldikdan sonra farkettim bir problem cikmadi yani noterde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sigorta olmaması alım satıma engel değildir. biz de bir hafta önce sigortasız aracı satın aldık -
Sigortası olmayan araç satılır...
Muayenesi yoksa ya da ödenmemiş borcu (trafik ceza,vergi borcu vs.) varsa,satışı yapamazsınız. -
golf üm vardı,sigortası biteli 2 ay kadar olmuştu.Yurt dışındaydım.Geldiğimde sattım.Arkasından başka araç aldım,trafik sigortasını yaptırdım.Onu sattım şuan yine golf aldım,sigortasını yaptırdım.Hiç birinde sorun yaşamadım sigortası geçen araç yüzünden. -
teşekkürler.
Garajdan çıkmayan araca boşuna sigorta yapmak istemedim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
klasik donanımhaber çoluk çocuk saçmalıkları
araç trafik sigortası olmadan SATILIR! daha 1 hafta önce nisan sonunda sigortası bitmiş aracı gittim noterden ÇATIR ÇATIR SATIN ALDIM NOKTA |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X