Şimdi Ara

***TRAFİKTE EN UYUZ OLDUĞUNUZ DURUMLAR NELER?*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
4.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genelleme yapman hiç hoş değil,bir zamanlar (belki de hala) sen de acemiydin!
    quote:

Orjinalden alıntı: laguna48

bayan sürücüler
  • bu benim yorumum senin katılıp yada katılmaman gayet normal.
    quote:

Orjinalden alıntı: iakalinli

Genelleme yapman hiç hoş değil,bir zamanlar (belki de hala) sen de acemiydin!
    quote:

bayan sürücüler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laguna48 -- 4 Aralık 2007; 1:59:15 >
  • 10-şirket arabasını sorumsuzca kullanan şöförler
  • quote:

bu benim yorumum senin kayılıp yada katılmaman gayet normal.
    quote:

Orjinalden alıntı: iakalinli

Genelleme yapman hiç hoş değil,bir zamanlar (belki de hala) sen de acemiydin!
    quote:

bayan sürücüler

Sorun yok o zaman.

• Böyle bir durumda yapılmaması gereken bir şey de göz teması kurmak,çünkü karşıdaki manyağın kendisini geri dönülmez bir durumda hissetmesini sağlıyormuş ve çok tehlikeli olabilirmiş.

''Adanaliyim diye soylemiyorum, bizim buralarin insani haddinden fazla agresiftir. İnanilmaz derecede. Baska sehirlerle kiyaslamaya gerek yok. 01 numara.

yol vermedi diye olenler, otobuste yer vermedi diye olenler, yolda yururken ters ters bakti diye olenler.. ornekler cok..

siz siz olun, hic bir zaman arabadayken baskasina kafa tutmayin. sozlu, isaretli vs.. ikazlarda bulunmayin. o hatalidir, siz bunu cok iyi biliyorsunuz ama o hata yaptiginin farkinda degildir, zaten bilse yapmayacak.

sadece adana demiyelim, sonucta hepimiz insaniz ve karsimizdaki adamin ne derece akli dengesinin yerinde oldugunu bilemeyiz. bu tur insanlardan uzaklasmak icin gerekirse hiz ihlali yapin, gerekirse hatali sollama yapin ama boyle tiplerden uzak durun. ugrasaya degmez cunku, sizden sonra gidip baskasina ine ayni hareketi yapacak. ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 4 Aralık 2007; 1:52:47 >

• ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 4 Aralık 2007; 1:57:17 >
  • 2 kere dejavu oldu

saymakla bitmez.kurallara uymayan herkese genel olarak içimden en temiz duygularımla iki çift laf ediyorum
    sansürlendi...
  • 1...acemi bayanların otoyolda sol şeriti saatte 60-70 km hızla giderek kapamaları...
    2...alışveriş merkezlerinde ve otoparklarda çapraz çekilen 2-3 araçlık yer kaplayan araçlar...
    3...dört yol agzında ilerde trafigin kilitlenmiş oldugunu bile bile sarıda geçip tali yolu kapatan bencil karakterler...
    4...gunduz trafige çıkan ve sol şeriti kapatan yarış yapan kamyon ve tırlar...
    5...sokak aralarında çocukların oldugu bölgelerde gazı kökleyerek çok ciddi tehlike yaratanlar...
    6...sokak aralarında muzigi son ses açıp milleti rahatsız eden tipler...
    7...minibusçulerin ve taksicilerin muşteri kapmak için vatandaşların yayaların çocukların hayatlarını hiçe saymaları...
    8...sarıda durunca arkadan gelen ve korna basan küfreden tipler...
    .
    .
    .
    .
    BİTMEZ.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolution100 -- 4 Aralık 2007; 3:31:20 >
  • Benim en çok sinir olduğum sinyalsiz şerit değiştiren tipler.
  • taksi minibüs ve otobus şöförlerine uyuz oluyorum.
  • Benim en çok sinirlendiğim şey trafikte saygısızlık ama maalesef öyle bir dünyadayız.İnsanlardan hoşgörü ve saygı beklemek artık hayal gibi.

