Şimdi Ara

Trafikte el kol hareketi yapmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
5.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok fırlamalık yapan oldu (hala da oluyor), benim ve araçtakilerin canını tehlikeye atıp birde takip etme boyutuna gelen oldu, karsi seritten gelen arkadaslarina guvenip onumu kesen oldu.. Hiç birinde durup inmedim, muhattab almadım.. Yine olsa yine inmem, kendimi o seviyeye indirmem..

Takip uzarsa gideceğim tek adres var en yakin emniyet amirliği ya da jandarma..
  • Semtten semte de cok farkediyor. Nezih semtlerde bu tür olaylar az olurken, kenar mahallelerde ve varoşlarda aman diyorum. Kaybedecek bişeyi olmayan adamdan korkacaksın.
  • Türkiye'de ciddi anlamda bir yozlaşma var.İnsanlar heryerde en ufak bir harekete bakıyorlar.Daha bu akşam Bostancı sahil'de yürüyüş yapıyordum.-4-5 tane apaçi geliyorlar karşımdan.Hepsi de hususi yüzüme bakıyorlar sanki birşey varmış gibi.Başımı çevirdim ben de..İnsanlar durduk yere iş çıkarmanın peşinde.İnşallah bu tipler kendilerinden sağlam bir kayaya toslarlar da görürler..

Kendi yolunda olmak en iyisi.Özellikle İstanbul'da.
  • Bu ara iş nedeniyle her gün taksiye biniyorum.

Bindiğim her taksi de bir şekilde olaya karışıyor.

Ya başka bir araba benim bindiğim taksiye gider yapıyor, ya bizimki başkasına gider yapıyor.

Aman dikkatli olun, alttan alın.

Boktan adamlar için can sıkmaya değmez.
  • Valla bende hiç bulaşmıyorum kimseye. ne sellektör yapıyorum ne korna çalıyorum. hatta kırmızı ışıklarda durduğumda yanıma gelip kapışmak isteyen tipleri anlayıp sol elimi sol şakağıma koyup yan arabayla muhattap olmadığım işaretini verip yeşil ışığı bekliyorum. yan gözle bile bakmıyorum arabaların içine. halbuki elimin altında 60 cm'lik pala var ama ne gerek var kullanmaya ve başının boşu boşuna belaya girmesine. Kaybedecek çok şeyim var şu hayatta.
  • evet durum Almanya da aynisi gecerli ama kesinlikle Kavga dövüs olayi olmaz. Ama El Kol Hareketi ile biri sizi Polise sikayet ede bilir nedeni ise bu Hakarete küfüre geciyor ve sizi Polise sikayet eden kisi bunu Ispatlaya bilirse Ceza yersiniz.

VOX "Schneller als Polizei erlaubt" Programinda 2 Hafta önce ayni durumu Sivil Trafik Polisleri yasamisti, adamlar Otoyolda hizli giden kisiyi takip ederken birden Sag taraftan bir Minibüs sürücüsü Sola kirarak Yagisli Havada neredeyse Polis arkasina girecekti. Polis araci Uzunlari yakti ve adam arabadan el kol hareketi cekip Orta parmak gösterdi ve Sivil Polis ekibi önüne gecip " STOP POLIZEI - FOLLOW ME " Isareti cikti aracin arkasinda. Tabiki Minibüs sürücüsü Polis ekibini mecbur takip edip kenara cekildi sonuc, ehliyeti orada hemen orada olay yerinde Polis el koydu, agir ceza parasi ve birde olay Mahkemeye gidecek cünkü hem Insan hayatini tehlikeye sokma hemde el kol isareti yaptigi.

Ama Gercekten cok Sükür Almanyada Dayak Öldürme olayi olmuyor, nede olsa herkez Kurallara (cok sükür) uyuyor.

