Şimdi Ara

Trafikte el kol hareketi yapmayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben sadece tanık olduğum bir olayı anlattım kötü bir niyetim yoktu...
  • sıcaklarda sinirlere hakim olmak lazım Türkiye gibi kimden silah kimden bıçak çıkacağı belli olmayan ülkede bunlar önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunberber

sık biber gazini kivranip dursun p.ler

o sana kurşunu sıkarsa ya ceyhunum bildiğim kadarıyla mermi gazdan daha hızlı hareket ediyor

boşverin özür dileyin geçin ayılık o.ç.da insanlık sizde kalsın veya sonuçlarına (ölüm) dahil katlanın

kaybedecek birşeyi yok bunların

ya sııkarsa cok buyuk kayip değil zaten baktim 58 yasimda emekli olabiliyormusum devleti bu ağir yükten kurtarmiş olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Şimdi size soruyorum bu fotodaki otobüs beni sollarken açıyı iyice daralttı ve bariyellere sıkıştırıyordu.Tepem attıı bastım geçerken baktım hiçç sanki böyle bir olay yaşamamış amcam sağda yolcu almak için durdu o kadar tepem atmıştı ki binip amcayı ... neyse bizimkiler yanımda olduğundan allahından bul deyip uzaklaştım
    Ama polise falan şikayet etmeyi de düşündüm direkt cinayete teşebbüstü amcamın yaptığı

Trafikte el kol hareketi yapmayın

aracin pejo 206 sw miydi ?

çevreyolunda eğer sensen o tam arkandaydim 206 sw otobusu gectikten sonra ben otobusun önüne sıyırarak kirdim ve saniyelik ani fren yaptim yolculardan yediği küfür yeter o adama....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 26 Temmuz 2009; 21:05:06 >

• normalde çok sakin biriyimdir,kolay kolayda sinirlenmem fakat uzun süre trafik içerisinde kalınca insan daha bir gergin oluyor sanırm.

bir bayan arkadaşımla buluşmuştum.güzel birkaç saat geçiridik ortaköy tarafında kalkıp karşıya geçeceğiz,evi o tarafta...neyse kendisi pek iyi hissetmediğini başının döndüğünü söyledi benim kullanmamı rica etti.ben geçtim direksiyona.

karşıya geçtik bir akşam yemeği yiyelim dışarda dedik.yolun sol tarafına yol boyunca park yapılmış ve bi araç yoldan anca geçiyor 2 aracın birden geçmesi durumu yok park edenler yüzünden.restorana yaklaştık ben 4lüleri yaktım arkamdaki sığır yanaşmasında bende park edebileyim diye

sonra arkamdaki insan görünümlü selektör yapmaya başladı camdan 1 dk gibi bir işsaret yaptım sonra kornaya asılmaya başladı.hayvan ne yapto yaptı orada yanımızdan geçti ve bizim önümüze kırdı,frene asıldım ve ucu ucuna durabildim.orda çok sinirlendim adama doğru yol almaya başlamıştım bu seferde adam yolun ortasında birden durdu önü açık olmasına rağmen,işte orda film koptu bende.yanımda bir bayan varken çok dikkat etmeme rağmen gözüm başka birşey görmüyordu küfrettim aracın kapısını açmak için elim kapı koluna gitti ki yanımdaki arkadaşım tuttu elimden.şimdi diyorum iyiki yanımdaydı,iyiki durdurdu beni

burada bu kadar okuyoruz ediyoruz hayatın çok ucuz olduğunu görüyoruz ama gözü dönüyor bi an insanın sağlıklı düşünemiyor.

belki ben indiğimde adam beni çekip vurabilirdi de...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.