Şimdi Ara

trafikte bizi rahatsız eden olmasa dedirten şeyler neler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar istedimki trafikte hepimizin ortak yaşadığımız ama kişisel olarak ya adama bak ne yapıyor yapmasa iyi olurdu dediğimiz şeyler var bunları burada aylaşabiliriz

mesala ben ışıklarda kırmızıdan sarıya geçme sırasında korna çalanlara sinir oluyorum 2 sn beklesen ne olur

artık sizlerde ekleyin

• veya diyelim ben yolda gidiyorum arkamda hiçbi araba olmamasına rağmen

adamın biri önüme atlayıp beni yavaşlatmasına sinir oluyorum

bekle kardeşim arkam boş rahat rahat yola çık işte

yada arka arkaya giden 2 araba arasında 10cm boşluk görüp araya girenlerede sinir oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

veya diyelim ben yolda gidiyorum arkamda hiçbi araba olmamasına rağmen

adamın biri önüme atlayıp beni yavaşlatmasına sinir oluyorum

bekle kardeşim arkam boş rahat rahat yola çık işte

yada arka arkaya giden 2 araba arasında 10cm boşluk görüp araya girenlerede sinir oluyorum
    kırmızı ışıkta siz beklerken arkanızdan gelen birinin kırmızı ışıüı sallamayıp basıp geçmesine ne dersiniz sen keriz misin o kırmızı ışığı bekliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanyur

kırmızı ışıkta siz beklerken arkanızdan gelen birinin kırmızı ışıüı sallamayıp basıp geçmesine ne dersiniz sen keriz misin o kırmızı ışığı bekliyorsun

Alıntıları Göster
    Trafikte en çok rahatsız olduğum konular:
    1. Şirket aracıyla hava yapmaya çalışan şirket elamanları sanki çok acele işleri varmış gibi bütün yollar onlara tahsis edilmiş sanırlar bakınız çoğunun altında Clio ve ford fokus vardır.
    2. Sinyal kullanmayanlara veya ters sinyal verenler. Adam sağa dönmek ister sol sinyal verir veya yakmıştır sinyali takılı kalmıştır o şekilde devam eder.
    3.Arabasına güvenip kendini bir anda ralli pilotu sanan ana baba parasıyla geçinip hava atmaya kalkışanlar.
    4.Alköllü ve içkili araç kullananlar Trafik durdurduğunda artist gibi rol yapanlar.
    5.Akan trafikte yolcu indirmek veya almak için yolda aniden duran, durduktan sonra dörtlüleri yakmayla iş bitiyormuş gibi hareket eden Taksi,Halk otobüsü ve minibüs sürücülerinden Ve belki de en kötüsü Bayan Sürücülerden Çok rahatsız olurum.

• Sinyal verir vermez sollamaya çıkanlar.
    Sinyal verip aynı anda geçiş hakkına sahip olduğuna inanan ahmaklar...

Dolmuş, minibüs, halk otobüsü, taksi vb. toplu taşıma araçların trafikteki genel davranışlarını söylemeye gerek var mı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EN.ES -- 19 Nisan 2007; 15:30:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EN.ES

Sinyal verir vermez sollamaya çıkanlar.
    Sinyal verip aynı anda geçiş hakkına sahip olduğuna inanan ahmaklar...

Dolmuş, minibüs, halk otobüsü, taksi vb. toplu taşıma araçların trafikteki genel davranışlarını söylemeye gerek var mı bilmiyorum.
    BU topik çok boş kalmış nedense. HErhalde trafikte rahatsız olanlar çok değil[image][/image]
    60 km sabit hızda sol şeritten gidep arkadan yanan sellektörlere kornalara aldırış etmeyenlere,
    Dönüş yapacağı zaman aniden frene basıp (FRENE GEÇ BASMAK MAHARETMİŞ GİBİ) sinyal vermeden dönenlere,
    Daracık yollarda yolun ortasından giden , yetmiyormuş gibi çocuğunuda yol tarafından yürüten yayalara,
    sinir oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: umuttacir