Saygilar

• ne olacak metal müzik severler mosh yaptılar diye 21 saat gözaltında tutulmuş bundan böyle yapılır mı hiç el kol hareketi aman diyelim, maşallah ülkemiz çok iyi bir yolda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Semtten semte de cok farkediyor. Nezih semtlerde bu tür olaylar az olurken, kenar mahallelerde ve varoşlarda aman diyorum. Kaybedecek bişeyi olmayan adamdan korkacaksın.

evet çok şükür nezih bir semtte yaşıyorum ve bu tip olaylar az oluyor.
  • el-kol mu? ben artık uyarı amaçlı kornaya basmaya bile çekiniyorum. adam canını hiçe sayıyor yola fırlıyor,hafiften kornaya dokunuyorum herif bi saat ya sövüyor ya da ayak üstü götürecek gibi bakıyor.

tali yoldan ana yola benim geldiğimi göre göre çıkıyor,ben 60 la gidiyorum,o çıkıyor 5-10-15-20-30. ötesi yok. kornaya basacam pat duracak,ben duramayacam arkadan vuracam,ya da durduk diyelim içinden 5 kişi inip üzerime yürüse kaçacak delik yok. 2 şeritli yolun sağ tarafı komple parkeden hanzo dolu.
    sırf bu yüzden trafiğe bile çıkmaktan çekiniyorum artık.başta bayan sürücülere ve insan olan sürücülere Allah yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukm

bugun arka tampona kırmızıda dururken biri vurdu. indim arabadan arabay dogru yuruyorum, birsey olmamıs deyip cekip gitti. insan bir kusura bakma falan der diye beklerken bana niye bakıyorsun deyip bindi arabasına cekip gitti. takip edip yakalasam mı araba da esim ve oglum var. bu 2. oldu boyle tampona biri vurup birsey olmamıs deyip arabasıan binip giden. 3. olmaz insallah artık bu insanların tutumu beni baya germeye basladı.

evet geçende benim başıma geldi böyle birşey ışıklarda durdum bende 308 var ve frenleri çok

güçlü ama arkamdaki corolla duramaı güm diye bindirdi ama çok şiddetli sarsıldık daha hiç

arabadan inmeden arabaya bi 30 cm ileri çektim indim arabadan baktım adam çoktan inmiş bişi

yok bişi yok diyo arbasına biniyo ya ne oluyo dedim bi dur bi bakalım ne var kardeşim ya bişi

yok işte diyor hala bana ulan şe. . . siz adam bi özür dile bi pardon de be

neyse bende gıcıklık değilmi polisi çağıracam hiç biyere gitmiyosun dedim

bi işimde yoktu yarım saat tuttum adamı orda sonrada özür dilemeye başladı annem hastanede

deyince sakinleştim bir nebze neyse bindik arbaya gittik

yani trafikte çok hanzo var bulaşmamak lazım ama bazılarıda öyle bi kaşınıyorki inş benim karşıma çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 26 Temmuz 2009; 2:44:18 >

• Bugün başıma geldi. Akşam eve giderken kafama esti caddebostan sahili kullandım deniz havası alalım diye :) Ben normal hızımda seyir halindeyim. Derken yanımdan bir Audi geçti ama ne geçti. Gelişini zaten dikizden gördüm. Bu duramazsa birine vuracak dedim. Bir anda ışık yandı durmak zorunda kaldı. O sırada da yayalar geçiyordu ki ani fren yaptı o ses o görüntü zaten millet bir panik oldu. Bide hem suçlu hem güçlü camdan artis artis konuşuyor ;-( Yayalardan bir tanesi açtı kapısını çekti aşağıya tır gibi üstünden geçecekti elinden zor aldılar . . .

- Arkadaşlar burası İstanbul :) Türkiye . . .
  • Böyle olaylar çok oluyor korna çaldığı için karşısındakini dövenler bile var... En iyisi büyüklük bizde kalıcak ses etmiycez.
  • çevredeki herkesi deli kabul edip o şekilde sürmek gerekiyor. başka türlü olacak gibi değil. herkes adam deşmek için resmen bahane arıyor bu ülkede. ne biçim yer ya burası
  • kesinlikle bazı semtlerde bu tarz olaylar daha çok ve tehlikeli oluyor...

quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Semtten semte de cok farkediyor. Nezih semtlerde bu tür olaylar az olurken, kenar mahallelerde ve varoşlarda aman diyorum. Kaybedecek bişeyi olmayan adamdan korkacaksın.
  • Cezalar caydırıcı olmadıktan sonra adamda kesilir, tecavüzde olur, herşey olur bu ülkede.

