|
Bildirim
|
Kurallara uyuyorlar ? O yüzden araba 1.viteste iken geri dönüp geri geri gitmeye çalışıyorlar.
Tamam kurallara uymayan erkek tayfa ağırlıkta çünkü sürücü olarak daha fazla. Daha bu sabah dönel kavşağa girip sola dönecekken beni beklemesi gerek kadın sürücü ısrarla üzerime üzerime sürmeye devam etti.Ben yol vermeyip ilerleyince kornaya basmaya başladı.Bu mu kurallara uymak. Aşırı dikkatli dediğin 2 elle direksiyona sarılmak mı ? Siz biraz daha trafikte zaman geçirin ve kadın sürücüleri daha fazla gözlemleyin. |
Daha geçen hafta sonu eşimi araba kullanmayı öğrenmek için trafiğe kapalı bir yere götürdüm. Uğraşıyor zavallı, emek veriyor, çaba gösteriyor ama bir o kadar da zor onun için. Daha önce de 2-3 kere kullandırmama rağmen hala çok bocalıyor. Sonra peşine 15 yaşındaki oğluma dedim ki sen geç bakalım direksiyona bir tur da sen at (trafiğe kapalı bir alan olduğunu özellikle tekrar yazıyorum), çocuk oturdu direksiyona tek elle, ilk defa kullanmasına rağmen annesinden çok daha iyi bir şekilde aracı kullandı.
Yani demem o ki, biz erkekler olarak bu konuda çok daha yatkınız bunun aksini söylemeye bile gerek yok. Ama bu yatkınlığı "hayvanlığa" götürmenin de alemi yok. Karşınızdaki kadın olsun, erkek olsun yoluna, hakkına riayet gösterin. Sen kurallara uyacaksın, ben kurallara uyacağım öyle bu ülkeyi adam edeceğiz. Ben seni uyaracağım, sen arkadaşını uyaracaksın, o kardeşini uyaracak. Ülkenin kuralları, kanunları da kurallara uyanların yanında olacak, uymayanlara ağır yaptırımlar uygulayacak. Belki böyle bir nebze de olsun şu trafik kazalarının önüne geçeriz. Bir kişi, bir kişidir arkadaşlar. |
Deli gibi araba kullanan, kurallara uymayan erkekler varken kadın sürücüler ne yapsın . Hayvanat bahçesinde araba kullanmaya çalışıyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 5 Kasım 2019; 16:53:46 > |
|
|