Şimdi Ara

TRAFİK TESCİLDE BOŞ RUHSAT YOK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: günerkanat

Bu vaziyetin adı "idarenin hizmet kusurudur" Örnekte görüldüğü gibi bir idari birim üstlendiği vazifeyi hiç yada gereği gibi yerine getirememektedir. Çeşitli mazeretler uydurulsa bile aslında bunların hiçbiri geçerli değildir. İdare basiretli davranıp olası bir aksaklığa karşı yedek tedbirleri almış olmalıydı. Satılan 50 bin liralık otomobilin üzerinden 50 bin lira vergi alırken sistem tutukluk yapmıyor fakat ruhsat yaprağını vermeye gelince mazeretler başlıyor. Kaldı ki idari hizmet sadece ruhsat yaprağında aksamıyor. Bir kaç gün evvel yine idare hizmetinin hiç işlememesi sebebiyle baraj göletinde buza tutunarak bekleyen işçiler gözümüzün içine bakarak ve ne yazıkki donarak hayatını kaybetti. Eskiden olsaydı idari yargıda hak talep edilir, iyi kötü bir sonuç elde edilebilirdi lakin şimdilerde zor. Görüldüğü gibi idarenin ufcık bir kusuru ile vatandaşın iş ve seyahat planları allak bullak oluyor. Demekki bu işler takla attırmakla, adam oynatmakla olmuyor arkadaşlar.

• Aynı durum başka illerde de var ve buaralık ayından beri devam ediyor.Taşınacaksa bu nasıl planlama, nasıl tedbir.
  • Benim doğuş oto çıkışlı aracım taahutname verdim Herturlu hukuki sonuclar tarafıma aittir diye yalnız benim tüm işlemlerim bitti plakam çıktı bilginize...ruhsat olmasa neolur trafik çevirse nesoracak ruhsatmi o bana değil kendi trafik şubesine sorsun bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidonn -- 18 Nisan 2012; 20:07:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidonn

Benim doğuş oto çıkışlı aracım taahutname verdim Herturlu hukuki sonuclar tarafıma aittir diye yalnız benim tüm işlemlerim bitti plakam çıktı bilginize...ruhsat olmasa neolur trafik çevirse nesoracak ruhsatmi o bana değil kendi trafik şubesine sorsun bence.

Hayırlı olsun bende sordum alabilirmiyim diye bakalım ne diyecekler...
  • sen bir sene bekle jetta gelsin şimdide devlet 1 sene ruhsat için bekletsin 2 sene de araba nın modeli eskidi
  • Geçmiş olsun.Beklemekten başka çare yok , neyi düzgün yapıyoruz da bu düzgün olsun..
  • Sonunda doğru olanı yapıp aracı teslim etmişler;
    şunları, konuyu açan arkadaşın son mesajını okumadan yazmıştım:

"Parasını ödediğiniz aracı size teslim etmeliler.
    Trafik ve tescil işlemlerini satıcı yapmak zorunda değil ki; bu durum aracın teslimine de engel değil.
    Trafik ve tescil belgesi olmadığından aracı trafiğe çıkaramazsınız o kadar.
    Yeni aracınızı bir başka arabaya yüklemek ister misiniz bilmem ama aracı bayiiden almanız mümkün (neticede bayiye de bir başka aracın üstünde geldiler).
    Yalnız tescil belgesi olmadığı için sigortasını yapmayabilirler vs vs."

Hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAYRI -- 19 Nisan 2012; 9:51:17 >
  • benim şuanda plaka tescilim oldu trafik tescilide sadece birkağıt parçasına basıpveremediler ayrıca kasko ve sigortam yapıldı saygılar sunarım ....
  • Ruhsat temin etmişler bayiim aradı ...Allaha şükür düştügümüz duruma bakın....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hayırlı olsun gülel güle kullanın aracınızı bende sizinle aynı durumdayım da hangi ilçeden aldınız ruhsatı ben Pendikte aynı sebepten alamıyorumda.
  • Hala ehliyet ve ruhsatı üzerimizde taşımamız gerekliliğine anlam veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidonn

Ruhsat temin etmişler bayiim aradı ...Allaha şükür düştügümüz duruma bakın....

Sizin bayii iyi çalışıyor benimkinden hala ses yok. Olumsuz beklemeye devam. HAyırlı olsun ve aynı zamanda da geçmiş olsun..
  • OFFfff bune iş bune perhiz bu ne lahana bildiğin işkence yahu şimdi gelse elin almanı durumu anlatsan senede 2012 desen güzel fıkra der
    böyle saçmalık olurmu darp hane para kazanacak diye yada yatırım yapılmayacak diye o ruhsat 1 kurumun tekeline bağlanırmı. Güzel ülkemi
    2012 yılında bürokrasi ye boğan bu zihniyet ne zaman değişecek ne zaman iş bitirmeye niyetli memurlarımız yöneticilerimiz olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağaçkakan

Hala ehliyet ve ruhsatı üzerimizde taşımamız gerekliliğine anlam veremiyorum.

+1

çok doğru bir yorum.
  • ümraniye trafiğe azbir miktar yollamışlar oda hemen bitmiş....
  • Boş ruhsat yaprağı sırası Jetta sırasını geçer bu gidişle
  • Merhaba,
    Konuyu canlandırmış olayım. Bakıyorumda son yazılanların üzerinden 2 yıl geçmiş fakat ülkemin düzeninde değişen hiçbirşey yok. Bursa dayım. şuan cuma dan beri ruhsat bekliyorum. Aradığımda ise darphane nezaman basarsa ozaman gelecek diyorlar.
  • bazen oluyor böyle duyuyoruz, ama bana hiç denk gelmedi
    inşaallah bir an önce gelirde sorununuz çözülmüş olur
  • Burasi Turkiye fark burada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Sizinki yine iyi..6-7 aydır araç bekleyipte üstüne birde ruhsat sırası bekleyenleri düşünemiyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.