Ne de olsa 3 aya çıkıyor millet bu ülkeye kesinlikle idam lazım milletin götünün 3 buçuk atması lazım ki bu olaylar olmasın, bizim milletimiz bundan anlıyor çünkü biz böyle bir toplumuz malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 26 Temmuz 2009; 9:44:25 >
  • sık biber gazini kivranip dursun p.ler
  • Şimdi size soruyorum bu fotodaki otobüs beni sollarken açıyı iyice daralttı ve bariyellere sıkıştırıyordu.Tepem attıı bastım geçerken baktım hiçç sanki böyle bir olay yaşamamış amcam sağda yolcu almak için durdu o kadar tepem atmıştı ki binip amcayı ... neyse bizimkiler yanımda olduğundan allahından bul deyip uzaklaştım
    Ama polise falan şikayet etmeyi de düşündüm direkt cinayete teşebbüstü amcamın yaptığı

Trafikte el kol hareketi yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

evet durum Almanya da aynisi gecerli ama kesinlikle Kavga dövüs olayi olmaz. Ama El Kol Hareketi ile biri sizi Polise sikayet ede bilir nedeni ise bu Hakarete küfüre geciyor ve sizi Polise sikayet eden kisi bunu Ispatlaya bilirse Ceza yersiniz.

VOX "Schneller als Polizei erlaubt" Programinda 2 Hafta önce ayni durumu Sivil Trafik Polisleri yasamisti, adamlar Otoyolda hizli giden kisiyi takip ederken birden Sag taraftan bir Minibüs sürücüsü Sola kirarak Yagisli Havada neredeyse Polis arkasina girecekti. Polis araci Uzunlari yakti ve adam arabadan el kol hareketi cekip Orta parmak gösterdi ve Sivil Polis ekibi önüne gecip " STOP POLIZEI - FOLLOW ME " Isareti cikti aracin arkasinda. Tabiki Minibüs sürücüsü Polis ekibini mecbur takip edip kenara cekildi sonuc, ehliyeti orada hemen orada olay yerinde Polis el koydu, agir ceza parasi ve birde olay Mahkemeye gidecek cünkü hem Insan hayatini tehlikeye sokma hemde el kol isareti yaptigi.

Ama Gercekten cok Sükür Almanyada Dayak Öldürme olayi olmuyor, nede olsa herkez Kurallara (cok sükür) uyuyor.

Saygilar

Bu sivil polis dediğiniz kişilerin araçları mı sivil ?Ben bir kaç kere filmlerde filan görmüştüm ekip arabasının arkasında o tarz yazıların olduğunu. Sivil olduğunu bilmiyordum resimlerini koyarsanız sevinirim.(Ben google dan arattım ama bir şey bulamadım)

Bende tanık olduğum bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Yaklaşık olarak 1-2 hafta önce işten eve dönerken bindiğim dolmuş durakta yolcu indiriyordu, bir tane 15 17 yaşlarında genç karşıdan karşıya geçmek için yolun ortasında bekliyor,orada da yaya geçidi var ama tınlayan kim neyse bir tane SW (Almanya plakaydı sanırım) Pasat genç'e yol verdi (Buradan o Gurbetçi Abimi alkışlıyorum nedeni az sonra yazacağım) toplasanız 30 sn sürmedi bu yol verme olayı.Arkaya gelen bir kıro sırf yol verdi diye korna,sellektör,hakaretler adamın penceresi açık kesinlikle dumuştur yani. Adam hiç bişey söylemeden hareket etti,tamda arkadaki hareket ediyordu ki. Bir ses Gümmmmmmm az önce passatın yol verdiği genç kocaman parke taşını adamın ön camında kırdı.. Adam çıktı "ne yapıyorsun lan " dicektiki gencin arkasında 20 kişilik bir ordu belirdi. Gencin azından çıkan kelimeler aynen şöyle "senin gibilere bu müstehaktır" deyip sakince cebinden 200 lira çıkartıp adama verdi ve gitmesini istedi. Almancı abide bunların hepsini seyretti korkudan bir şeyde diyemedi çocuğa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 26 Temmuz 2009; 13:04:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

quote:

evet durum Almanya da aynisi gecerli ama kesinlikle Kavga dövüs olayi olmaz. Ama El Kol Hareketi ile biri sizi Polise sikayet ede bilir nedeni ise bu Hakarete küfüre geciyor ve sizi Polise sikayet eden kisi bunu Ispatlaya bilirse Ceza yersiniz.

