Şimdi Ara

Trafikte el kol hareketi yapmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsan bazen çok sinirleniyor biliyorum ama bende arasıra yapsamda Türkiyede bu olay çok tehlikeli olmaya başladı geçen doktor bir arkadaşın başına gelmiş 3 tane apaçi birden önüne kırmış o da "hey Allahım" anlamında elini kaldırmış sonra yolunu kesmişler arkadaşım adamlar beni bıçaklayacaktı bende çok üzülerek özür diledim bişey olmasın diye dedi ama sonrası komik arkadaşım o gece hastaneye geçtimaktım dedi bir bu üçü gelmiş aynı hareketleri motorculara yapmışlar(apaçi vs apaçi hesabı ) bu üçünü bıçaklamışlar böylelerine müstehak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 25 Temmuz 2009; 19:06:12 >

• Bunun sonrasınıda düşünmek war el hareketi yaptı diye adamı dowersin, dödüğün pysco cıkar gelir bulur wurur seni adamı dövdüğünle kalırsın

İstanbul burası kime ne belli değil
  • yok artık bu tüm türkiye için geçerli oldu her yer tehlikeli artık toplumsal cinnet geçiriyoruz
  • Su testisi su yolunda kırılırmış
  • Arkadaşım bir ara nezarette yatmıştı.

Yanındakilerden birini anlatıyor. Son derece mülayim. Son derece anlayışlı bir genç. Neden mi düşmüş?

Trafikte iri yarı birisi önüne çekmiş, bunu ufalayacak. Çekmiş tabancasını ayağından vurmuş. Adam üstüne gelmeye devam edince bu defa sizinden vurmuş. İrikıyım olan yere yuvarlandığı halde sövmeye devam etmiş. Almış tabancayı dayamış kafasına, tetiği çekmiş. Silah tutukluk yapmış.

Gözü dönünce en mülayim adam bile zıvanadan çıkabiliyor.

Mesela ailemi tehlikeyi atacak şekilde manevra yapıp üstüme yürüyenlere karşı ben de sakin kalacağımı sanmam. Yeter ki gücüm yetsin.

Trafikte göz teması bile kurmayınj diyor uzmanlar, ki el kol hareketleri belaya davetiye.

.oO°Oo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Arkadaşım bir ara nezarette yatmıştı.

Yanındakilerden birini anlatıyor. Son derece mülayim. Son derece anlayışlı bir genç. Neden mi düşmüş?

Trafikte iri yarı birisi önüne çekmiş, bunu ufalayacak. Çekmiş tabancasını ayağından vurmuş. Adam üstüne gelmeye devam edince bu defa sizinden vurmuş. İrikıyım olan yere yuvarlandığı halde sövmeye devam etmiş. Almış tabancayı dayamış kafasına, tetiği çekmiş. Silah tutukluk yapmış.

Mesela ailemi tehlikeyi atacak şekilde manevra yapıp üstüme yürüyenlere karşı ben de sakin kalacağımı sanmam. Yeter ki gücüm yetsin.

Trafikte göz teması bile kurmayınj diyor uzmanlar, ki el kol hareketleri belaya davetiye.

.oO°Oo.

• ben el kol hareketi yapmam
    ya geçer giderim
    ya da adam tabakhaneye yetişecektir kenardan devam edip yol veririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hava sıcak
    toplumsal bunalım
    biraz dikkat ama arkadan selektör korna yaptılar mı
    kendimden geçiyorum
  • arabaya binerken "bu gün hiç sinirlenmeme gerek yok boştan yere stres diyorum " kendimi böyle şartlıyorum sakin sakin gidiyorum ne yaparlarsa yapsınlar hiç sallamıyorum sizde deneyin işe yarıyor
  • valla bende bi kere adanada transitin biri yol vermedi geçince tip tip baktım herife sonra adam üstüme kırdı allahın krolarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLk

quote:

Orijinalden alıntı: Mesudum

Arkadaşım bir ara nezarette yatmıştı.

.oO°Oo.

