Şimdi Ara

Trafik Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam Bursa'dan dönerken Karamürsel'de trafik ekibi beni durdurdu.Evrakları inceledi ve kayıt altına aldı.Sorunsuz bir şeklide ayrıldık.Benim dışımda bir sürü araç geçti ama onlara durdurılmadı.Böyle bir uygulama ile karşılaşan oldu mu?Ben 20 yıllık araç kullanıcılığım esnasında ilk defa böyle bir durumla karşılaştım.Merak ettim.

• birçok defa. özellikle kalabalık yollarda rastgele durdurup evrak bakıyorlar...
    özellikle il dışına çıkıp başka bir şehirin içinden geçiyorsanız bankosunuz zaten.
    şehir içi de başıma geldi şehir ana yolunda diğer arabalar geçerken beni ve bazı araçları durdurdular.
    evrakları alıp sorgulattılar. 10-15 fk. merakla bekledim
  • herkesi durduramıyacaklarına göre aralardan plaka-marka-tip e göre şansa seçme yapıyorlar.
  • dün benide durdurdu ş.içinde ehliyet ruhsat alkol muayenesi yaptı saat 00:30 idi sordum neden öndekini durdurmadınız dedim herkesi durduramayacaağımıza göre rastgele seçiyoruz dedi bn tektim sanırım aile olunca durdurmuyorlar.
  • genelde tek olanları durduruyorlar sanırım....
  • Demek ki normal uygulamaymış.Cevap veren arkadaşlara teşekkürler
  • bir ara ist. bagdat caddesinin adi cikmisti cokca medyada. o siralar bir erkek ve sarisin kadinli tum araclari durduruyorlardi. esmer olanlar daha kolay geciyordu. cok enteresan uygulamalar olabiliyor zaman zaman.
  • aile olunca durdurmuyorlar pek
  • 2002 de bu tip uygulamaya İstanbul'da 4-5 defa rastladım.Hatta telefon numarasını felan alıyorlardı.Nden diye sorduğumda asayiş için demişlerdi ama ayrıntılı bilgi vermemişlerdi.
  • plaka konusuna katılıyorum plaka yabancı ise bankosunuz mutlaka durduruluyorsunuz..

araçta aile varsa durdurulsanız dahi cok yumuşak davranıyorlar ve bir an önce salıyorlar..

birde uygulama yapılan yerde duran araç çok ise araçları durduran memur alan açıldıgı zaman araçları durdurmaya başlıyor..

buda benim dikkatimi cok cekmiştir..

ama alan cok dolu fakat çokça şüpelendiği aracıda mutlaka durduruyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.