1.Bana trafikte zorla makas attıranlara ve tın tın-yavaş gidenlere öyle bir sinir oluyorum ki!Sonra uyardığımda bana dayılanıyor.Sanki ben hata etmişim gibi...
    2-Sinyal vermeden hareket edenlere,şerit değiştirenlere vb...
    3.Gereksiz yere korna çalanlara..
    4.Sağını,solunu,arkasını kontrol etmeden aniden önüme çıkanlara..
    5.BİDE TRAFİKTE CEP TELEFONU konuşanlara acaip deli oluyorum.Ya arkadaşım madem konuşacaksın çek arabanı kenara olsun bitsin.Hem trafiği yavaşlatıyor hem kendini hemde çevreyi tehlikeye atıyorsun.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17590350/tm.htm

motorlu araclar konu dışı nda boyle bir konu vardi zaten

baya baya icinizi dokmussunuz bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

Benim en çok sinirlendiğim şey trafikte saygısızlık ama maalesef öyle bir dünyadayız.İnsanlardan hoşgörü ve saygı beklemek artık hayal gibi.

1.Bana trafikte zorla makas attıranlara ve tın tın-yavaş gidenlere öyle bir sinir oluyorum ki!Sonra uyardığımda bana dayılanıyor.Sanki ben hata etmişim gibi...
    2-Sinyal vermeden hareket edenlere,şerit değiştirenlere vb...
    3.Gereksiz yere korna çalanlara..
    4.Sağını,solunu,arkasını kontrol etmeden aniden önüme çıkanlara..
    5.BİDE TRAFİKTE CEP TELEFONU konuşanlara acaip deli oluyorum.Ya arkadaşım madem konuşacaksın çek arabanı kenara olsun bitsin.Hem trafiği yavaşlatıyor hem kendini hemde çevreyi tehlikeye atıyorsun.

hocam aynı sorunlar bende de war

özellikle kırmızı ışığı geçip yola atlayanlara we en ufak bi tümsekte dere geçecekmiş gibi duranlar we gitmeyenlere cok sinir oluyorum

ben affetmiyorum basıyorum gerekirse tampona sıfır giderim yokuşlarda arabam çok yakacak diye basmayanlara da sinir oluyorum

• 1 - gece farlarını yakmayı unutan veya özellikle yakmayan araç sürücülerine. (direk kazaya sebebiyet yani)
    2 - geceleri şehirlerarası yolda gereksiz sis farı yakanlara (sırf hava atma niyetli yakılan sislerin, karşıdan gelene ne gibi bi havası olacaksa, şehirlerarası yolda kim kimi tanıyabiliyorsa, özellikle benim yaşadığım yerde bir geliş bi gidiş yol çok ve bu yollarda sis farları yakılmış bir araç karşıdakini çok rahatsız ediyor. burada yakanlara sesleniyorum )
    3 - sinyal vermeden yola çıkanlara
    4 - şehiriçi yolu slalom pisti sananlar
    5 - arkama gelip gereksiz bi şekilde sıkıştıranlar
    6 - normal hızıyla giderken, siz sollamaya kalktığınızda hızını arttıranlar

ben en iyisi araba sürmeyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 4 Aralık 2007; 9:04:31 >

• bende trafiğe herşeye uyuz oluyorum ne olacak imkanım olmasa hiç tafiğe çıkmayacam da işte.
    istanbul trafiğinden bıktım. her saat her dakkika her yerde bu kadar mı araç olur
  • güzel bir konu ben de içimi dökücem

1 - kadın sürücüler
    bir de bunların daha feci versiyonları da var ,en beterleri, trafiği allak bullak edip nasıl iğrenç kullandığının farkında olmayıp üstüne üstlük size el kol hareketi falan yaparlar , ölür müsün öldürür müsün durumunu mükemmel yaşatır bu versiyonlar

2- birde bazen göbeklerde dönüş yaparken ışık hafif ters açıda kalır rahat göremezsin ,sen de hafiften burnunu çıkarıp sola dönceksen sağdan geleni görmeye çalışırsın iç tarafta kaldığın için ,ama sağdaki embesil görüş açısı net olmasına rağmen sen kafanı öne çıkarttınya o da hemen senle beraber çıkarır burnu öne, sen yine bir şey göremez hale gelirsin ve bilirsinki biraz daha çıkartsan burnu o da gelecek arkandan çünkü biz türkler olarak hep en önde olmak isteriz ,hafif arkada kalınca gururumuz kırılır.

işte bunlar beni delirten en gıcık olduğum iki olay.