• Bu arada bunlar hep okul zamanında kualk çeken hocalardan oluyor

Kavga edenlerden kavgayı başlatan atar atana wericeksin böle 30gun kamu hizmetine deliricek 2-3 tekrarında sınıf tekrarı

Sonra sobaya elini koyunca yandıgını anlayan bebek gibi kuralların neden konuldugunu uymassa neresının yandıgını anlıcak

Hem trafik kurallarına uyucak hemde millete atar atmıcak

Bizim milli sporumuz ya trafikte kavga etmek
  • bugun arka tampona kırmızıda dururken biri vurdu. indim arabadan arabay dogru yuruyorum, birsey olmamıs deyip cekip gitti. insan bir kusura bakma falan der diye beklerken bana niye bakıyorsun deyip bindi arabasına cekip gitti. takip edip yakalasam mı araba da esim ve oglum var. bu 2. oldu boyle tampona biri vurup birsey olmamıs deyip arabasıan binip giden. 3. olmaz insallah artık bu insanların tutumu beni baya germeye basladı.
  • kulak çekme aileden başlıyor daha sonra sadece kulak cekmenin bi yaptırım olduğunu anlayan cocuk okulda öğretmeni kulağını cekmeden rahat duramaıyor....
  • Allah muhafaza uyuversen başının derde gimesi an meselesi ...
  • Havalar sıcak olmasına sıcak ,hem de kavuran cinsten.
    Sinirlerde pek sağlam değilse peeehh ,kimseye dokunmamak lazım.

Fakat şu da bir gerçek ki İstanbul trafiği iş saatlerinde bile olsa en sakin anlarını yaşıyor. Tadını çıkarmak lazım.
    Şu İstanbul ne güzel bir şehir,yaz gelince şehrin güzelliği bir ayrı oluyor.

Aman diyorum sakin olalım. Sinirleri burnunun ucunda gezen çok insan var. Allah sabır versin.
  • Bu konuda şahsım zamanında mutad ve müessir fiile maruz kalmış, bisikletle giderken beni sıkıştıran FIAT Uno'daki 4 "Memoli" yeni mezun komiser yardımcısına "de get" anlamında bir hareket çektim, durduruldum ve merkeze götürülüyordum, sinkaflı bir fiilin hareketiymiş...

Az daha "gidiyordum"... Aman ha diyorum, ona göre!

Taner Göde
  • Kamyonculara özellikle el kol yapmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Bu konuda şahsım zamanında mutad ve müessir fiile maruz kalmış, bisikletle giderken beni sıkıştıran FIAT Uno'daki 4 "Memoli" yeni mezun komiser yardımcısına "de get" anlamında bir hareket çektim, durduruldum ve merkeze götürülüyordum, sinkaflı bir fiilin hareketiymiş...

Az daha "gidiyordum"... Aman ha diyorum, ona göre!

Taner Göde

Türkçe tercümesini de alalım
  • Çok sakat bu durum ailemden biliyorum

Babam yaklaşık 4 sene önce 2 şeritli otobanda sollama yapacakmış önündeki vatandaş yol vermemiş geçerken aynadan bakmış adam el kol hareketi yapıp küfür ediyomuş hemen 4 lüleri yamış önüne geçip yavaşlayarak yolun sağına yanaşmış amacı gidip 2-3 kelime etmek iken bu arada vatandaş genç apachi tiplerde 19-20 yaşında 1.65 boylarında tıfı bir şey babamda 1.90 140 kg birisi adamın arabasına gitmi inmiş içerden babam tam arabanın dibine gelince herif arabaya dalmış pedr malum güvenlikçi olunduğundan hemen tedbir bileğine yapışmış silah çekicek diye bakmış maket bıçağı sonra herf bi elini çekiyor bizim pederin el içten kesiliyor parmak uçları vs hem kesilmiş kan içinde o anda şakır şakır kan akarken hastaneye götür demiş herif hiç bir şey yapmamış ordan geçen komşu hasteneye götürmüş

Dava hala sürüyor arkadaş 6 ay hapis cezası + 10 bin tl hastane parasını ödedi ve iş yeri dava açtı peşindeler sonuç dersen herifin hayatı söndü bu olay olurken kız arkadaşıda varmış vs işte babamında eli tam kapanmıyo 4x4 lük çalışmıyor

Benden tavsiye siz siz olun el kol hareketi küfür etmeyin ediyosanızda erkeklik yapıcam diye durmayın burası türkiye kesip yolun kenarına bile atarlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.