BU topik çok boş kalmış nedense. HErhalde trafikte rahatsız olanlar çok değil[image][/image]
    60 km sabit hızda sol şeritten gidep arkadan yanan sellektörlere kornalara aldırış etmeyenlere,
    Dönüş yapacağı zaman aniden frene basıp (FRENE GEÇ BASMAK MAHARETMİŞ GİBİ) sinyal vermeden dönenlere,
    Daracık yollarda yolun ortasından giden , yetmiyormuş gibi çocuğunuda yol tarafından yürüten yayalara,
    sinir oluyorum.

Alıntıları Göster
    bu topic ben açtım ama seninde dediğin gibi trafikten herkes memnun galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: westbam

bu topic ben açtım ama seninde dediğin gibi trafikten herkes memnun galiba

Alıntıları Göster
    dolmuş şoförlüğüde yapmış biri olarak enes arkadaşıma katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbilal

dolmuş şoförlüğüde yapmış biri olarak enes arkadaşıma katılıyorum

Alıntıları Göster
    peki neden dolmuş taksi veya toplu taşıma araçlarını kullananlar kurallara fazla önem vermiyorlar bunun bir sebebi olmalı zevk için olmasa gerek
  • quote:

peki neden dolmuş taksi veya toplu taşıma araçlarını kullananlar kurallara fazla önem vermiyorlar bunun bir sebebi olmalı zevk için olmasa gerek

Alıntıları Göster
    onların işi gereği mesela dolmuşçular kırmızıda genelde sırayı kaptırmamak için durmazlar...
  • quote:

onların işi gereği mesela dolmuşçular kırmızıda genelde sırayı kaptırmamak için durmazlar...

Alıntıları Göster
    o zamanda kuralsızlık kural oluyo ve toplu taşıma araçların oluşturduğu tehlikeler ortaya çıkıyor bu sadece özel taşıma araçları için değil belediyelerin araçları içinde geçerli o zaman burada polislerin ve cezaların caydırıcılığı yok gibimi ne dersin
  • quote:

o zamanda kuralsızlık kural oluyo ve toplu taşıma araçların oluşturduğu tehlikeler ortaya çıkıyor bu sadece özel taşıma araçları için değil belediyelerin araçları içinde geçerli o zaman burada polislerin ve cezaların caydırıcılığı yok gibimi ne dersin

Alıntıları Göster
    illaki, cezalar caydırıcı değil ama onlarda ekmek parası için uğraşıyolar. haa cezalar çok caydırıcı olsada bu kuralsızlıklar tamamen kalksa, kimse yapmasa bunlara gerek kalmaz ama yapacak bişey yok.
  • quote:

illaki, cezalar caydırıcı değil ama onlarda ekmek parası için uğraşıyolar. haa cezalar çok caydırıcı olsada bu kuralsızlıklar tamamen kalksa, kimse yapmasa bunlara gerek kalmaz ama yapacak bişey yok.

Alıntıları Göster
    bence en iyi çözüm fotograflanarak eve gönderilen cezalar hız dedektörleri ve kameralar

ben birde yollardaki kamyon tır otobüs büyük taşıtlarada kızıyorum küçük araba diye çogu zaman sıkıştırıyorlar yol sanki kendilerinin malı gibi

• quote:

bence en iyi çözüm fotograflanarak eve gönderilen cezalar hız dedektörleri ve kameralar

ben birde yollardaki kamyon tır otobüs büyük taşıtlarada kızıyorum küçük araba diye çogu zaman sıkıştırıyorlar yol sanki kendilerinin malı gibi

Alıntıları Göster
    onlar zaten ayrı bişey. hele uzun yolda ellerine düşersen yandın.
  • quote:

onlar zaten ayrı bişey. hele uzun yolda ellerine düşersen yandın.