• quote:

Orjinalden alıntı: adu040
    2. Ana yoldan gelirken tali yola girmek için sinyal vermeyenler dolayısıyla tali yoldaki adamı gereksiz yere bekletenler.

evet işte en uyuzu bu...

düşüncesiz, görgüsüz ve bencil insanların yapacağı birşey bu... nefret ediyorum... alt tarafı küçücük bir kola dokunacaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerobero -- 5 Aralık 2007; 16:04:00 >
  • bi de aklıma geldi en uyuz olduğum şey

kavşaktan ana yola yaklaşmışım. sağa döneceğim. solumu kontrol etmek için kafamı sola çeviriyorum ne göreyim arabanın biri solumda görüşümü kapatmış üstelik o da sağa dönecek. len hıyar biraz geride bekle veya arkamda bekle, o kavşağa ilk ben geldim sen niye burnunu çıkardın yanımdan. tek uyanık o, biz aptalız zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 5 Aralık 2007; 16:28:06 >
  • dikkat ettinizmi? burda eleştirdiğimiz kişiler yine biz leriz.

o yüzden yazılanlarda kendimizi arayalım, bulabilirsek düzeltelim.
    ben sol şeritte yawaş giderim, arkamdan hız kurallarına riayet etmeden süpersürat hızla gelenlere kıl olurum(ama sol da da yawaş giderim)
    bir başka arkadaşımız makascıdır.(çünkü solda yawaş gidenlere sinir olur.)
    bu form u bi sürü minibüsçü okuyordur. onlar doğuştan kötü şöför değillerdir, bi şekilde böyle yürüyordur işler. belkide düzelebilirler.
    motorsikleti trafik sıkıştığında sağdan yada aradn akmak için almıştır eleman.
    .....vs........vs........vs
    yani tüm bu kişiler gene biz leriz.
    saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: derememo

dikkat ettinizmi? burda eleştirdiğimiz kişiler yine biz leriz.

o yüzden yazılanlarda kendimizi arayalım, bulabilirsek düzeltelim.
    ben sol şeritte yawaş giderim, arkamdan hız kurallarına riayet etmeden süpersürat hızla gelenlere kıl olurum(ama sol da da yawaş giderim)
    bir başka arkadaşımız makascıdır.(çünkü solda yawaş gidenlere sinir olur.)
    bu form u bi sürü minibüsçü okuyordur. onlar doğuştan kötü şöför değillerdir, bi şekilde böyle yürüyordur işler. belkide düzelebilirler.
    motorsikleti trafik sıkıştığında sağdan yada aradn akmak için almıştır eleman.
    .....vs........vs........vs
    yani tüm bu kişiler gene biz leriz.
    saygılarımla.

Sol şerit amacı nedir kardeşim bana bir açıklarmısın?Mademyavaş gidecen sağdan git ozaman.
    Bunu söylemem seni rahatsız mı etti.Benim acelem var 60-80 arası soldan gidiyorum.Bir bakıyorsun önümde tın tın 40 giden herif var.Bide bunumu savunuyorsun !!! Hayır amaçlarısabah sabah sinir etmek iseler başarıyorlar.Ama ellerine hiç birşey geçmiyor.

Evet ben makasçıyım ama sizin gibiler yüzünden sol şeridi kapatıp tın tın gidenlere...

Tek haklı olduğun nokta bu yaptığımız hataları hepimiz yapıyoruz.Ama sol şeritte tın tın gitmem ve cep telefonum çalarsa arabamı kenara çekiyorum.Bu mu seni rahatsız ediyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.