Saygilar

Bu sivil polis dediğiniz kişilerin araçları mı sivil ?Ben bir kaç kere filmlerde filan görmüştüm ekip arabasının arkasında o tarz yazıların olduğunu. Sivil olduğunu bilmiyordum resimlerini koyarsanız sevinirim.(Ben google dan arattım ama bir şey bulamadım)

Bende tanık olduğum bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Yaklaşık olarak 1-2 hafta önce işten eve dönerken bindiğim dolmuş durakta yolcu indiriyordu, bir tane 15 17 yaşlarında genç karşıdan karşıya geçmek için yolun ortasında bekliyor,orada da yaya geçidi var ama tınlayan kim neyse bir tane SW (Almanya plakaydı sanırım) Pasat genç'e yol verdi (Buradan o Gurbetçi Abimi alkışlıyorum nedeni az sonra yazacağım) toplasanız 30 sn sürmedi bu yol verme olayı.Arkaya gelen bir kıro sırf yol verdi diye korna,sellektör,hakaretler adamın penceresi açık kesinlikle dumuştur yani. Adam hiç bişey söylemeden hareket etti,tamda arkadaki hareket ediyordu ki. Bir ses Gümmmmmmm az önce passatın yol verdiği genç kocaman parke taşını adamın ön camında kırdı.. Adam çıktı "ne yapıyorsun lan " dicektiki gencin arkasında 20 kişilik bir ordu belirdi. Gencin azından çıkan kelimeler aynen şöyle "senin gibilere bu müstehaktır" deyip sakince cebinden 200 lira çıkartıp adama verdi ve gitmesini istedi. Almancı abide bunların hepsini seyretti korkudan bir şeyde diyemedi çocuğa

ben olsam adamdan 200 lira alırım taş atma parası

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

quote:

Saygilar

cok güzel anlatmisin Tebrikler. Bu olayi anlatirken o Gurbetciye en cok ben acidim burada . Yazik gercekten yazik, Almanlar da Türklere aynisini yapsa yani Yolda Türkün arabasini Parke tasi ile kirsa cok hosunuza gidecek sanirim. Türkiye Magandalar sayesinde bu tür kisiler kendi memleketine gelmeye korkuyor, birde alayca bir sekilde burada bu tür konular anlatiliyor. Benim kendi basima geldiyi icin ayni olaylar ve 2 Hafta sonra Cinayet cikiyordu neredeyse senin gibi düsünen Memurlar sayesinde hic bir Hasarim Karsilanmadi, herkez burasi Türkiye dedi. Avrupa Birligine girmediyimize gercekten bir yandan seviniyorum, biz kendi Ülkemizde uyum saglayamayip Gurbetcilere yükleniyorsunuz ama Türkiye icindeki Olaylara bakmiyorsunuz. Bir Almanci hava atiyor diye bir sürü Konu aciliyor burada ve Gurbetciler hakkinda hep kirici sözler söyleniyor oysaki Türkiye genelinde her zaman yasanan olaylara birsey denilmiyor. Bu tür olaylar kisaca Daglarda yasanir ama artik malesef Sehire kadar inmis hersey. O Almanyalinin yerinde olacaktim o gencin üstünden saate 220km/h hiz ile gecerdim hic olmazsa Madalya kazanirdi Türkiye de Trafik Kurallarini cigneyip uyum sagladi diye.

Arkadasim bu söylediklerim haykirisim sana degil ama Forumda acilan konular hep bizim aleyimize oluyor malesef, sanki her türlü hatayi biz yapiyoruz.

Moderatörlere uyarim, bu Forumda cogunlukta olmasak bile yine de Gurbetciler var. Lütfen bu Tür konularda biraz daha dikkatli olalim ve Mesajimda kötü bir etkili sey varsa 3 Ceza Puanim var 2 Ceza Puani alirsam bu Konu yüzünden vallahi hic kizmam darilmam size ama birde siz bizim yerimize girin insana "sifir" arabasi ile böyle olaylar geldimi insana nasil koyuyor görün .

Saygilar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.