Şimdi Ara

TRAFİK TESCİLDE BOŞ RUHSAT YOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
3.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun. Çok can sıkıcı bir durum. Mizahi açıdan ise:

"İlahi adalet, beklemeden Jetta almanıza razı olmamış."
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Sizinki yine iyi..6-7 aydır araç bekleyipte üstüne birde ruhsat sırası bekleyenleri düşünemiyorum

vw alanlar ömür boyu beklemeye mahkum :) aracı 2008 de sipariş etmiştim yeni geldi derlerse şaşırmam
  • Valla şu anki prosedür nedir bilmiyorum ama 2005 martında sıfır megane 2 aldım. Aracın plaka bayiye geldi ama ruhsat kağıdı bittiğinden ruhsatı haftaya gelin alın dediler. Trafikteki görevli komiser de, polis felan durdurursa arabanın faturasını göster, ruhsatım haftaya verilecek de, birşey olmaz dedi. Sonuçta plaka takıldığı için, aldım aracı eve gittim. bayi kıllık da yapmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxl567 -- 18 Nisan 2012; 0:24:10 >
  • Aynı sorunla geçenlerde bizde karşılaştık tanıdık sayesinde 30 dk içinde çözüldü ahali bayağı bi öfkeliydi ama
  • Mallık diz boyu.
  • bende kia rio araç aldım. aynı şey benim de başımda ne yazıkki.
    İnşallah bu hafta içinde çözümlernir..
  • Bence arabanın gelmiş olmasına odaklanmak lazım.
  • Şu an ki duygunuz nasıl. Araba orda plakası takılı kuzu gibi yatiyor hersey tamam ama kullanamıyosunuz ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

quote:

Orijinalden alıntı: poseidonn

teşekkür ederim yalnızbu sıkıntı devam ederse tüm şehirlere yayılıcak yakında televizyonlarda konu olur şaşırmayın....Bizde beklediğimizle kalırız..Şikayet edicek merci yok....Emniyetimi darphaneyimi mahkemeye vericez ....versek bi b...k çıkmaz....Bu ülkede bir kağıt parçası olmuyorsa vatandaşa verirsin geçici belge çıkar trafiğe amaçözüm yok ülkede ....bekle gelir.....mantığı...bu arada pasaport yokda derler yakında....

matbaa makine teknisyenliği yapıyorum damga darphane matbaası gülhane parkının girişinin sol tarafında kalıyordu taşınmaları 1 yıl önceden konuşuluyordu benim uzmanlık alanım kağıt kesim giyotinleri onları söküp montajını yaptım ama dediğim gibi kağıt problemi yok ortada baskı makinesi daha kurulmadı ve bayada uzun sürer 1 haftadan önce hal olacağını zannetmiyorum.

Arkadaş bilgi vermiş ama kimse görmemiş galiba.

• Yakında şöyle bir kampanya yapılırsa şaşımam,

" Ruhsat beklemek yok. Ruhsatlı arabalar sizleri bekliyor. Hemen teslim. Acele edin. Bu kampanya kaçmaz."

• Şuanda tetikte bekliyorum bayii ye dedim taahhut vereyım plaka adıma çıkmış trafık cevırırse evraklarımı gosteririrm bakalım haber vericekler eğer olmaz derlerse curcunayı görün bayiide haber vericeğim gün içersinde....
  • benim tanıdıklarımında çoğu emniyette allaha çok şükür. Halleri vakitleride yerlerinde = ) Sizinkiler nasıllar?
  • darphanedemi doğuş otomotivin.
  • aradılar beni aracı teslim edicekler evraklarla beraber zaten doğrusuda bu ... herkese hayırlıgünler
  • Bendede oldu bu durum emniyet genel mud ve iç isleri bakanligina şikayet edin
  • Arkadaşlar bende paramı ödedim eski aracımı sattım ve arabamı almamı bekliyorum. Benim şube Ümraniye ve burada da ruhsat bitmiş. Emniyete başvurdum önümüzdeki haftaya bekliyoruz diyorlar. Bu nasıl iş anlayamıyorum . Vergimi verdim, herşey hazır ve bir kağıt parçasına muhtaç olduk. Madem makineler taşınıyor buişin programı yapılmazmı daha önceden yeterli miktarda kağıt basılmazmı. Alternatif bir çözüm bulan arkadaşımız varmı??
  • Arkadaşım ruhsat çıkmadan mı teslim edecekler. Ben aradım Erel Otomotivi ama veremeyiz diyorlar? Her bayi farklı işlemmi yapıyor anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidonn

aradılar beni aracı teslim edicekler evraklarla beraber zaten doğrusuda bu ... herkese hayırlıgünler

Arkadaşım ruhsat çıkmadan mı teslim edecekler. Ben aradım Erel Otomotivi ama veremeyiz diyorlar? Her bayi farklı işlemmi yapıyor anlamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Şu an ki duygunuz nasıl. Araba orda plakası takılı kuzu gibi yatiyor hersey tamam ama kullanamıyosunuz ;)

Çok kötü bir durum hele ben eski arabamıda sattım ve resmen yaya kaldım :)
  • Bu vaziyetin adı "idarenin hizmet kusurudur" Örnekte görüldüğü gibi bir idari birim üstlendiği vazifeyi hiç yada gereği gibi yerine getirememektedir. Çeşitli mazeretler uydurulsa bile aslında bunların hiçbiri geçerli değildir. İdare basiretli davranıp olası bir aksaklığa karşı yedek tedbirleri almış olmalıydı. Satılan 50 bin liralık otomobilin üzerinden 50 bin lira vergi alırken sistem tutukluk yapmıyor fakat ruhsat yaprağını vermeye gelince mazeretler başlıyor. Kaldı ki idari hizmet sadece ruhsat yaprağında aksamıyor. Bir kaç gün evvel yine idare hizmetinin hiç işlememesi sebebiyle baraj göletinde buza tutunarak bekleyen işçiler gözümüzün içine bakarak ve ne yazıkki donarak hayatını kaybetti. Eskiden olsaydı idari yargıda hak talep edilir, iyi kötü bir sonuç elde edilebilirdi lakin şimdilerde zor. Görüldüğü gibi idarenin ufcık bir kusuru ile vatandaşın iş ve seyahat planları allak bullak oluyor. Demekki bu işler takla attırmakla, adam oynatmakla olmuyor arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 18 Nisan 2012; 11:58:07 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.