Şimdi Ara

trafikte bizi rahatsız eden olmasa dedirten şeyler neler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: westbam

birde trafikte egosu olanlara akan bir şeritte zorda kalmışsın çıkmaya çalışıyosun ve araçların bir yok vermiyo hatta çıkmaman için önündeki aracın nerdeyse tamponuna değcek kadar yakın gidiyor buna da uyuz oluyorum 1 sn dursan ve yol versen ölürmüsün be kardeşim

Dediğiniz durumlarda yol vermemek insafsızlık gerçekten birde kendini uyanık zanneden bazı sürücüler;özellikle tek yönlü çift şeritli yollarda sağ şeritin ileride kapalı olduğunu bile bile soldaki kuyruğa takılmadan sağda ilerleyip ilerde tekrar sola geçmek için agresif hareketler sergiliyorlar...Bu tarz durumlara uyuz olurum,böyle bir şey gördüğüm an öndeki aracın tmponuna yapışırım önüme geçmesine izin vermem...Ne yani biz soldan giderek enayi mi oluyoruz???

• evet bu tür durumlarda yol isterler bende vermem ama ara sokaktan ana yola çıkmaya çalışanlara durur yol veririm
  • kirmizi isikta beklerken 3 saniye kala arkadan korna calanlara veya sari yaninca korna calinmasina sinir oluyorum..ole yapanlara napiorum cami acip parmak gosteriyorum ve inadima gitmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.