Alıntıları Göster
    ben birde doğan ve şahin tarzı arabalara ilginç modifikasyon yapıp en sistem müzik aletleri ile donatıp caddede sesini açıp bir arabaya pati spin attırma gibi haraketleri yapan gözünde kocaman güneş gözlüğü ve yanından kendi gibi bir o kadar aynı tip adamları toplayıp gezen şehir züppelerine ayar oluyorum.

• quote:

ben birde doğan ve şahin tarzı arabalara ilginç modifikasyon yapıp en sistem müzik aletleri ile donatıp caddede sesini açıp bir arabaya pati spin attırma gibi haraketleri yapan gözünde kocaman güneş gözlüğü ve yanından kendi gibi bir o kadar aynı tip adamları toplayıp gezen şehir züppelerine ayar oluyorum.

Alıntıları Göster
    araba sollarken deli gibi selektör yapanlara kıl oluyorum. Ayrıca araç takip mesafesini korurken arkamdaki salağın sağımdan geçip önüme atlaması. Bu durumu hayatta afetmem aradaki farkı kapatıp sıkıştırırım

• quote:

Orijinalden alıntı: kreb76

araba sollarken deli gibi selektör yapanlara kıl oluyorum. Ayrıca araç takip mesafesini korurken arkamdaki salağın sağımdan geçip önüme atlaması. Bu durumu hayatta afetmem aradaki farkı kapatıp sıkıştırırım

Alıntıları Göster
    ben trafikte bayanların topuna uyuz oluyorum
  • quote:

ben trafikte bayanların topuna uyuz oluyorum

Alıntıları Göster
    Çukurlar, tümsekler, kazılıp üstü kötü yamanmış veya kapatılmamış yarıklar...
    Şirket araçları, taksiciler, dolmuşlar, halk otobüsleri, hafif ticari araçlar, ısrarla selektör yapıp arkaya yanaşanlar,takip mesafesi nedir bilmeyenler, çeşitli durumlarda sırasını beklemeyenler (ki dün gece hız tümseğinde yavaşladığım sıra yanımdan hızla seyirtmeye çalışan bir Clio'nun kafasına verdim 1. vitesle abanıp) gibi bir çok etken trafikte sinir bozuyor.
    Birde Melih Gökçek'in anlamsızca yaptığı dönemeçler ve tek yönler, ters yönler falan...

• quote:

Orijinalden alıntı: 147BLACK

Çukurlar, tümsekler, kazılıp üstü kötü yamanmış veya kapatılmamış yarıklar...
    Şirket araçları, taksiciler, dolmuşlar, halk otobüsleri, hafif ticari araçlar, ısrarla selektör yapıp arkaya yanaşanlar,takip mesafesi nedir bilmeyenler, çeşitli durumlarda sırasını beklemeyenler (ki dün gece hız tümseğinde yavaşladığım sıra yanımdan hızla seyirtmeye çalışan bir Clio'nun kafasına verdim 1. vitesle abanıp) gibi bir çok etken trafikte sinir bozuyor.
    Birde Melih Gökçek'in anlamsızca yaptığı dönemeçler ve tek yönler, ters yönler falan...

Alıntıları Göster
    birde trafikte egosu olanlara akan bir şeritte zorda kalmışsın çıkmaya çalışıyosun ve araçların bir yok vermiyo hatta çıkmaman için önündeki aracın nerdeyse tamponuna değcek kadar yakın gidiyor buna da uyuz oluyorum 1 sn dursan ve yol versen ölürmüsün be kardeşim

• quote:

birde trafikte egosu olanlara akan bir şeritte zorda kalmışsın çıkmaya çalışıyosun ve araçların bir yok vermiyo hatta çıkmaman için önündeki aracın nerdeyse tamponuna değcek kadar yakın gidiyor buna da uyuz oluyorum 1 sn dursan ve yol versen ölürmüsün be kardeşim

Alıntıları Göster
    ahmetbilal
    trafikteki bayan sürücüler zaten ayrı bir konu onlar yürüyen saatli bomba nerde ne yapacağı belli olmuyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.